אינגליזינה אלקטה מול טייגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגליזינה אלקטה מול טייגר
    טלי
    26/06/2022

מתלבטים מאד בין הדגם החדש, של אינגליזינה - אלקטה לבייביבוס טייגר.
    לצערי שתייהן יחסית. חדשות וקשה למצוא עלייהן המלצות אן דיס
    אשמח לתובנות בעניין…

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים: בייבי בוס טייגר מול אינגלזינה אלקטה

קובי סופר
    26/06/2022

שלום טלי,

לדעתי שלחת לי הודעת מייל אז אני מגיב כאן לטובת כלל הגולשים.
    אם יהיו שאלות נוספות תוכלי לשאול כאן או במייל, היכן שנוח.

הבדלים: בייבי בוס טייגר מול אינגלזינה אלקטה
    ראשית, גילוי נאות, אני המשווק של בייבי בוס בישראל.
    שנית, בייבי בוס אינה חדשה כלל, דגם הטייגר משווק בישראל משנת 2019, כבר קרובים ל-5 שנים של שיווק הדגם (שעבר שדרוג ב-2020 ונקרא טייגר 2).
    האלקטה חדשה גם ברמה העולמית, משווקת כמעט כשנה.

אמבטיה: כאן לדעתי האמבטיה של האלקטה עדיפה, היא יותר גדולה ולכן זה יתרון במרווח הפנים ואפשר לגרור שימוש איתה גם אחרי חצי שנה. מצד שני היא יותר כבדה, תופסת יותר מקום ברכב ובשני המקרים האמבטיות לא מתקפלות בגמר השימוש אז היא תתפוס טיפה יותר מקום באחסנה.

טיולון: בשני המקרים מקבלים טיולון מעולה יצוק מפלסטיק. באינגלזינה יש 4 מצבים לעומת 3 בטייגר. בשני המקרים הטיולון דו כיווני וניתן לקפל יחד איתו, כאשר הטיולון פונה לכיוון ההורה, לדעתי את הטייגר יותר קל לקפל.
    הגגון בטייגר טיפה יותר גדול.
    אחד השינויים שהוספנו בטייגר 2 לעומת ה-1 היו כנפיים לאורך מושב הטיולון, הסיבה: קיבלנו מעט תלונות שהמושב רחב מדי ותינוקת נוטים לצד, זה קורה כשהם עייפים במצב ישיבה או, בגילאים צעירים שהם לא חזקים מספיק להחזיק עצמם לאורך זמן. הכנפיים יוצרות תמיכה, בעיקר באזור הכתפיים ומונעות נטייה הצידה. מדוע אני רושם זאת? מכיוון שבאלקטה יש מושב מאוד רחב אבל ללא כנפיים.

שלדה: כאן אני חושב שהיתרון של הטייגר עצום.
    מבחינת משקל עם טיולון הטייגר שוקלת: 8.9 ק"ג לועמת 8 באלקטה.
    היתרונות של הטייגר הם בידית מתארכת שאין באלקטה, זה יתרון עצום לדעתי מ-2 סיבות:
    1. כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו, באלקטה המושב יחצה את קו ידית האחיזה. זה אומר שהוא יהיה באזור הברכיים של מי שדוחף את העגלה (תלוי בגובה ההורה), בנוסף לא יהיה ניתן לתלות כלום על הידית כי כל מה שנתלה יפגע במושב ועלול לפגוע בתינוק. אם יהיה אח נוסף בהפרש קטן, יהיה מאוד לא נוח לחבר טרמפיסט. אם בכלל כי כדי לחבר טרמפיסט צריך שהגדול יוכל להחזיק בידית, באלקטה אני לא רואה דרך פרקטית לעשות זאת.
    2. עליה וירידה ממדרכות גבוהות, פעולה שעושים המון במהלך היום. כאשר יש ידית מתארכת הידית משמשת כמנוף ואז לא צריך להפעיל מאמץ להרים את העגלה על הגלגלים האחוריים שהקדמיים באוויר. כאשר אין ידית מתארכת צריך להפעיל הרבה יותר כוח שגם שוחק יותר מהר את העגלה.

בניוד הטייגר עדיפה בהרבה לדעתי בזכות גלגלים יותר גדולים, קפיצים עדיפים ומבנה של שלדה אחודה, האלקטה היא סוג של שלדת מטריה, זה גורם לעגלה להרגיש מעט רופפת ולכן כל פנייה תצריך יותר מאמץ. אני ממליץ תמיד לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה ולהתנייד איתן בחנות ומחוצה לה, כך אפשר יהיה להרגיש את ההבדלים.

לגבי המלצות לטייגר לפחות, אפשר להיכנס לעמוד האינסטגרם שלנו, יש שם סטוריז ואחד מהם הוא לקוחות ממליצים, אני משתדל לאגד שם חלק מההמלצות. בנוסף אפשר לראות את רובן בגוגל כאשר רושמים בייבי בוס מוצרי תינוקות, יש דירוג של לקוחות בגוגל.
    לי אישית אין ספק שהעגלות שפיתחתי הן הטובות בעולם ואין אף עגלה שמשלבת בין נוחות הורה, נוחות ניוד ונוחות לתינוק באופן טוב. הקהל שרוכש כיום הכי הרבה עגלות בייבי בוס (וזה בכמויות של מאות בכל חודש) הוא הקהל החרדי, הקהל הזה פחות ברשתות ולכן יש מעט חוות דעת. מצד שני הכמויות מעידות על טיב המוצר מכיוון שזהו קהל שרוכש בהמלצה ישירה (פה לאוזן) של משתמשים.
    מצד שני, אני לא רוצה שלק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא רוצה שלקוחות ירכשו את המוצר מבלי לבדוק

קובי סופר
    26/06/2022

מצד שני, אני לא רוצה שלקוחות ירכשו את המוצר מבלי לבדוק ולהתנסות כדי לדעת מה מקבלים. המטרה שלנו היא 100% לקוחות מרוצים אז אם יש לקוח
    שפחות מתחבר למוצר אני מעדיף שלא ירכוש.
    לסיום: בבייבי בוס מקבלים 5 שנות אחריות מלאות, לדעתי באינגלזינה זה שנתיים. אני גם חושב שאנחנו מעניקים את השירות לאחר הרכישה הכי טוב שיש בתחום העגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו