עגלת ספורט ליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ספורט ליין
    שרונה
    08/07/2022

הריון ראשון, אם יחידנית. משתמשת בתחבורה ציבורית וגרה בקומה שנייה אז זה אומר מדרגות.
    חשבתי לקנות את העגלה של ספורט ליין סיילו xl 2022,
    אבל יצאה להם סדרה חדשה בשם fold.
    רציתי לדעת מה ההבדל בין הסיילו לבין הפולד.
    בתודה מראש, שרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ספורט ליין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפולד יותר תתאים לתחבורה ציבורית

קובי סופר
    09/07/2022

שלום שרונה,

הפולד יותר תתאים לתחבורה ציבורית.
    גם למדרגות.
    1. היא יותר קלה בקילו +
    2. רוחב הגלגלים שלה 50 ס"מ לעומת 58 בXL
    זה יתרון גדול בתחבורה ציבורית.

מצד שני היא חדשה ואין לדעתי כיצד תתפקד בהמשך ומה תהיה אמינותה.
    אני לא אהבתי את מנגנון הקיפול שלה, די מסורבל ומצריך תרגול. כאשר מקפלים בשלב האמבטיה בכל פעם צריך להרים את מתאם האמבטיה כדי לחבר את האמבטיה, לא הכי פרקטי או נוח. הקיפול ופתיחה תמיד מצריכים 2 ידיים, הקיפול כאשר המושב פונה אליכם מסורבל וכך גם הפתיחה.
    בגלל הרוחב היא נוטה לצדדים בכל דחיפה נענוע לצדדים, זה גם מוריד מיציבות המוצר וגם מוריד מיכולת הניוד.
    בשורה התחתונה הXL שלהם לא הצליחה באזורים בהם יש צורך בתחבורה ציבורית בגלל עניין המשקל והורחב.
    הפולד באה לתת תשובה אבל לדעתי התשובה פחות מוצלחת מהXL בהיבט הפרקטי אבל עדיין יש בה 2 יתרונות גדולים (משקל ורוחב). בנוסף המושב שלה יצוק מפלסטיק ולכן מספק תמיכת גב וזוויות ישיבה/שכיבה עדיפים. מצד שני הוא יותר צר מהXL.
    לסיכום: לכל אחת יתרונות וחסרונות, הייתי מציע לנסות לקפל כל אחת עם המושב לשני הכיוונים, לפתוח, לפרק ולחבר אמבטיה/טיולון, לנייד אותן בחנות עם משקל של 12 ק"ג וכך לקבל החלטה מה נכון לכם. אם תתגברו על החסרונות שציינתי בפולד אז כמו שרשמתי מראש, לצרכים שלכם היא עדיפה.

לבדיקה שרשמתי הייתי מוסיף את הבייבי בוס בובקט שלנו. היא קלה יותר בקילו וקצת מהפולד! המושב יצוק מפלסטיק ומרווח כמו בXL, הקיפול/פתיחה קלים כמו בXL, הרוחב 52 ולכן היא יותר יציבה וגם יותר נוחה בניוד לדעתי. יש 5 שנים אחריות והעדות הכי טובה להצלחה של המוצר היא כמות הרוכשים בקהילות חרדיות שמתנהלות בתחבורה ציבורית וקומות ללא מעלית לכן אני חושב שהיא מושלמת לדרישות מבלי להתפשר על כלום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו