מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות על עגלהנתנאלה27/07/2022
רכשתי ספורט ליין פרו 2022 לפני 4 חודשים בגלל מאות המלצות אבל לא לקחתי בחשבון את המשקל
בחנות שנמכר לי , לא הראו לי אותה שהיא סגורה או הטיולון ולא הרגשתי את הכובד.
אני גרה קומה 3 ללא מעלית לכן היא לרב נמצאת ברכב כי לא יכולה לעלות אותה ובגלל החום ראיתי שהפלסטיק נהרס
בנוסף היא כבדה לי בהוצאה והכנסה לרכב.
שוקלת למכור ולהחליף עגלה מגיל לידה
מה היית ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצער לקרוא ואני רואה עשרות הורים שחוזרים על אותה הטעות
קובי סופר28/07/2022שלום נתנאלה,
מצער לקרוא. אני רואה עשרות הורים שחוזרים על אותה טעות. בגלל זה אני כאן מנסה מראש למנוע.
אז ראשית, יש אחריות לעגלה הייתי ממליץ להפעיל אותה ולסדר מה שתקול. הדבר הטוב בספורטליין זה היבואן. השירות שלהם מעולה כך שאני בטוח שיטפלו במסגרת האחריות. לאחר מכן למכור כיד 2 ולקבל חלק מההשקעה חזרה.
שנית, לא משאירים עגלות ברכב בקיץ. מה שקרה בספורטליין סביר שיקרה בכל עגלה.
שלישית, צריך להחליט מה רוצים, לעלות עם העגלה או להשאיר למטה (אבל לא ברכב).
אם צריך לעלות אז צריך עגלה קלה.
במקרה הזה אני ממליץ על בייבי בוס בובקט שלנו.
היא מציעה כמעט כל מה שיש בפרו, גלגלי גומי, ידית מתארכת, מושב יצוק מפלסטיק מלא (בפרו זה חלקי), קיפול דומה ביד אחת.
הפלוסים של הבובקט ביחס לפרו הם במשקל: 8.2 ק"ג עם טיולון לעומת כמעט 13 ק"ג בפרו. בנוסף רוחב השלדה צר יותר ב-8 ס"מ כך שיהיה קל יותר לשאת.
יש בשוק עגלות קלות יותר אך אני תמיד רושם, ככל שיורדים במשקל כך קיצצו דברים בעגלה ואז מקבלים מוצר עם לא מעט חסרונות. לכן צריך את האיזון לדעתי הבובקט שלנו היא מושלמת ובלי פשרות ועדיין המשקל קל.
הרבה מהרוכשים שלה גרים בבניינים ללא מעלית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)