עגלת תאומים או מתאם לעגלת ספורטליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תאומים או מתאם לעגלת ספורטליין
    נוי
    27/06/2022

היי, רציתי לדעת על עגלות תאומים מומלצות (לצמודים בהפרש קטן), העדפות: יציבה(שניתן לשים תיק עגגלה מלא בכל טוב), כמובן כמה שיותר קלה יחסית ליציבותה, ומתפצלת ל2 עגלות.
    ראיתי על הבמפרידר אבל הבנתי שלא יציבה כלל...

יש לי עגלת ספורטליין שאני מאוד מרוצה ממנה והייתי שמחה לקנות אחת נוספת ואיכשהו לחבר ביניהן עם איזשהו מתאם אבל לא מצאתי משהו ייעודי לעגלות ספורטליין.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ לרכוש עגלה כפולה ולא 2 עגלות

קובי סופר
    27/06/2022

שלום נוי,

אני ממליץ לרכוש עגלה כפולה ולא 2 עגלות.
    הפתרון של לחבר 2 עגלות אפילו הבאמפריידר שעוד יחסית נוח לחבר הוא בסוף סיוט.
    רוחב של דלת סטנדרטית הוא 75 ס"מ, לצערנו בישראל כלום לא סטנדרטי ולא פעם תתקלו בדלות, פתחים, מקומות שהפתחים הם באזור ה65-67 ס"מ.
    עגלות יחיד מחוברות מגיעות לרוחב של כמעט מטר ולכן זה אומר, כל כניסה לכל פתח או דלת, צריך לפרק ל-2 עגלות, להיכנס ולחבר מחדש. זה לא פרקטי או נוח כלל. רק הבאמפריידר מציע פתרון יותר קל אבל גם שם יש מתאם שצריך כל הזמן להתכופף ולחבר או לשלוף.

אני ממליץ ללכת על עגלות כפולות ברוחב 65 ס"מ.
    בשוק יש את:
    ניו שהיא גם הכי זולה והיא גם קלה כך שיכולה להתאים. היא דיי ביסיק אבל לרוב זה יכול להספיק.

מאונטיין באגי דואט, יותר כבדה ויקרה והאמת שגם יותר פשוטה מהניו אבל יותר חזקה לדעתי ויותר נוחה לניוד.

בייבי ג'וגר סיטי תור לתאומים, אני פחות מחבב אותה כי היא סופר צרה לילדים.

בייבי מונסטר איזי טווין 3 או 4, ה-4 מאוד קל ופרקטי, דומה ברעיון לניו רק שבכל היבט מקבלים מוצר יותר טוב אם זה בבדים, צמיגים, גגונים יותר גדולים, קפיצים עדיפים ועוד. החיסרון זה שהמחיר יקר, עדיין זה יוצא יותר זול מלרכוש 2 באמפריידר.

לגבי ספורטליין, יש פתרון בשוק שנקרא קליקס. כמו שרשמתי, חיים קלים לא יהיו למי שיחבר 2 עגלות אז זה בעיקר לשיקולכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו