מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה עם אמבטיה גבוההדבורה18/07/2022
הי...
ראשית, תודה על הפורום הפעיל והמכוון..
רציתי להתייעץ על קניית עגלה.
אני גבוהה 1.74 . ולכן המיוס והבוגבו קצת מאכזבות . מאוד נמוכות. מצד שני, הן מאוד קומפקטיות.
ראיתי את דגם סילבר קרוס דיון החדשה שהיא מאוד קומפקטית אך ניראת צרה ולא גבוהה.
יש דגם ישן של ספורט ליין xl שהאמבטיה גבוהה אך הידית לא נוחה.. האם יש דגם של סייבקס עם אמבטיה גבוהה או עגלה אחרת שקומפקטית- עם קיפול ביד אחת וגם גבוהה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכל תלוי בויתורים
קובי סופר18/07/2022שלום דבורה,
הכל תלוי בויתורים. נרצה קל, קטן, קומפקטי אז נאלץ להתפשר על הגובה.
נרצה גבוה, נאלץ להתפשר על המשקל והפרקטיות. לא תהיה עגלה מושלמת.
ההמלצה שלי, לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו. היא לא גבוהה כמו סיילו (אבל כמעט באותו הגובה).
היא קלה מאוד 8.8 ק"ג לשלדה וטיולון. סיילו xl או בי 6 שוקלות כמעט 2 ק"ג יותר. מיוס זהה לה במשקל אבל להבדיל ממיוס הטייגר יותר גבוהה באמבטיה ובידית האחיזה, נוחה משמעותית בניוד בעיקר בדרך משובשת זה יבוא לביטוי. הגלגלים שלה הם האיכותיים ביותר מבין כל הדגמים בשוק.
היא זולה משמעותית ממיוס או בי ולדעתי היא הרבה יותר טובה משתיהן רק להבדיל, היא לא ממותגת.
ברמת החוזק והאמינות, לדעתי המוצר הכי אמין. היות וזו עגלה שאני פתחתי ולכן אני משוחד אז הגיבוי למה שרשמתי הוא האחריות, אנחנו מעניקים 5 שנות אחריות מלאות. אף חברה לא נותנת דבר כזה.
לסייבקס יש דגם גבוה שנקרא פריאם אבל הוא דגם כבד, מסורבל לקיפול ולתפעול. הקיפול יחסית גדול כך שזה דורש ויתור על הנוחות שלכם.
לגבי סילבר קרוס, דגם חדש. לדעתי מתומחר בצורה מוגזמת.
בכל מקרה היא לא גבוהה באמבטיה, די בגובה של הבי.
יכולת הניוד לדעתי בינונית.
לא אהבתי שבמושב יש תמיכת גב קשיחה רק במרכז הגב (פס פלסטיק) ולא פלסטיק מלא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)