עגלה עם אמבטיה גבוהה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה עם אמבטיה גבוהה
    דבורה
    18/07/2022

הי...
    ראשית, תודה על הפורום הפעיל והמכוון..
    רציתי להתייעץ על קניית עגלה.
    אני גבוהה 1.74 . ולכן המיוס והבוגבו קצת מאכזבות . מאוד נמוכות. מצד שני, הן מאוד קומפקטיות.
    ראיתי את דגם סילבר קרוס דיון החדשה שהיא מאוד קומפקטית אך ניראת צרה ולא גבוהה.
    יש דגם ישן של ספורט ליין xl שהאמבטיה גבוהה אך הידית לא נוחה.. האם יש דגם של סייבקס עם אמבטיה גבוהה או עגלה אחרת שקומפקטית- עם קיפול ביד אחת וגם גבוהה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה עם אמבטיה גבוהה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל תלוי בויתורים

קובי סופר
    18/07/2022

שלום דבורה,

הכל תלוי בויתורים. נרצה קל, קטן, קומפקטי אז נאלץ להתפשר על הגובה.
    נרצה גבוה, נאלץ להתפשר על המשקל והפרקטיות. לא תהיה עגלה מושלמת.

ההמלצה שלי, לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו. היא לא גבוהה כמו סיילו (אבל כמעט באותו הגובה).
    היא קלה מאוד 8.8 ק"ג לשלדה וטיולון. סיילו xl או בי 6 שוקלות כמעט 2 ק"ג יותר. מיוס זהה לה במשקל אבל להבדיל ממיוס הטייגר יותר גבוהה באמבטיה ובידית האחיזה, נוחה משמעותית בניוד בעיקר בדרך משובשת זה יבוא לביטוי. הגלגלים שלה הם האיכותיים ביותר מבין כל הדגמים בשוק.
    היא זולה משמעותית ממיוס או בי ולדעתי היא הרבה יותר טובה משתיהן רק להבדיל, היא לא ממותגת.
    ברמת החוזק והאמינות, לדעתי המוצר הכי אמין. היות וזו עגלה שאני פתחתי ולכן אני משוחד אז הגיבוי למה שרשמתי הוא האחריות, אנחנו מעניקים 5 שנות אחריות מלאות. אף חברה לא נותנת דבר כזה.

לסייבקס יש דגם גבוה שנקרא פריאם אבל הוא דגם כבד, מסורבל לקיפול ולתפעול. הקיפול יחסית גדול כך שזה דורש ויתור על הנוחות שלכם.

לגבי סילבר קרוס, דגם חדש. לדעתי מתומחר בצורה מוגזמת.
    בכל מקרה היא לא גבוהה באמבטיה, די בגובה של הבי.
    יכולת הניוד לדעתי בינונית.
    לא אהבתי שבמושב יש תמיכת גב קשיחה רק במרכז הגב (פס פלסטיק) ולא פלסטיק מלא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו