עגלה ראשונה המון מחשבות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה המון מחשבות
    אתי
    28/06/2022

שלום,
    רציתי לדעת מהן העגלות הכי איכותיות של סייבקס?
    קיבלתי המלצות חמות על המילו.

מה שחשוב לי.
    עגלה מאוד יציבה, עגלה קלה, עגלה קלה ונוחה לקיפול שנכנסת בקלות לתא המטען ברכב משפחתי, מאוד חשובה לי הבטיחות של העגלה ושהנוחות תהיה מקסימלית מיום לידה.

אני ראיתי את הספורט ליין אישית לי לא נוח להתנייד עם עגלות מגושמות.

איך יודעים שהבד איכותי בעגלה ונשמר לטווח ארוך.

האם יש המלצות לעגלות אחרות איכותיות ובמחירים שפויים.
    תודה רבה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה המון מחשבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העגלה הכי טובה היא זו שתתאים לך לאחר בדיקה

קובי סופר
    29/06/2022

שלום אתי,

ראשית, בבקשה לשאול את כל השאלות באותו שרשור. יותר קל לי לענות וזה לא מציף ומוריד מטה שאלות אחרות.

שנית, העגלה הכי טובה היא זו שתתאים לך לאחר בדיקה!
    אני לא יודע מי המליץ על המיילו אבל לדעתי זו עגלה לא מוצלחת.
    לגבי נוחות, זה מתחלק ל-2:
    1. נוחות התינוק
    2. נוחות ההורה
    ככל שנרצה נוחות לתינוק כך נתפשר על הנוחות של ההורה, אין נוסחת קסם שתוכל לשלב מקסימום נוחות גם וגם.
    לגבי בדים, גם כאן, זה יותר תלוי באיך ששומרים על הבדים מאשר האיכות כי בדגמים מובילים הבדים איכותיים, עדיין השארת עגלה בתא מטען בחום קופח, השארת עגלה בשמש, במחסן עם לחות, כיבוס לא נכון וכו' יקצרו את החיים של הבד.

ההמלצה שלי היא גם להתנסות עם העגלות ולא להקשיב להמלצות, בטח לא של אנשי מכירות שיש להם אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא מה שבהכרח טוב לכם.
    צריך לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה ולהתנייד איתה בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, זה יתן מדד לגבי נוחות הניוד.
    צריך להתנסות בתפעול, לחבר ולפרק אמבטיה, לשנות מצבים בטיולון. להתנסות בקיפול ולבדוק ברכב. כך לפחות תקבלו מדד לגבי הנוחות שלכם.
    לגבי נוחות התינוק, זה מאד פשוט, כמה שיותר רחב, בעיקר באמבטיה, בטיולון צריך שיהיה רחב אבל שיהיו גם כנפיים בצד (סוג של תמיכה, קיר).
    גלגלים וקפיצים גדולים. אלו יבטיחו את נוחות התינוק וככל שהכל יהיה גדול יותר כך המשקל יעלה והכל יהיה מסורבל יותר לכם. לכן זה בעיקר שיקול שלכם איפה יהיו הפשרות.

לגבי המלצות, לדעתי העגלות שלנו בייבי בוס בובקט או טייגר יכולות להיות מעולות לדרישות.
    הן קלות מאוד (8.2 הבובקט או 8.7 הטייגר).
    הניוד שלהן הוא מהטובים שיש מכיוון שגם יש להן גלגלים גדולים מהממוצע לעגלות בסגמנט, סוג הגלגלים הוא PU שזה צמיג ולא פלסטיק או סיליקון שמקבלים בלאי מהיר. האמבטיה והמושב הם מהמרווחים בקטגוריה + שניהם יצוקים מפלסטיק מה שמקנה חוזק, הגנה ותמיכה יותר טובים.
    בעגלות שלנו כדי להוריד משקל לא קיצצנו דברים בעגלה, לדוגמא המיילו קלה מכיוון שהאמבטיה די צרה, המושב עשוי מרשת, הגלגלים קטנים, אין ידית מתארכת, השלדה דקה ועוד. היא לדעתי העגלה הקלה בעולם עם מושב דו כיווני אבל כמו שרשמתי מראש, זה תמיד בא על חשבון דברים אחרים.
    אצלנו בבייבי בוס המשקל הקל מגיע בזכות שלדים העשויים מאלומיניום תעופתי, זה חומר יותר קל ויותר חזק, כלומר לא התפשרנו על נוחות הניוד והתינוקות.
    יכלנו בקלות לשים גלגלי סיליקון וקצץ עוד כמעט 2 ק"ג מהמשקל, יכלנו להצר את הטיולון, לעשות אותו מרשת ובקלות לקצץ עוד קילו. לכן אני חושב שהעגלות שלנו נותנות את האיזון המושלם בין נוחות ההורה לנוחות התינוק וניוד שלא קיים באף עגלה בסגמנט.
    הפלוסים הגדולים אצלנו ביחס למתחרים:
    1. המחיר, באזור 3000 ש"ח.
    2. אחריות, היחדים שנותנים 5 שנות אחריות מלאה
    3. בטיחות, העגלות שלנו מאושרות במספר מכוני תקנים בעולם כולל מכון התקנים הישראלי.

עוד עגלות בטווח המחיר שלדעתי עדיפות על המיילו:
    מאמאס אנד פאפאס סטראדה
    סיילו שפחות אהבת, אכן היא כבדה ומגושמת אבל לדעתי עדיפה על המיילו.
    בוגבו בי 6 אם יש תקציב, בי 5 שעדיין זמינה גם אופציה זולה ועדיין טובה לדעתי, בטח שאם אשווה למיילו.

אני אישית פחות מחבב את עגלות סייבקס, מה שעושה אותן לטובות לדעתי זה בעיקר השיווק אני פחות אוהב המוצר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על המענה, על הסיכום למדתי המון!!!

אתי
    29/06/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו