המלצות לטיולון או עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות לטיולון או עגלה
    לילך
    03/07/2022

הי קובי, תודה על ניהול הפורום והמענה המסור
    אני מחפשת לבתי עגלה או טיולון, וחשובים לי המאפיינים הבאים לגבי הטיולון (אוטוטו מסיימת את שלב האמבטיה, אז לא קריטי לי לדלג ישר לטיולון).
    דו כיוונית
    גגון רחב
    מצב שכיבה מלאה
    נוחה ורחבה
    בטיחות ובולמי זעזועים
    רצוי נוחה לתפעול ולא כבדה
    אשמח לשמוע על איזו עגלה תמליץ?
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לטיולון או עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין יותר מדי אופציות עם מושב דו כיווני

קובי סופר
    04/07/2022

שלום לילך,

אין יותר מדי אופציות עם מושב דו כיווני.
    בדרך כלל מדובר בטיולונים שהם חלק מעגלה ולכן רובם נמכרים עם אמבטיה, אלו שימכרו בנפרד יהיו יקרים.
    כמוכן, פרקטיים הם לא יהיו, הם יותר כבדים מטיולון ממוצע ובעלי קיפול גדול כמו של עגלה.

ההמלצות שלי הן:
    טיולון בייבי בוס לומי שלנו, נמכר רק במקס בייבי ואני לא יודע אם עוד נשאר להם. היתרונות: קל מאוד רק 6.2 ק"ג, דו כיווני עם מושב ענק וגגון ענק, הקיפול נוח. יחסית קומפקטי (טיפה יותר גדול מטיולונים ממוצעים). המחיר יחסית סביר.

טיולון בייבי בוס יגואר שלנו, הוא כבד יחסית כמו עגלה (10.3 ק"ג). יקר כי נמכר רק עם אמבטיה אבל יש לנו כמה יח' שאנו מוכרים רק כטיולון (עולה 2000 ש"ח).
    נוחות הניוד שלו מעולה כי יש גלגלים גדולים מהממוצע ומהחומר הכי איכותי שיש. הקיפול הכי נוח בעולם, ביד אחת אוטומטי, נשאר לעמוד לאחר הקיפול. המושב מסתובב, גגון גדול, נוח לתפעול. מאוד קומפקטי לאחר הקיפול, כמו טיולון.

סייבקס איזי S פלוס טוויסט, לדעתי נמכר רק בשילב. נוחות ניוד טובה, קיפול קטן כמו של טיולון, משקל כבד מטיולון ממוצע אבל עדיין סביר. המושב מסתובב. הקיפול טיפה מסורבל אבל זה משהו שלומדים ומתרגלים ואז זה די סביר ונוח. שינוי המצבים עם שרוך שזה מנגנון פחות נוח לתפעול אבל בזכותו המשקל סביר.

בוגבו בי 5 או 6. 6 מן הסתם עדיף אבל בשני המקרים מדובר בטיולון יקר מאוד, אפשר לשקול רכישת יד 2 יש הרבה שמוכרים במצב חדש כמעט ללא שימוש במחיר זול מאוד. הכבד מה-4 שרשמתי, הניוד נוח, התפעול נוח, הקיפול נוח רק הפתיחה לאחר הקיפול די מסורבלת.

לא יודע אם זה חשוב אבל לכל הדגמים שציינתי ניתן לרכוש אמבטיה בעתיד ולהפוך אותם לעגלות מלידה (טכנית גם ללא אמבטיה חלקם מתאימים מלידה).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו