בייבי בוס טייגר מול ספורט ליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייבי בוס טייגר מול ספורט ליין
    יהונתן
    05/07/2022

קובי שלום וברכה. אנחנו מתלבטים בין עגלת הטייגר 2 לבין הספורטליין xl. השיקול היחיד לטובת הספורט ליין הוא הגודל של האמבטיה. האמבטיה של הטייגר קטנה משמעותית. השאלה עד איזה משקל היית אומר שהטייגר מתאימה? (לא בדוחק)... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טייגר מול סיילו

קובי סופר
    06/07/2022

שלום יהונתן,

גילוי נאות, אני המשווק של הטייגר.
    חשוב לי להדגיש שההמלצה שלי תמיד לעשות את הבדיקות בעצמכם:
    לשים משקל של תינוק (12 ק"ג) בכל אחת מהעגלות. לנייד אותן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, זה ימחיש מי נוחה יותר לניוד יומיומי.
    לנסות לתפעל, לשנות גובה ידית, לפרק ולחבר אמבטיה, לשנות מצבים בטיולון וכו'.
    לקפל שלדה וטיולון, לנסות להרים יחד וכמובן לבדוק ברכב.

לגבי ההבדלים:
    אמבטיה: ההבדלים בגודל הפנימי אינם גדולים. אני ממליץ להוציא מזרנים, לשים אחד על השני כדי לראות מה ההבדלים האמיתיים.
    בנוסף, אנחנו מעל 4 שנים בשוק עם הטייגר והאמבטיה, מהלקוחות שאני דיברתי ואני מדבר עם המון, האמבטיה התאימה בקלות עד גיל חצי שני, לא בדוחק. בדוחק היא מתאימה עד 9 ק"ג שברוב המקרים זה מעבר לגיל שנה.
    בטייגר מקבלים אמבטיה יצוקה מפלסטיק, היתרון בזה הוא הגנה יותר טובה לתינוק מפני רוח, אבק, מכות שהאמבטיה יכולה לקבל במהלך טיול והכי חשוב, אטומה לכל זיהום האוויר ופיח הרכבים. יתרון נוסף, אין ברזלים מתחת למזרן ומצדדיו.
    מצד שני, האמבטיה של הטייגר נשארת כפי שהיא לעומת הסיילו שיכולה להתקפל ולכן תופסת הרבה פחות מקום באחסון בגמר השימוש.
    בשתי האמבטיות יש מזרן נושם, בסיילו המזרן מחורר, בטייגר יש מעל למזרן עוד שכבת מזרן נושם. בטייגר הספוג מצופה בבד לא חדיר לנוזלים, בסיילו לא.
    בטייגר כל הבדים יורדים לכביסה כולל המעטפת החיצונית, בסיילו רק חלקים מסוימים, בעיקר הפנימיים.
    בסיילו יש רשת איוורור נוספת בתחתית מתחת לגגון, בטייגר רק בגגון.

שלדה וטיולון:
    לדעתי זה החלק שצריך לשים יותר לב אליו מכיוון שאמבטיה משרתת עד חצי שנה, שלדה וטיולון מחצי שנה עד גיל 3 שנים או פחות (תלוי עם רוכשים טיולון).
    שני הטיולונים בתקינה החדשה עד 22 ק"ג.
    בטייגר המושב יצוק מפלסטיק, בסיילו זה בד שבתוכו יש לוח פלסטי/פרספקט. היתרונות במושב יצוק הם תמיכה יותר טובה לתינוקות, זווית שכיבה טובה ובעיקר זווית ישיבה יותר זקופה הקרובה ל-90 מעלות, כמה שיותר קרוב ל-90 מעלות יותר נוח לתינוקות לדעתי, בעיקר כשהם רוצים לאחוז במעקה הקדמי.
    יתרון נוסף למושב יצוק הוא השליפה לכביסה, יותר קל לשלוף את הבד ובטייגר כל הבד יוצא כבד, בסיילו הבד יוצר עם הלוח ובמכונות כביסה קטנות זה חיסרון. בטייגר גם בד הגגון יוצא, בסיילו הגגון נשאר בתוך המסגרת לכן לא ניתן לכיבוס.
    גגון הטיולון של הטייגר גדול יותר, זה יתרון בעיקר במצב שכיבה, יש רשת אוורור גדולה יותר.
    סל החפצים גדול יותר בטייגר.
    בטייגר מקבלים גלגלי PU בסיילו EVA. גלגלי PU הם מגומי כמו צמיגי רכב, זה יוצר יכולת ניוד עדיפה, תמרון/פניות נעשים בקלות רבה יותר, הנסיעה שקטה יותר, יש בלימת זעזועים טובה יותר והכי חשוב אורך החיים, אורך חיים של גלגל PU ארוך יותר בכ-פי 10 מגלגל EVA, לכן אין כמעט בלאי כאשר הגלגלים הם החלק עם הבלאי הטבעי הכי גבוה בעגלות. לטייגר יש בולמי זעזועים גם לגלגלים הקדמיים.
    הקיפול די נוח בשני הדגמים, הטייגר טיפה יותר קטנה, בעיקר בגלל רוחב גלגלים צר יותר, בנוסף ניתן להעמיד אותה לאחר הקיפול, את הסיילו לא.

מבחינת אחריות: אנחנו נותנים 5 שנות אחריות. בסיילו עד כמה שאני יודע שנה.
    מבחינת שירות, יש לנו כיום את היכולת לתאם עם הלקוחות בחנויות ולתקן להם במקום מבלי להישאר יום אחד ללא העגלה. בכל החברות האחרות צריך למסור ולהישאר ללא עגלה בין שבוע לעשרה ימים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו