עגלות ספורטליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות ספורטליין
    חני
    12/07/2022

שלום, אשמח לשמוע חוות דעת על הספורט ליין fold. היא ממש נוחה וקלה. ההתלבטות אם היא לא עדינה מידי ויחסית קטנה. הxl וpl נראות לי גדולות פתאום לידה.
    אני מחפשת עגלה שתהיה קלה כמה שאפשר ועם נוחות מקסימלית לתינוק.
    השאלה אם יש עוד אופציות בסגנון שאני מחפשת ?
    תודה רבנ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות ספורטליין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העגלה חדשה כך שקשה לתת חוות דעת

קובי סופר
    12/07/2022

שלום חני,

העגלה חדשה כך שקשה לתת חוות דעת.
    בהתבסס על הדגמים הקיימים האיכות של המוצרים של ספורטליין מעולה כך שאני מניח שגם כאן הסיפור דומה.
    אבל כן יש קשר בין שלדה עדינה לאורך חיים ואמינות. כמו שרשמתי קשה לתת חוות דעת נכון להיום, רק לאורך הזמן נדע באמת על טיב המוצר. בנושא האמינות ללכת על הXL זו החלטה יותר בטוחה. אני ממליץ יותר על הXL מכיוון שהיא זהה לPL רק פחות מעוצבת. הפלוסים זה משקל קל יותר, מחיר זול יותר, בנוסף אני חושב שכל המתכות מסביב לאמבטיה ובגגון הטיולון מתחממות בקיץ כך שמעבר למראה אין שום תועלת במסגרות האלו.

היא אכן קלה יותר מהXL, רוחב השלדה צר יותר שזה יתרון במעברים צרים. המושב יצוק מפלסטיק ולדעתי זה עדיף על המושבים בXL או PL.

מה שפחות אהבתי זו יכולת הניוד, היא פחות נעימה לניוד, מרגישה פחות יציבה בגלל הרוחב הצד. הפטנט קיפול לא ידידותי. גם בשלב האמבטיה צריך כל פעם להרים את מתאם האמבטיה לאחר הפתיחה. גם בשלב הטיולון שהוא פונה אליכם צריך לעשות כמה פעולות עם המושב כדי שתתקפל לגודל קטן.
    כמוכן הפתיחה גם לא ידידותית בניגוד לXL/PL. צריך להניח על הריצפה, לשחרר נעילה ורק אז לפתוח. הדגמים הקודמים פשוט תופסים בידית השלדה והעגלה נפתחת כבר באוויר מבלי להתכופף.

אופציה נוספת היא העגלות שלנו של בייבי בוס.
    יש לנו כמה דגמים. הבובקט דומה לפולד רק שהיא קלה יותר בקילו+, נוחה יותר לניוד, הקיפול פתיחה כמו הXL/PL, הרוחב 52 ס"מ צר כמעט כמו הפולד. הגגונים שלנו יותר גדולים.
    מקבלים 5 שנות אחריות. המושב גם יצוק מפלסטיק.
    כל הבדים אצלנו יורדים לכביסה.
    אם רוצים יכולת ניוד יותר טובה יש לנו את הטייגר שמגיע עם גלגלים יותר גדולים, אז עולים במשקל אבל עדיין הטייגר יותר קלה בכמעט קילו ביחס לפולד. רוחב השלדה עולה ל-57 עדיין יותר צר מהLX/PL.
    לדעתי העגלות שלנו מושלמות לדרישות שלך.

ההמלצה שלי היא תמיד לבדוק ולהשוות לבד ולא להסתמך על המלצות של כולם כולל שלי.
    לכן יש לי רק המלצה אחת שבאמת כדאי לקחת וזו הבדיקה:
    לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לטייל עם העגלות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה כך תוכלו להרגיש מה נוח יותר בניוד.
    לאחר מכן לתפעל ולחבר חלקים שונים.
    להתנסות בקיפול יחד עם מושב הטיולון, לקפל עם המושב שהוא פונה אליכם וגם לקפל שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
    לאחר מכן לבדוק ברכב.
    כך תקבלו החלטה מושכלת של איזה מוצר טוב ונכון לכם.
    גם אם לא בייבי בוס אז בין דגמי הסיילו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו