טיולון בנוסף לעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון בנוסף לעגלה
    קורל
    02/07/2022

שלום,
    יש לי עגלת סייבקס מיוס 2,
    אני מחפשת בנוסף אליה עוד טיולון פשוט יחסית, נוח, זול וקליל במשקל ובקיפול.
    אשמח לקבל המלצות
    ובנוסף, איך הטיולון של איזי בייבי אפולו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון בנוסף לעגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יהיה לי יותר קל לכוון אם אדע תקציב

קובי סופר
    03/07/2022

שלום קורל,

בטיולונים יש קשר בין המחיר לאיכות/תמורה לכן יהיה לי קל לכוון למוצר טוב אם אדע תקציב.

האפולו דגם מאוד מיושן, לא הכי פרקטי להורה אבל די נוח לתינוק כי הוא מרווח ביחס לטיולונים אחרים.
    מניסיוני, בסופו של היום חוסר פרקטיות יוביל לרכישה של עוד טיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון בנוסף לעגלה

קורל
    03/07/2022

למה לא פרקטי? מאיזו בחינה?
    אני מחפשת משהו זול, כמה שיותר...
    יש לי את הסייבקס מיוס שאני מאוד מרוצה ממנה והטיולון ישמש אותי יותר לטיולים/ עגלה אצל הסבתא וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא סוג של עגלה

קובי סופר
    03/07/2022

שלום קורל,

הוא סוג של עגלה, הוא בתחילת שנות ה-2000 שווק כעגלת תינוק מלידה, כן כן העולם התקדם מאז אבל זו הייתה ההגדרה שלו.
    כטיולון הוא כבד מהממוצע וגדול לאחר הקיפול. כל המטרה בטיולון לחסוך מקום, שהקיפול יהיה קטן והמשקל קל.
    אז יש יותר פרקטיים ממנו בשוק. זה לא אומר שהוא רע, רק לקחת בחשבון שיש אופציות יותר פרקטיות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון בנוסף לעגלה

קורל
    04/07/2022

הוא נוח לתינוק?
    הוא רק לכיוון הנסיעה או גם לכיוון ההורה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא רק לכיוון הנסיעה

קובי סופר
    04/07/2022

שלום קורל,

הוא רק לכיוון הנסיעה.
    האם הוא נוח לתינוק, לא במיוחד אבל זה כל הטיולונים, לדעתי הוא יותר נוח מרוב הטיולונים בשוק כי הוא יחסית מרווח.
    אז בכל הקשור לנוחות התינוק ביחס למחיר לדעתי יש כאן תמורה מעולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון בנוסף לעגלה

קורל
    04/07/2022

תודה רבה עזרת
    שאלה אחרונה. מה המשקל שלו?
    נחשב לקל מבחינת משקל וקיפול? או יחסית מסורבל?

בנוסף, אשמח להמלצה על טיולונים זולים ומומלצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשקל שלו באזור 8 ק"ג

קובי סופר
    05/07/2022

שלום קורל,

המשקל שלו באזור 8 ק"ג. אולי קצת פחות. לצערי אין נתונים ברשת אבל זה מה שאני זוכר מלפני המון שנים שמכרתי.
    כמו שרשמתי, זה בין עגלה לטיולון לכן אין פרקטיות של טיולון.
    הוא כבד מרוב הטיולונים בשוק, הקיפול טיפה מסורבל וטיפה יותר גדול מטיולון ממוצע. מצד שני הוא טיפה יותר מרווח לתינוק והניוד טיפה יותר טוב בגלל גלגלים גדולים יותר.
    צריך לקחת בחשבון שיש לו ברקס בולט מאחור, כל עליה של מדרגה הברקס ינעל. הכוונה, אם רוצים למשוך את הטיולון אחורה כאשר עולים מדרגה.

באזור המחיר של האפולו אין הרבה טיולונים טובים לדעתי.
    אלא אם מוכנים ללכת על טיולוני מטריה עם 2 ידיות. אז יש את צ'יקו לייטוואי שלדעתי הוא מדהים ונוח יותר לתינוקות גם מול טיולונים שעולים פי 3 ממנו. כמו צ'יקו יש גם את ג'ואי בריסק.
    הם מיושנים ועם קיפול גדול יחסית אבל בכל הקשור לנוחות התינוק הם מעולים ובגלל חוסר ביקוש המחירים שלהם מאוד זולים.
    אם עולים בתצקיב אז ספורטליין ויינטו מעולה, נמכר סביב 700 ש"ח.
    מכאן כבר צריך לעלות משמעותית בתקציב כדי לקבל טיולונים טובים. לעלות לאזורים של 800-1000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו