מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלת סטרדה 2021 לספורט לייןליאור לוי26/07/2022
היי אשמח לעזרה, ילדה ראשונה ואני מתלבטת בין עגלת סטרדה 2021 לבין הדגמים השונים של ספורט ליין. הבנתי שהפולד החדשה לא תתאים לי כי אני גבוה יחסית (1.70). אהבתי את הסטרדה כי היא לא מאוד כבדה אבל משהו בפתיחה שלה שצריך למשוך את המעצור שסוגר למטה נראה לי מסורבל. מצד שני בספורט ליין נחמד שיש את כל פתחי האוורור באמבטיה כי היא תיוולד באוגוסט ואחר כך גם ארצה למשוך באמבטיה כמה שיותר כי ניכנס לחורף (הבנתי שהספורט ליין מעט כבדה יותר אבל שהאמבטיה של גדולה יותר). הבנתי גם שיש לה חיסרון שבטיולון יש מחסום לרגליים שמגביל בשלב מסויים מה שאין בסטרדה. אני גרה בישוב עירוני ויש לי די הרבה מקום באוטו ככה שאולי לא אוריד אותה הרבה הביתה יחסית אבל אני עדין לא יודעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הן די דומות ועונות היטב לדרישות
קובי סופר27/07/2022שלום ליאור,
הסטרדה מציעה לדעתי מושב טיול עדיף מכיוון שהוא יצוק מפלסטיק. יכולת ניוד טיפה עדיפה בשל גלגלים מחומר יותר איכותי.
הקיפול והפתיחה מצריכים תרגול אבל לאחר מכן זה די בקלות. ההבדל בפתיחה הוא שהסטרדה ננעלת לאחר הקיפול והסיילו לא. אי לכך הרבה יותר קל לפתוח את הסיילו, פשוט מושכים מתא המטען והיא כבר תיפתח באוויר. חלק רואים באי הנעילה יתרון וחלק חיסרון.
הסיילו מציעה אמבטיה יותר גבוהה עם רשתות איוורור + בדים עדיפים לקיץ לדעתי, זה בעיקר יתרון בטיולון בקיץ (הבא).
המשקל די זהה בשני הדגמים, הקיפול נוח והגודל לאחר הקיפול די זהה.
סה"כ אני חושב ששני הדגמים עונים מעולה לדרישות. צריך להתנסות איתן בניוד, לשים משקל של 12 ק"ג ולטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה. להתנסות בתפעול, קיפול, לבדוק ברכב ואז להחליט מה נכון לכם יותר.
הייתי מוסיף לשיקול את עגלות בייבי בוס שלנו, לדעתי מעולות לדרישות ועדיפות על 2 הדגמים שציינת. גם במחיר הן באזור המחיר שלהן (טיפה יותר יקרות). מציעות מושב יצוק פלסטיק כמו בסטרדה וקיפול די דומה לסיילו. הן קלות בכמעט 2 ק"ג מהסיילו ויותר נוחות לניוד לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת!
ליאור28/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)