השוואה בין עגלות שונות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• השוואה בין עגלות שונות
    חני אזולאי
    28/07/2022

שלום קובי

אשמח לעזרה..אני מתלבטת בין עגלת Cielo xl 22 לעגלת Inglesina electra , אין בעיה של תקציב,חשוב לי שהעגלה תהיה יציבה ונוחה לאורך זמן, ושיהיה נוח לקפל אותה וכו.. זהו ילד ראשון בע"ה ואין לי מושג גם מה הצרכים שלי ..

אשמח לדעת על איזו מהן אתה ממליץ
    חשבתי גם על דגם הfold של ספורטליין אבל נראה שהאמבטייה שם מאוד צרה . ובכלל אני פתוחה להצעות נוספות לעגלות אחרות במידה ואני לא בכיוון ,יתכן שהסליו פופולרית רק בגלל גימיק ולא כי היא איכותית, אז אם יש המלצה לעגלה איכותית אשמח לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השוואה בין עגלות שונות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בין סיילו לאלקטה אני חושב שהסיילו עדיפה.

קובי סופר
    28/07/2022

שלום חני,

מבין העגלות, האינגליזנה מציעה אמבטיה יותר מרווחת. גם הטיולון יותר מרווח אך לדעתי הוא יותר מדי מרווח ואין תמיכה מהצד. מניסיוני מה שקורה במושבים כאלו, בעיקר שהתינוק במצב יושב, הגוף נשפך לאחד הצדדים והם לא יושבים זקוף. זה קורה בעיקר כי אין לתינוקות את היכולת להחזיק עצמם יציב בשלבים המוקדמים. בנוסף כאשר הם עייפים/רדומים.
    לכן מרווח פנים זה חשוב אבל צריך שיהיו גבולות/דפנות.
    האינגלזינה יותר קלה בכ-2 וחצי ק"ג.

יחד עם זאת,
    בין סיילו לאלקטה אני חושב שהסיילו עדיפה.
    בסופו של דבר אני חושב שהשלדה של האלקטה לא טובה.
    בסיילו יש ידית מתארכת שאין באלקטה. לכן הניוד עם הסיילו יהיה נוח וקליל יותר. בנוסף כל עליה וירידה ממדרכה גבוהה תעשה בקלות רבה יותר עם הסיילו.
    כאשר התינוק פונה לכיוון הנסיעה בטיולון ורוצים להשכיבו, באלקטה גב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה (ממליץ לגשת לחנות, ולראות כדי להבין את כוונתי).
    הדבר ייצור אי נוחות להורה בניוד כי הגב יהיה באזור הברכיים של ההורה, בעיקר הורים גבוהים. בנוסף לא יהיה ניתן לתלות כלום על ידית האחיזה.
    בסיילו אין את הבעיה הזו בגלל הידית המתארכת.
    הסיילו פופלארית בגלל העיצוב והמחיר. מקבילם מוצר טוב ביחס למחיר ולכן הורים רבים רוכשים אותה.
    יש לה מראה יוקרתי, היא יחסית פרקטית, די קומפקטית לאחר קיפול, נוחה לקיפול וזולה. 5 דברים שמדברים להורים.
    לכן היא לא גימיק אבל גם לא כליל השלמות. בסוף מקבלים מה שמשלמים אפילו מעבר.

אפשר גם לבדוק את העגלות שלנו בייבי בוס טייגר/בובקט שדומות מאוד לסיילו.
    לדעתי הן עדיפות על הסיילו בגלל שהן קלות יותר במשקל.
    הטייגר שוקלת קילו + פחות והבובקט כמעט 2 קילו פחות.
    בנוסף מקבלים מושב יצוק מפלסטיק שלדעתי מספק תמיכה יותר טובה לתינוק + זווית ישיבה יותר זקופה.
    הגלגלים שלנו הם גלגלי PU שהם האיכותיים ביותר שיש ונותנים יכולת ניוד עדיפה על הסיילו או האנגלזינה.
    הקיפול נוח, קל וקומפמקטי. המחיר מעל הסיילו אבל לדעתי מקבלים את המוצר הטוב ביותר המשלב בין נוחות ההורה לנוחות התינוק ועדיין במחיר שווה לכל כיס.
    כמוכן אנחנו היחידים שנותנים 5 שנות אחריות מלאות.

אם עולים בתקציב לדעתי בי 6 גם עגלה טובה. אני פחות מחבב את האמבטיה אבל הטיולון והשלדה מעולים.
    כשיש עגלות כמו סיילו או בייבי בוס אז לדעתי ההוצאה הכבדה על עגלות כמו בי היא מיותרת כי הן לא נופלות ממנה ולדעתי הבייבי בוס שלנו אף מתעלה עליה כמעט בכל פרמטר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו