מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצות על כיסא בטיחותאתי28/06/2022
שלום אשמח לקבל המלצות על הכיסא של ברייטקס.
וגם של סל קל איכותי ונוח.
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברייטקס מצוינים השאלה אם רוצים להשתמש מלידה?
קובי סופר29/06/2022שלום אתי,
ברייטקס מצוינים השאלה אם רוצים להשתמש מלידה?
כי אז לדעתי הם פחות נוחים.
הדגם הכי מוצלח שלהם לדעתי הוא הבולווארד.
סה"כ כל סדרת הקליקטייט שלהם מעולה, הבלווארד הוא כיסא האמצע. האדבוקט היקר יותר מגיע עם עוד הגנות צד, במבחני הריסוק לא הוכח שהם משפרים משמעותית את הבטיחות והחיסרון שלהן שהן תופסות עוד מקום ברכב, בעתיד אם יהיו 2 תינוקות או 3 זה יהיה בעייתי לחבר עוד 2 מושבים יחד איתו.
לכן ההמלצה שלי היא לבולווארד.
המרתון הזול יותר גם מעולה אבל אני ממליץ עליו רק למי שאין יכולת לרכוש את הבולווארד.
לגבי סלקל, הכל שאלה של אם רוצים לחבר לעגלה.
אם כן אז ההמלצות שונות ואז גם נצטרך קודם לדעתי איזו עגלה תרכשו.
אם לא, לדעתי צ'יקו קייפיט הוא הסלקל הטוב ביותר שיש בטיחותית, מבחינת נוחות להורה ומבחינת נוחות לתינוק.
הוא גם במחיר סביר ומגיע יחד עם בסיס. החיסרון המרכזי שלו הוא העובדה שלא ניתן לחברו לעגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא בטיחות ו סלקל
אסתר נחום29/06/2022שלום קובי,
תודה רבה על מענה מקצועי ואמין למרות האינטרסים.
באיזה סניף בארץ אתה נמצא ויהיה אפשר להגיע ולהתייעץ איתך ?
אני רוצה כיסא בטיחות קבוע ברכב וגם סלקל. אני לא יודעת עדיין איזה עגלה אבחר... אבל חובה להוציא את התינוקת בעזרת ה' עם סלקל. ואני חוששת מאיכות של הסלקל כשהוא מגיע כעסקת חבילה. כמובן מטעמי בורות בנושא.
ראיתי את הנתונים של עגלת yoyo ומאוד הופתעתי לקרוא שהיא לא נוחה ובטיחות לגב התינוק. כמו מה שכתבת על סייבקס.
ראיתי אותה והרגשתי אותה אבל לא הייתי מתארת לעצמי לעולם שיש כזה דבר עגלה לא בטיחותית ונוחה לתינוק.
אשמח לפגוש אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא חובה סלקל להוציא תינוק מבית חולים
קובי סופר29/06/2022שלום אסתר,
לא חובה סלקל להוציא תינוק מבית חולים. ניתן להוציא עם כיסא. לכן אם הכוונה לרכוש סלקל רק למטרה הזו הרי שאין צורך.
אכן, סלקל הוא קודם כל כיסא בטיחות ואני אף פעם לא ממליץ לקבל סלקל כחלק מחבילה.
לכן שוב, צריך להיסגר אם רוצים סלקל ואם כן, האם נרצה לחבר לעגלה?
אני רושם מראש, שהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוקות לכן אני לא ממליץ לחבר לעגלות אבל כן, יש בזה נוחות מדהימה בעיקר שתינוקות ישנים ולא צריך להעיר אותם. יש כאן שיקולים רבים אבל ההחלטה היא שלכם.
לגבי יויו, אני מעולם לא רשמתי שהיא לא בטיחותית. גם לא רשמתי שהיא לא נוחה לתינוקות.
אני פשוט חושב שהיא לא מתאימה לתינוקות מלידה ויש נוחות ממנה.
אני לא ממליץ לרכוש עגלות עם טיולון חד כיווני כפי שיש ביויו.
יש מחקרים בנושא שמראים שיש חשיבות עצומה לכך שהתינוקות צריכים להיות מול ההורים עד גיל שנה+
כאשר יש בשוק עגלות שלא יודעות לתת מענה לזה, אני מראש לא ממליץ עליהן. אין כאן קשר לבטיחות או נוחות.
כטיולון מגיל שנה+ לדעתי היויו טיולון מעולה שקצת מתומחר גבוה אבל אם מתעלמים מהמחיר אז זהו אחד הטיולונים הטובים ביותר בשוק.
לגבי אינטרסים, אין לי כאלו! ברוך השם אנחנו מוכרים מאות עגלות בחודש! אני לא כאן לקדם את העגלות שלי אלא עבור התינוקות. בימינו אנו אני שם לב שההורים קונים עגלות הורים ושכחו שמדובר בעגלות תינוק. אני רואה אימהות לעתיד שבוחרות עגלה שתראה הכי טוב באינסטגרם שלהם וזה מזעזע אותי גם כאיש מקצוע וגם כהורה.
היצרנים בעולם הבינו את עניין ומייצרים את העגלות לשם המטרות שרשמתי. כמוכן היצרנים למדו שהתינוקות לא מדברים ולא יכולים לספר אם נוח להם בעגלה או לא. ההורים כן ולכן רובם מייצרים עגלות הורים. אם אני ממליץ על העגלות שלנו זה רק כי אני באמת מאמין שהן הטובות ביותר שיש בסגמנט של עגלות קלות ופרקטיות. כמוכן רק אם הן תואמות את דרישות השואל.
לגבי פגישות, לצערי הלו"ז שלי צפוף, אני כן נמצא המון בחנויות אבל זה גם בדרך כלל למספר דקות ואני ממשיך לחנות הבאה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשרייך! נדיר לקבל כזה מענה!!!! המון כבוד והערכה.
אסתר נחום29/06/2022בהחלט אכנס לחנויות שלך ובהחלט אקנה רק עגלה לתינוקת את הרושם השאיר לאחרים לקנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)