המלצה לעגלה משולבת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה משולבת
    הדס
    29/06/2022

שלום קובי,

אנחנו מעוניינים בעגלה משולבת, אמבטיה +טיולון
    הנקודות שחשובות לנו:
    * מתאימה להורים גבוהים.
    * אמבטיה רחבה - אני בע"ה אמורה ללדת בתחילת דצמבר ויש לי תינוקות גדולים לרוב.
    * יכולת היגוי נוחה.
    * טיולון לשני הצדדים.

בונוסים:
    קלת משקל.
    קלה לקיפול.
    נגישות לסל.
    המחיר פחות אישו כאן אבל עדין לא סכום מטורף.

לא חײב כולל סלקל...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה משולבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העגלות הגבוהות בדרך כלל כבדות

קובי סופר
    29/06/2022

שלום הדס,

ראשית חשוב לציין:
    העגלות הגבוהות בדרך כלל כבדות.
    כמוכן בהרבה מקרים יש עגלות בעלות אמבטיה גבוהה ובשלב הטיולון המושב יושב נמוך ולכן חשוב לשים לב לזה, עיקר השימוש בעגלות הוא בטיולון.

לגבי דגמים מומלצים:
    אייביסי דיזיין סלסה לדעתי מושלמת לגבוהים, פותחה במיוחד לשם כך. יש לה ידית מתארכת, אמבטיה וטיולון שיושבים גבוה, אין סרן אחורי בין הגלגלים כך שבעלי רגליים ארוכות לא נתקלים בו. האמבטיה והטיולון הם המרווחים בעולם והמחיר סביר.

אפפה בייבי ויסטה, האחות החורגת של הסלסה, מאוד זהות רק שהויסטה הרבה יותר יקרה והטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח. היתרון היחידי של הויסטה הוא האפשרות לחבר עוד מושב בעתיד אם יש אחים עם הפרשי גיל נמוכים.

פג פרגו בוק פלוס, טיפה יותר נמוכה אבל עדיין מאוד מרווחת, כמו הסלסה. פרקטית לתפעול, לשים לב שיש מספר שלדים, אני ממליץ ללכת על הדגמים עם הידית הטלסקופית המתארכת.

כל הדגמים שרשמתי הן בעלי יכולת היגוי משובחת, סלים ענקיים ונגישים, טיולון דו כיווני, אמבטיה וטיולון ענקיים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! עוד שאלות

הדס
    29/06/2022

לגבי העגלה abc דיז'יין סלסה-
    א. אני לא כ"כ מוצאת חנויות שמוכרות אותה, יש לך המלצה על חנויות שנוכל ללכת לפחות להתרשם?
    ב. כתבת בפוסט אחר שבטיולון אין מצב שכיבה. זה נכון? כי פה כתבת שבויסטה דווקא אין לעומת הסלסה.

שאלה לגבי סלקל:
    קניתי לפני 6 שנים סלקל של צ'יקו קיפיט + בסיס לאיזופיקס.
    הוא כבר פג תוקף לפי מה שרשום באתר הרשמי של צ'יקו.
    א. האם אתה ממליץ בכלל על הסלקל הזה?
    ב. האם אפשרי להשתמש בבבסיס רק? אומשגם הוא פג תוקף? או שלא רלוונטי כי זה נמכר רק כסט של סלקל+בסיס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצ'יקו ככל הנראה פג תוקף

קובי סופר
    30/06/2022

שלום הדס,

הצ'יקו ככל הנראה פג תוקף.
    אני עדיין ממליץ מאוד על הסלקל הזה. גם מניסיון אישי.
    לכן אם רוכשים חדש ואין רצון לחבר לעגלה, זה עדיין הסלקל המומלץ ביותר לדעתי.
    גם הבסיס הוא פג תוקף.
    חשוב לציין שזה כמו באוכל, היצרן שם תאריך כדי להסיר מעצמו אחריות. יתכן שהסלקל יתפקד מעולה אבל כן, זה לא יהיה כמו סלקל חדש, הפלסטיקה נחלשת עם הזמן גם כשהוא במחסן ולא בשימוש.
    בכל מקרה צ'יקו נמכר כסט עם בסיס, לא ניתן להתקינו ללא בסיס.

לגבי העגלות:
    א. הסלסה נמכרת רק בחנויות מקס בייבי, יש 2 חנויות במרכז.
    ב. בסלסה יש שכיבה מלאה בטיולון, בעבר הרחוק מאוד היה להם טיולון כמו בויסטה, זה השתנה לפני שנתיים.
    בויסטה הטיולון כמו בסלסה הישנה, כל המושב נע לאחור שמשכיבים אז גם אזור הישבן עולה מעלה ואז נוצר שקע בין הגב לישבן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו