מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה כיסא בטיחות טיולוןשוב אני 😀 אתי01/07/2022
היי,
תודה רבה לך על המענה המפורט. קוראת כאן תגובות. שונות שלך. מאוד מעניין.
אם אני לא מתייחסת לתקציב בעינין העגלה וכיסא הבטיחות מה הכי מומלץ מבחינת הנוחות לתינוקת.
חשוב לי : עגלה קטנה, מתקפלת בקלות ונכנסת בקלות לתא מטען, גלגלים חזקים בולמי זעזועים מעולים - מעוניינת בעגלה שגם באמבטיה מעולה וגם הטיולון.
כיסא בטיחות : מבחני ריסוק ורמת בטיחות המקסימלית ביותר בנוסף לנוחות הגבוהה ביותר עבור התינוקת החל מהיום הראשון.ונעים לשהייה הבנתי שיש כאלה שמזיעים בהם יותר מידי.
אני חושבת שאפשר להתפשר על הכל אבל אלה הכי חשובים לי.
ודבר נוסף, מיטה לתינוקת אפשר להתפשר המון עיצוב וכד' יכולה להיות פשוטה ובטיחותית אבל מאוד חשוב לי מזרון נוח בטיחותי אמין לאורך השנים.
תודה רבה רבה מראש 🙏🏼* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעגלות כמו שרשמתי בייבי בוס הכי עונות לדרישות
קובי סופר03/07/2022שלום אתי,
בעגלות כמו שרשמתי בייבי בוס הכי עונות לדרישות.
מבין הדגמים שלנו, הטייגר הכי נוחה לניוד ועדיין קלה וקומפקטית.
היגואר הכי קומפקטית, באופן כללי זו העגלה עם מושב דו כיווני בעלת הקיפול הכי קומפקטי בעולם. מצד שני היא טיפה יותר כבדה מהטייגר והטייגר יותר נוחה בניוד בזכות גלגלים יותר גדולים.
עגלות לא של בייבי בוס:
בוגבו בי 6 לדעתי מעולה, פחות נוחה לקיפול ובעיקר פחות נוחה בפתיחה ממצב קיפול לפתוח. היא די קומפקטית. בניוד עירוני היא מעולה, היא חזקה. מאוד יקרה ואני מאוד לא אוהב את האמבטיה שלהם. בהתחשב בעובדה שהטיולון הוא החלק שמשמש רוב הזמן אני חושב שזה חיסרון אבל לא משמעותי.
מאמאס אנד פאפאס סטרדה, המחיר שלה צנח ולכן היום במחיר נגיש יותר. מאוד דומה לבייבי בוס טייגר אבל יותר כבדה ופחות נוחה לניוד. היא הזולה ביותר מבין הדגמים שציינתי.
אלו המומלצות שלי לדרישות, כל הדגמים מגיעים עם מושב טיול יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק את התמיכה הכי טובה לתינוקות וגם זוויות ישיבה או שכיבה יותר טובות.
גם כל הבדים שלהן יוצאים בקלות לכביסה בשלב הטיולון.
כמו שרשמתי ואני רושם לכולם, אני ממליץ להתנסות עם המוצרים בניוד, תפעול, קיפול/פתיחה יחד עם מושב הטיול, הרמה של העגלה יחד עם הטיולון, בדיקה ברכב. רק אז ללכת על מה שהרגשתם שהכי טוב לצרכים שלכם.
לגבי בטיחות:
הדגמים הכי מומלצים הם: צ'יקו נקסטפיט, הוא לדעתי הכי נוח לתינוקות מלידה מכיוון שהוא מגיע לזוויות שכיבה יותר טובות משאר הדגמים בשוק, הוא הכי קרוב לסלקל בנוחות ולכן זו ההמלצה הראשונה. בטיחותית הוא נחשב לאחד הטובים בעולם.
ברייטקס בולווארד, מגיל 4-6 חודשים עניין הנוחות יהיה פחות משמעותי. היתרון הגדול שלו זה נוחות ההתקנה, גם הכיסא הבטוח בעולם כאשר מותקן לא נכון, הוא לא שווה כלום מבחינה בטיחותית. לכן לברייטקס יש יתרון עצום בנושא.
יש להם גם דגמים עם בדים מיוחדים נגד הזעה.
החיסרון של ברייטקס זה שיפוע השכיבה, ניתן לשפר את זה ברכישת ספוג מגביה שעולה כמה גרושים, זה עדיין לא יהיה צ'יקו אבל יותר טוב.
בטיחותית הם ברמה הגבוהה ביותר יחד עם הצ'יקו.
לכן אלו 2 הדגמים שאני הכי ממליץ עליהם.
לגבי מיטות, רק לבדוק שיש תו תקן או אישור מכון התקנים בתוקף לדגם שרוצים ואז לרכוש את הזול ביותר.
אין הבדל בטיחותי בין מיטה יקרה לזולה, ההבדל הוא נטו בעיצוב.
לדעתי מיטה דגם סתיו של סגל היא מהזולות בשוק ובעלת אישור מכון התקנים.
לגבי מזרן, שם כן יש הבדלים בטיחותיים. ההמלצה שלי ללכת על מזרן נושם כאשר המומלצים הם:
נומו, אימג'ן של שילב, בייבי טק מולטיפלואו.
לשים לב שמזרן נושם הוא מזרן ללא ספוג! בחנויות מקטלגים כל מזרן עם בד רשת כמזרן נושם והדבר אינו נכון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ממש ממש תודה!03/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת איזה מהם הכי נוח ובטיחותי.
אתי03/07/2022בהנחה שאני אקנה צ'קו או בולווארד.
יש כמה סוגי של צ'קו נקסטיט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות נוספות
אתי03/07/2022
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המחירים בכל הארץ זהים לעגלות של בבייבי בוס ?
אתי03/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי צ'יקו הבטיחות זהה
קובי סופר03/07/2022שלום אתי,
לגבי צ'יקו הבטיחות זהה. ההבדלים הם:
1. בסוג הבדים. הקלירטקס או האייר מציעים בדים יותר נעימים ונושמים לצמצום הזעה.
2. הMAX הם דגמים עם מדף רגליים ארוך יותר ב-20%.
החוק גם בישראל וגם בארה"ב דורש שתינוקות עד גיל שנה ישבו נגד כיוון הנסיעה ובגיל שנה אפשר להפוך לכיוון הנסיעה.
ההמלצות הן עד גיל שנתיים נגד הכיוון, הוכח שזה הרבה יותר בטיחותי. בשבדיה החוק הוא עד 4 שנים! ושם גם אחוזי הפציעות ומקרי המוות הם הנמוכים בעולם. לכן יותר בטיחותי נגד הכיוון. החיסרון, זה לא נוח לתינוקות, מגיל שנה פלוס הרגליים נתקלות בגב מושב הרכב. חלקם סובלים בשקט, חלק בוכים וכו'. לכן בצ'יקו יצרו את סדרת הMAX ששם מדרך הרגליים הארוך יותר יאפשר לתינוקות לשבת בנוחות עד גיל שנתיים לפחות נגד הכיוון. לכן זה שיקול שלכם אם הכוונה שהתינוקות יהיו נגד הכיוון עד גיל שנתיים, לכו עד דגמי הMAX. אם לא אז אפשר ללכת על הדגמים הרגלים, כמו שרשמתי, בטיחותית אין הבדל.
לגבי בייבי בוס, יש מחיר מומלץ לצרכן, רוב החנויות נצמדות אליו אבל כל חנות עושה מבצעים, סיילים, יום כאסח וכו'. בנוסף יש חנויות שמוכרות את העגלה כחלק מחבילה עם חדר וכו' ואז שם היא מתומחרת בהנחה. כמובן שגם תמיד אפשר להתמקח.
אגב כל מה שרשמתי על הבייבי בוס נכון לגב כל העגלות ובעצם כל המוצרים הגדולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסוף תודות לך!!! עזרת לי המון!!!
אתי04/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)