מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה משולבת לא יקרה, קלה ומומלצתחני13/07/2022
שלום וברכה,
אני מחפשת עגלה משולבת לא יקרה - עד 1500 ש"ח (ילד שמיני), קלת משקל (קומה שניה ללא מעלית), נוחה, יציבה וחזקה שאפשר לעלות ולרדת איתה במדרגות..
ראיתי עגלה משולבת מבית icon דגם רומא שכוללת גם סלקל, אמבטיה וטיולון דו כיווני, וכל זה ב1200 שח. האם אתה ממליץ על העגלה הזו?
בנוסף ראיתי עוד דגם של icon, שנקרא bravo. מה ההבדל בין הדגמים, ומה יותר מומלץ?
האם יש עגלה אחרת במחירים האלו, ובנתונים שהצגתי שאתה יכול להמליץ לי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין הרבה אופציות טובות לתקציב
קובי סופר14/07/2022שלום חני,
אין הרבה אופציות טובות לתקציב. בנוסף אין דגמים שבאמת יענו לדרישות, גם אם נכפיל את התקציב יהיה קשה למצוא.
מבין דגמי האייקון הרומא לדעתי עדיף בהרבה. הבראבו לא מציע אמבטיה וטיולון אלא חלק אחד שעושה שני חלקים, לדעתי פטנט לא מוצלח.
הרומא היא עגלה סבירה ולא מעבר. לתקציב ומחירה אני חושב שהתמורה טובה.
המשקל קל והגלגלים גדולים כך שלמדרגות היא תעבוד. חשוב לציין שאסור לעלות מדרגות עם עגלה פתוחה.
שינוי המצבים עם שרוך, מנגנון פחות נוח לתפעול.
שאר האופציות יהיו עגלות יקרות יותר או כבדות יותר.
לכן אני לא רושם עוד אופציות נוספות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי, והמשך לשאלה
חני14/07/2022תודה רבה על התשובה
ובכל זאת ראיתי שדגם בראבו שוקל הרבה פחות מדגם רומא.
דגם רומא - השלדה והטיולון שוקלים 8.2
דגם בראבו - השלדה והטיולון שוקלים 5.9
זה משמעותי, לא?
ובנוסף, דגם בראבו חוסך מקום בבית שכן האמבטיה הופכת גם לטיולון.
האם בכל זאת אתה עדיין ממליץ על הרומא מבין שניהם?
בנוסף, יש לי אפשרות לקנות עגלה אחרת - עגלת סיאלו בייסיק 2021 ספורט ליין (אני יכולה להשיג אותה בהנחת הסתדרות המורים ב1800 ש"ח).
האם ההשקעה הכספית הנוספת שווה ביחס לתמורה?
האם העגלה הזו עונה על צרכי הרבה יותר מדגמי הicon ששאלתי עליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי הסיילו תשווה את ההפרש
קובי סופר18/07/2022שלום חני,
לדעתי הסיילו שווה את ההפרש מה גם שהיא הרבה יותר מבוקשות כיד 2 אז יהיה יותר קל למכור וגם במחיר גבוה יותר.
לגבי רומא/בראבו לדעתי ציון המשקל אינו נכון. גם טיולוני בייסיק לרוב שוקלים סביב ה-7 ק"ג.
ההמלצה שלי תמיד לבדוק ולהתנסות פיזית טרם הרכישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי, והמשך לשאלה
חני14/07/2022תודה רבה על התשובה.
ובכל זאת ראיתי שדגם בראבו שוקל הרבה פחות מדגם רומא.
דגם רומא - השלדה והטיולון שוקלים 8.2
דגם בראבו - השלדה והטיולון שוקלים 5.9
זה משמעותי, לא?
ובנוסף, דגם בראבו חוסך מקום בבית שכן האמבטיה הופכת גם לטיולון.
האם בכל זאת אתה עדיין ממליץ על הרומא מבין שניהם?
בנוסף, יש לי אפשרות לקנות עגלה אחרת - עגלת סיאלו בייסיק 2021 ספורט ליין (אני יכולה להשיג אותה בהנחת הסתדרות המורים ב1800 ש"ח).
האם ההשקעה הכספית הנוספת שווה ביחס לתמורה?
האם העגלה הזו עונה על צרכי הרבה יותר מדגמי הicon ששאלתי עליהם?
התשובות ממש עוזרות לי להחליט.
יישר כח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)