מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מבקשת המלצה לבוסטר לחברותבילי10/07/2022
שלום קובי,
נעזרנו בשירותיך כמעט בכל הקניות שלנו בעבר, אז רוב תודות, ועכשיו עוד שאלה:
הבת הגדולה בת שבע וחצי, משתמשת בכסא בטיחות של גרקו, נדמה לי נאוטילוס שקנינו בהמלצתך.
הייתי שמחה לקנות בוסטר זול, קטן וקל להתקנה, שנוכל לקחת באוטו מדי פעם חברה שרוצה לבקר.
יש באוטו גם כסא בטיחות צ'יקו נקסט פיט של הבת הקטנה, כך שהבוסטר צריך להכנס ביניהם. אני מצליחה להכנס שם בעיתות הדחק אז אני מקווה שקיים בוסטר שיכול להכנס גם כן. האוטו יחסית רחב, לקסוס גבוהה, 4x4.
ואם כבר, תוכל להזכיר לי מה הכללים לכסא בטיחות?
הבת הגדולה גבוהה מאד, 1.33 בערך, ושוקלת 26 בערך. עד מתי עדיף שתהיה בכסא בטיחות, ומתי כבר לכל הדעות אפשר בוסטר?
רוב תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוב הבוסטרים יחסית צרים
קובי סופר10/07/2022שלום בילי,
רוב הבוסטרים יחסית צרים. אפשר לבדוק את גרקו אפיקס או צ'יקו קידיפיט. שניהם בוסטר עם גב ברוחב סביר.
גם סייבקס סולשיין אם נמכר יכול להתאים.
כמובן שממליץ לבדוק טרם הרכישה.
לגבי משקלים בכיסא. עד 30 ק"ג עם הרצועות גם בנאוטילוס וגם בצ'יקו. לגבי גובה, צריך לבדוק בהוראות היצרן של כל אחד מהם. בגדול ברגע שהראש יוצא מהכיסא ב-2 ס"מ זה אומר שהכסא כבר לא יעיל.
מבחינת זמנים ככל שניתן למשוך עם הרצועות של הכיסא/בוסטר הרי זה מעולה. יחד עם זאת לשים לב שהכיסא/בוסטר מותקנים עם חגורת הבטיחות של הרכב ולא עם איזופקיס. האיזופקיס יעיל עד משקל 30 ק"ג מושב + ילד!
לאחר מכן בוסטר גב, ככל שניתן למשוך עם הגב (מומלץ עד גיל 12 שנים) ואחר כך אפשר כבר ללא כלום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)