מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לכיסא בטיחות מגיל לידהעידית אלמה14/07/2022
שלום קובי,
אני בעז"ה לקראת לידה שניה ויש לי בת בת שנתיים וחודש. כיסא הבטיחות שיש לה הוא קוסקו סנרה נקסט, ואנחנו סה"כ מרוצים ממנו ויודעים שהוא נחשב לבטיחותי.
לקראת לידת התינוק המתקרבת חשבנו שיהיה הכי נכון לוותר על סלקל ולרכוש ישר כיסא בטיחות. חשבתי לרכוש שוב את הקוסקו סנרה נקסט וקראתי שהוא אכן מתאים מגיל לידה אך בגלל שאין לו אפשרות לתוספת ריפוד אני תוהה עד כמה הוא יהיה נוח לתינוק שרק נולד, והתקציב שלנו לא ממש מאפשר לקנות כיסא במחיר יקר יותר. האם יש לך המלצה על כיסא אחר לניו בורן בטווח המחירים של הקוסקו סנרה נקסט או לחילופין כיסא אחר מומלץ לילדה בת שנתיים פלוס?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי הסנרה לא זמין בארץ
קובי סופר15/07/2022שלום עידית,
לדעתי הסנרה לא זמין בארץ.
לדעתי הוא לא הכי נוח או מתאים מלידה. ניתן לרכוש תוספת ריפוד של מותג בנבת. אני לא יודע לומר אם זה יהיה יעיל. ניתן לבדוק בחנויות את התוספת יחד עם הכיסא שלכם לראות אם באמת זה יעיל.
אם התקציב נמוך
אני מציע לרכוש סלקל זול או להשאיל, בהרבה מקרים להורים יש סלקלים לא בשימוש. בהמשך לרכוש סנרה או אוונפלו טריביוט או סונס שהם דומים מאוד לסנרה בבטיחות ובפרקטיות.
לכיסא מלידה ההמלצה שלי היא בעיקר צ'יקו נקסטפיט אבל הוא עולה כמעט פי 3 מהסנרה.
בבברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עידית אלמה15/07/2022מה הכוונה לא זמין בארץ? ראיתי שיש אפשרות לרכוש אותו אונליין, כך גם רכשנו את הכיסא הראשון.
תודה על ההמלצות🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להבנתי יש מחסור
קובי סופר15/07/2022שלום עידית,
להבנתי יש מחסור. גם משיחות מול בעלי חנויות וגם מתגובות כאן בפורום. אולי יש חנויות שעוד נשאר להם במלאי. הייתי ממליץ לברר טלפונית לפני הרכישה שיש במלאי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)