התייעצות לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלה
    אורית
    16/07/2022

היי קובי,
    אני מחפשת עגלה (אמבטיה וטיולון) שתהיה נוחה בעיר, קלה (ללא מעלית) ונוחה לקיפול ומתאימה לתא מטען קטן יחסית (טויוטה יאריס). חשוב לי שהאמבטחה תהיה גדולה ונוחה מבחינת בלימת זעזועים וטיולון דן כיווני. התקציב הוא סביב 3000 שח ואני מתלבטת בין ספורט ליין לבין סייבקס בליוס 3. אבל מוכנה לשקול תקציב מעט גבוה יותר אם יש עגלה שלדעתך תיתן מענה טוב יותר. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר להיצמד לתקציב ולקבל מוצר לדרישות

קובי סופר
    16/07/2022

שלום אורית,

אפשר להיצמד לתקציב ולקבל מוצר לדרישות. אני לא חושב שיש צורך לעלות אלא אם רוצים מותג או עגלה שתצטלם טוב לאינסטגרם.

מהדגמים שרשמת הבליוס רחוקה שנות אור מהדרישות:
    היא כבדה מהממוצע, רחבה, הקיפול מסורבל וגדול כך שהיא בדיוק ההפך מהצורך.

לספורטליין יש המון דגמים. יש את הסיילו שתחתיה יש 5 גרסאות שונות שמהן הXL לדעתי המוצלחת וגם בתקציב.
    כמוכן יש את הפולד החדשה שתתאים יותר לדרישות מכיוון שהיא קלה משמעותית מהסיילו, רוחב השלדה צר יותר ואז הקיפול קטן יותר. מצד שני היא פחות נוחה לניוד, תפעול וקיפול בהשוואה לסיילו כך שאני ממליץ להתנסות בחנות עם הדגמים ולראות מה נכון לכם.

עוד עגלה שהייתי מוסיף לבדיקה היא הבייבי בוס שלנו.
    יש לנו 3 דגמים.
    לדעתי דגם הבובקט שגם בתקציב הכי מושלם לדרישות שלכם.
    הוא קל מאוד: 8.2 ק"ג שלדה + טיולון. הפולד 9.4 ק"ג הסיילו XL שוקלת 10.6 ק"ג.

רוחב השלדה צר 52 ס"מ. הפולד 50 והXL כ-58 ס"מ.

היתרון של הבובקט הוא יכולת ניוד מעולה שעדיפה על 2 הדגמים האחרים. התפעול והקיפול יותר דומים לXL כך שנהנים מ-2 העולמות של משקל קל וגודל קומפקטי + קיפול ותפעול קלים ועוד. בנוסף יש לנו 5 שנות אחריות.

יש לנו גם דגם חדש שנקרא יגואר, הוא שוקל 10.4 ק"ג ורוחב השלדה 57 ס"מ. כמוכן הוא חורג מהתקציב.
    מדוע אני מזכיר אותו? בעיקר בגלל גודל הקיפול, הוא מתקפל לגודל קטן יותר בכ-40-50% ביחס לעגלות אחרות כך שליאריס יש כאן יתרון עצום. יחד עם זאת כל הדגמים שהזכרתי יכולים להיכנס.

ההמלצה שלי להגיע לחנות. לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה. לטייל בחנות ומחוצה לה. לנסות לעלות ולרדת מדרגה. כך תקבלו מושג לגבי יכול הניוד של כל מוצר.
    לאחר מכן להתנסות בתפעול (פרוק וחיבור אמבטיה וטיולון), שינוי מצבים בטיולון.
    לאחר מכן להתנסות בקיפול של כל דגם יחד עם הטיולון (גם עם הפנים אליכם וגם עם הפנים לכיוון הנסיעה). לבדוק ברכב.
    כך תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם יותר.

כן צריך לקחת בחשבון שהאמבטיות של כל הדגמים בגודל סביר. יש גדולות מהן בשוק אבל אז מדברים גם על עגלות יותר גדולות וכבדות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו