מידע רפואי
פורומים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- פרוקטולוגיה, טחורים, פיסורה, פיסטולה
- קוסמטיקה פרא רפואית
- ספינינג
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- הפרעות אכילה
- קרדיולוגיה ילדים
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- קרינה סלולרית, סרטן
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` חיים ראובני
מומחה לרפואת עור ילדים ואסתטיקה פרופ` חיים ראובני הינו בוגר הטכניון בחיפה. רופא עור, מתמחה בטיפולים אסתטיים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים. בנוסף, לאבחון וטיפול במחלות עור בכל הגילאים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לטיולון לגיל שנהמעין26/06/2022
שלום,
אני מחפשת המלצה לטיולון.
לא מחפשת דוקא משהו קומפקטי, להפך- לא משהו שיהיה נמוך מידי. עדיף עם ידית לכיונון המושב.
מחפשת סביב ה700₪ או אם זה משהו שנמכר בשילב אז סביב ה1000.
איך הוויפר של ספורט ליין?
או הג'קי איזי ווקר?
מון אינפיטי?
ג'ואי טוריסט?
או המלצות למשהו אחר טוב ונח?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוייפר עונה יחסית טוב לדרישות
קובי סופר26/06/2022שלום מעין,
הוייפר עונה יחסית טוב לדרישות. הוא יחסית גבוה ונוח לניוד. הקיפול סביר, הוא טיפה כבד בהשוואה לטיולונים אחרים אבל זה בגלל מנגנון שינוי המצבים שהוא מכני ולא עם שרוך. גם המון עם מנגנון ומשקל זהים. המון יותר נמוך, יותר נוח לקיפול אבל יותר מסורבל בפתיחה, עם גגון יותר קטן ופחות נוח לניוד לדעתי לכן אני חושב שהוייפר טוב יותר לדרישות.
הטוריסט לדעתי פחות מוצלח וגם הג'קי לדעתי לא הכי נוח בניוד בהשוואה לוייפר.
אני לא יודע אם סייבקס איזי S פלוס נמכר בשילב, הוא טיפה מעל 1000 ש"ח אבל לדעתי עוד יותר נוח לניוד מהוייפר וגם יותר גבוה. מנגנון המצבים עם שרוך.
לדעתי עדיף מנגנון מכני כי זה מנגנון יותר נוח לתפעול וגם יותר אמין, מצד שני השרוך מוריד משקל ואפשר לעצור בכל שלב של מצב וזה לא מוגבל ל-3 או 4 שלבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות

האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?