מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי טיולון מאוורריפית10/07/2022
שלום רב, לאחרונה מדובר רבות על שילדת טיולונים, שאם השילדה בנויה/עשויה עם רשת, העגלה מאווררת יותר לתינוק ומונעת הזעה, עד כמה לדעתך רשת הכרחית מול פלסטיק יצוק?
האם עתיד להגיע בקרוב לבייבי בוס דגם עם רשת?
כמו כן, בתגובה בפורום כתבת שברכישה מקבלים מעמד לכוס וכיסוי לאחיזה בצבע קאמל, האם מקבלים זאת כשרוכשים דרך הזכיינות או כשרוכשים דרך האתר?
תודה רבה על כל המידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא מאמין במושב מרשת
קובי סופר10/07/2022שלום יפית,
אני לא מאמין במושב מרשת לכן בעגלות בייבי בוס לעולם לא יהיה מושב רשת.
א. אני חושב שגב פלסטיק מספק תמיכה עדיפה לגב, זווית ישיבה זקופה יותר והגוף פחות שוקע.
ב. רשת זה נחמד בקיץ אבל יש לנו גם חורף.
ג. בלאי, רשת עלולה להיפרם, להיקרע עם הזמן, זה חלק שלא מכוסה באחריות אז צריך לרכוש מושב חדש או רק בד (תלוי בדגם).
לדעתי היצרנים שמייצרים מרשת עושים זאת משיקול כלכלי, מושב מרשת זול לייצור ממושב פלסטיק.
בנוסף רשת מקזזת משקל והמושב יותר קל ממושב פלסטיק.
לכן משקל השלדה והמושב יהיו קלים יותר מאשר היו עושים מפלסטיק.
בסוף היתרון היחידי של רשת זה איוורור אבל אני לא חושב שזה באמת עוזר, יש מעל הרשת תמיד בד וללא הבד המושב לא נוח.
אז אולי זה עוזר במעט אבל לדעתי היתרונות של מושב פלסטיק שרשמתי עולים בהרבה על החיסרון.
לגבי האביזרים בעגלות בייבי בוס. גם הכוס וגם הכיסויים מגיעים בתוך האריזה כך שלא משנה היכן רוכשים זה נמצא באריזה ומקבלים אותם.
לשים לב שבדגם יגואר מתקן הבקבוקים לא מגיע מכיוון שהוא לא מתחבר טוב.
לגבי משקל, אצלנו בבייבי בוס כדי לקזז משקל לא חסכנו על התינוקות במושב צר יותר, גלגלים קטנים יותר, מושב מרשת וכו'.
להפך, השקענו יותר בחומר גלם יקר יותר בשלדה. השלדים שלנו בנויים מאלומיניום תעופתי שהוא קל יותר וגם חזק ועמיד יותר לאורך שנים. כך מקבלים עגלה עם מושב פלסטיק, גלגלים גדולים מחומר הגלם הכי איכותי שיש ועדיין יותר קלה מכל העגלות שבהם היצרנים מקזזים משקל על חשבון התינוק (לדעתי).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! תענוג לקרוא את הידע הרב שלך והמלצותיך.
יפית12/07/2022עשית לי סדר בהבנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)