התלבטות בין עגלת סטרדה 2021 לספורט ליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלת סטרדה 2021 לספורט ליין
    ליאור לוי
    26/07/2022

היי אשמח לעזרה, ילדה ראשונה ואני מתלבטת בין עגלת סטרדה 2021 לבין הדגמים השונים של ספורט ליין. הבנתי שהפולד החדשה לא תתאים לי כי אני גבוה יחסית (1.70). אהבתי את הסטרדה כי היא לא מאוד כבדה אבל משהו בפתיחה שלה שצריך למשוך את המעצור שסוגר למטה נראה לי מסורבל. מצד שני בספורט ליין נחמד שיש את כל פתחי האוורור באמבטיה כי היא תיוולד באוגוסט ואחר כך גם ארצה למשוך באמבטיה כמה שיותר כי ניכנס לחורף (הבנתי שהספורט ליין מעט כבדה יותר אבל שהאמבטיה של גדולה יותר). הבנתי גם שיש לה חיסרון שבטיולון יש מחסום לרגליים שמגביל בשלב מסויים מה שאין בסטרדה. אני גרה בישוב עירוני ויש לי די הרבה מקום באוטו ככה שאולי לא אוריד אותה הרבה הביתה יחסית אבל אני עדין לא יודעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הן די דומות ועונות היטב לדרישות

קובי סופר
    27/07/2022

שלום ליאור,

הסטרדה מציעה לדעתי מושב טיול עדיף מכיוון שהוא יצוק מפלסטיק. יכולת ניוד טיפה עדיפה בשל גלגלים מחומר יותר איכותי.
    הקיפול והפתיחה מצריכים תרגול אבל לאחר מכן זה די בקלות. ההבדל בפתיחה הוא שהסטרדה ננעלת לאחר הקיפול והסיילו לא. אי לכך הרבה יותר קל לפתוח את הסיילו, פשוט מושכים מתא המטען והיא כבר תיפתח באוויר. חלק רואים באי הנעילה יתרון וחלק חיסרון.

הסיילו מציעה אמבטיה יותר גבוהה עם רשתות איוורור + בדים עדיפים לקיץ לדעתי, זה בעיקר יתרון בטיולון בקיץ (הבא).
    המשקל די זהה בשני הדגמים, הקיפול נוח והגודל לאחר הקיפול די זהה.
    סה"כ אני חושב ששני הדגמים עונים מעולה לדרישות. צריך להתנסות איתן בניוד, לשים משקל של 12 ק"ג ולטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה. להתנסות בתפעול, קיפול, לבדוק ברכב ואז להחליט מה נכון לכם יותר.

הייתי מוסיף לשיקול את עגלות בייבי בוס שלנו, לדעתי מעולות לדרישות ועדיפות על 2 הדגמים שציינת. גם במחיר הן באזור המחיר שלהן (טיפה יותר יקרות). מציעות מושב יצוק פלסטיק כמו בסטרדה וקיפול די דומה לסיילו. הן קלות בכמעט 2 ק"ג מהסיילו ויותר נוחות לניוד לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת!

ליאור
    28/07/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו