מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על טיולון לבן 9 חודשיםתילתן13/07/2022
היי קובי, מתלבטת בין שלושה טיולים שראיתי בשילב. אשמח לדעת מה לדעתך עדיף? טיולון לייקה 2, ספורטליין וייפר או טיולון ג'קי. הטיולון ישמש את אמא שלי בעיקר בתקופה הקרובה כך שחשוב לי שיהיה לה נוח לקפל ולהרים אך כמובן גם חשוב לי שיהיה נוח לקטן בן ה9 חודשים. מבחינת מחיר - שלושתם באותו אזור של ה800 שקלים לאחר הנחות. אם יש לך המלצות לטיולון אחר באזור ה1000 ש"ח אשמח לשמוע :) תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל אחד מציע יתרון אחר אז די חשוב
קובי סופר14/07/2022שלום תילתן,
שלושתם טובים. כל אחד מציע יתרון אחר אז די חשוב להחליט עם אילו חסרונות אתם יכולים לחיות.
הג'קי לדעתי הכי נוח בקיפול, הוא גם די קל (הקל מה-3). מצד שני לדעתי הכי פחות נוח לניוד. כמוכן שינוי המצבים אצלו עם שרוך, מנגנון פחות נוח לתפעול.
הוייפר מציע לדעתי את יכולת הניוד הטובה מה-3, הגגון הגדול מה-3. הוא גם הכי ארוך כך שלדעתי הכי נוח לתינוקות. מצד שני הוא גם הכבד מה-3 ועם הקיפול הגדול מה-3.
הלייקה הוא בין לבין. לא מצטיין בכלום ודי באמצע. הקיפול שלו לדעתי המסורבל מה-3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון מומלץ
תילתן14/07/2022תודה רבה על המענה, המשכתי לשוטט וראיתי שהמלצת לא מעט על טיולון אטום. מה עדיף לדעתך? טיולון הוייפר או טיולון אטום? מציינת שהקטן מתקשה לישון בחוץ כך שצריכה שיהיה לו כמה שיותר נוח מהבחינה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני נוטה לוייפר
קובי סופר14/07/2022שלום תילתן,
אני נוטה לוייפר מכיוון שהמושב שלה יותר ארוך והצלון שלה ענקי. אם ישנים בעגלה זה יתרון עצום בעיקר בטיול בחוץ.
האטום סופר קל משקל כמעט 3 ק"ג פחות מהוייפר. הקיפול שלו יותר קומפקטי שזה יתרון גם בעליה לטיסות (בימים אלו זה יתרון עצום). הוא גם טיפה יותר נוח לניוד.
השכיבה שלו מעולה והגגון סביר כך שלשינה הוא יכול להיות טוב אבל כמו שרשמתי בוייפר לדעתי האורך והגגון נותנים יתרון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)