מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין טילוניםמעיין29/06/2022
שלום,
אני מחפשת טיולון לגיל שנה.
אין לי הרבה דרישות חוץ ממשהו איכותי,ואם כבר אז גם מעדיפה ידית מכנית ולא שרוך.מקום נח לילד.
ועם בשבוע צריכה לרדת איתו שתי קומות.משהו שיהיה יחסית סביר במדרגות
עשיתי ש ב והסתכלתי בתשובות שענית כאן בפורום.
ראיתי שהעגלות המובילות ה
אינפיטי מונ (נראית טובה אבל חברה לא ככ',לא?)
וייפר (לדעתי מכוערת בכל החלק של הסל)
מקלקן אטום (לא מוכרת ונמצאת רק במוצצים?)
ווינג
סייבר איזי s +2
אנשי לשמוע על ההבדלים.
מעדיפה כמובן כמה שיותר זול ועדיף משהו שנמכר בשילב..
תודה רבה רבה.מאד מעריכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכל שאלה של איך הכוונה לרדת מדרגות
קובי סופר29/06/2022שלום מעיין,
המון מעולה ומוצלח. בסוף זה טיולון מדבקה שמיוצר לעוד חברות בעולם כמו לקלרק, ממליץ לראות מחירים כדי להבין שהמון נותן תמורה מעולה לכסף. מה שכן לצורך שלך לדעתי הוא פחות טוב. הוא גם כבד וגם בעל גלגלים קטנים ולכן למדרגות הוא בעייתי גם לנשיאה כשהוא מקופל וגם אם רוצים לרדת כשהוא פתוח.
הוייפר, עיניין העיצוב זה שיקול שלכם, לדעתי הוא עדיף על המון כי הגלגלים גדולים יותר אבל במשקל הוא גם מהווה חיסרון והוא בעל הקיפול הגדול מה-4. היתרון הכי גדול שלו הוא הגגון הגדול.
מקלארן, חברה ותיקה והאטום נמכר בהמון חנויות בעבר וכרגע בלעדי לרשת מוצצים. לדעתי נותן תמורה מעולה למחיר, קל, נוח לניוד ומומלץ.
איזי S2+ לדעתי הכי מתאים למדרגות אם רוצים לרדת כשהוא פתוח, יש לו גלגלים גדולים שזה יתרון משמעותי. גם בניוד היומיומי הוא נוחה מה-4.
הוא כבד יחסית בגלל הגלגלים, המשקל בא לידי ביטוי רק בהרמה.
המקלארן וסייבקס מגיעים עם מושב שמשנה מצבעים עם שרוך, מנגנון פחות נוח ואמין לדעתי אבל זה מנגנון שמקזז המון משקל מהטיולון. לדעתי שניהם עדיפים על המון או הוייפר.
המקלארן בזכות המשקל הקל והסייבקס בזכות יכולת הניוד.
השאלה אם יש כוונה לעלות מדרגות כשעגלה מקופלת, אז מקלארן תתאים יותר.
או לרדת כשהיא פתוחה אז הסייבקס תתאים יותר.
לגבי שילב, אני חושב שהוייפר וסייבקס נמכרים שם. צריך לבדוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המפורטת
מעין29/06/2022וואו תודה רבה על התשובה המפורטת!
כבר 7 שנים כל עגלה/ כבא בטיחות קונה רק אחרי התייעצות איתך.
תודה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוינג סילבר קרוס
מעין29/06/2022רק בכל זאת עוד שאלה- איך הווינג של סילבר קרוס לעומתם?
והאיזי ווקר?
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הווינג מאוד חזק
קובי סופר30/06/2022שלום מעיין,
הווינג הוא אחד הטיולונים הכי נמכרים במגזר החרדי, מדוע זה חשוב לדעת? מכיוון שרוב הרוכשים גרים בדירות ללא מעלית ולכן יורדים ועולים מדרגות, לפעמים מסיעים 2 ילדים על הטיולון.
זה מעיד על החוזק והאמינות של המוצר. בנוסף הוא קל ופרקטי לתפעול.
הוא לא נמכר בשילב.
האיזי ווקר החדשות לדעתי פחות מוצלחים. בעבר שווק דגם XS שהוא זהה לווינג, ככל שידוע לי הוא כבר לא משווק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד טיולןנים
מעין30/06/2022אשמח לשמוע איך האיזי ווקר דגם מיילי
או סקטץ' של אינגליזינה?
לייקה של מקסי כוזי?
עדיין הוויפר או המון עדיפות?
תודה רבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבין ה-3 האינגלזינה לדעתי הכי סביר
קובי סופר30/06/2022שלום מעין,
מבין ה-3 האינגלזינה לדעתי הכי סביר.
גם במחיר אם אני לא טועה הוא הזול יותר.
סה"כ הרגיש שהוא נותן את תמורה מעולה ביחס למחיר.
את המיילי אני פחות אוהב מכיוון ששינוי המצבים בו עם רוכסן וזה מגביל מאוד במספר המצבים.
הלייקה עושה רושם טוב אבל לדעתי פחות נוח לניוד מהאינגלזינה או הוייפר. הוייפר זול ממנו ועם גגון מוצלח יותר לכן אני חושב שהוויפר עדיף על המקסי קוזי וצריך לנסות לבדוק אותו מול האינגלזינה ולהחליט מה נכון לכם.
בסך הכללי אני חושב ששני הדגמים נותנים תמורה מעולהביחס למחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)