מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשת המלצות מניסיון עגלת בייבי בוסדניאלה הס30/06/2022
שומעת כל הזמן על ה 3 המנצחת :
ספורט לין, בוגבו שזה סתם יקרה בעיניי ואני חושבת שהיא נראית כמו צעצוע לא יציב, וסייבקס מילו.
אני מתכוונת לבדוק את כולן לעומק בחנות אבל מה עם בייבי בוס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאן פחות תמצאי המלצות
קובי סופר30/06/2022שלום דניאלה,
כאן פחות תמצאי המלצות. זה פורום לשאלות והרוב כאן שואלים לפני רכישה ולא לאחר רכישה. כמוכן הרוב מתמקד בשאלה שלהם ולא של אחרים.
בתור המשווק של בייבי בוס אני יכול לומר בלב שלם שהעגלה שלנו בכמה רמות מול כל העגלות שרשמת.
מדוע היא פחות נפוצה?
שיווק. אנחנו פחות משווקים או משקיעים בכך לעומת שלושת האחרות שמשקיעות עשרות אלפי שקלים מדי חודש בחודשו על שיווק.
שיווק ממומן, עגלות חינם לסלבס, יש עוד דרכים שאני לא ארשום כי אז אהיה חשוף לתביעות של המשווקים אבל בקיצור, זה נטו עניין של שיווק.
אצלנו אין שקל השקעה בשיווק המוצר ולכן גם פחות חנויות מחזיקות, יחד עם זאת אנחנו מוכרים מאות עגלות בחודש, בעיקר במגזר החרדי שם ההמלצות הן מפה לאוזן.
בכל מקרה ההמלצה החוזרת שלי כאן, לעשות בדיקה. רק כך תוכלו לגלות לבד את ההבדלים. לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לתפעל לבד ולקפל לבד שלדה וטיולון, לאחר הקיפול להרים את השלדה יחד עם הטיולון כך תקבלו מדד על הבדלי המשקלים.
לבדוק ברכב.
כמו שרשמתי, אני מאמין בלב שלם שהעגלות שלנו הן הטובות ביותר בעולם! לא חסכנו בחלקים והאמבטיה + המושב יצוקים מפלסטיק ולא רק בד מתוח, הגלגלים הם גלגלי PU האיכותיים ביותר שיש, השלדים מאלומיניום תעופתי שהוא גם קל יותר וגם חזק יותר וכמובן יקר יותר. אנחנו היחידים שנותנים 5 שנות אחריות.
אני מרכז המלצות מהרשת בדף האינסטגרם שלנו BABYBOSS.BIZ יש שם סטוריז ואחד מהם הוא לקוחות ממליצים.
אנחנו היחידים שנותנים 5 שנות אחריות מלאות!
לגבי סייבקס מיילו, בכל אופן אני פחות ממליץ עליה, לדעתי המיוס הרבה יותר מוצלחת, גם יותר יקרה אבל המיילו לדעתי לא מומלצת כלל.
לגבי בי או ספורטליין, כמו שרשמתי לעשות מבחן השוואתי. לי אין ספק שהעגלה שלנו עדיפה אבל אני לא כאן להעיד על המוצרים שלנו, להפך, אני רוצה שמי שירכוש יעשה זאת רק אחרי שהוא בדק וראה שהמוצר שלנו הוא מוצר מנצח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
יעלי07/07/2022רכשתי בייבי בוס טייגר 2, נמצאת בשימוש 4 חודשים, קודם באמבטיה עכשיו כטיולון, מרוצה מאוד מאוד מאוד.
נוחה לתינוק (אוהב לישון בה המון), קלה לקיפול, קלה מאוד במשקל, גלגלים מצויינים (גרה במושב עם דרכים מאוד משובשות).
אין לי שום קשר למותג עצמו, זה אך ורק מניסיון כי יודעת עד כמה קשה למצוא המלצות ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה, אני מעריך זאת מאוד :)
קובי סופר07/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)