האם שלושת המוצרים שציינתי באמת באותה הרמה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• האם שלושת המוצרים שציינתי באמת באותה הרמה
    אנה
    22/07/2022

שלום קובי!
    אני כרגע בודקת אלו טיולונים קיימים נכון להיום בשוק, והופתעתי לגלות שטיולונים כמו אינפנטי מון וג'ואי טוריסט עולים כמו סילבר קרוס קליק. עכשיו, הייתי בטוחה שסילבר קרוס היא חברה הרבה יותר טובה מאינפנטי וג'ואי. האם אני טועה? האם אני מפספת משהו? האם שלושת המוצרים שציינתי באמת באותה רמה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון מון נותן תמורה מלאה למחיר

קובי סופר
    23/07/2022

שלום אנה,

טיולון מון נותן תמורה מלאה למחיר. הוא איכותי ופרקטי ואם היה ממותג תחת מותג מוכר היה נמכר כפליים ממחירו.
    הטוריסט טוב אבל אם הוא נמכר במחיר המון אז המון עדיף. עד כמה שידוע לי בדרך כלל הוא זול יותר.
    לגבי סילבר קרוס, הדגם פחות מוצלח לדעתי וכשדגם פחות נמכר המחיר יורד.
    לדעתי אם כולם סביב אותו המחיר, המון עדיף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על Twistshake

אנה
    25/07/2022

תודה על הבהרה לעיל. (אגב, למה קליק פחות מוצלח?)

מה דעתך על טיולונים של חברת Twistshake?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי הקליק טוב אבל פחות מוצלח בניוד

קובי סופר
    25/07/2022

שלום אנה,

לדעתי הקליק טוב אבל פחות מוצלח בניוד. זה בגלל מבנה הגלגלים שלנו והשלדה.

הטיולון של טוויסטשייק פחות מוצלח לדעתי. זה מותג בקבוקים מאוד מצליח ולדעתי עדיף שיתמקדו במה שהם טובים.
    יכול הניוד פחות טובה גם מול סילבר קרוס. התפעול וקיפול טיפה מסורבלים. הוא היה מאוד יקר אך עקב מכירות ירודות המחיר צנח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו