כסא אוכל moona q8 לתינוק בן חצי שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא אוכל moona q8 לתינוק בן חצי שנה
    עדי
    29/07/2022

שלום רב,
    לאחר בדיקה החלטנו לקנות כיסא שדומה ל peg Prego prima pappa. קנינו ברשת מוצצים את הכיסא moona q8. רק לאחר הקניה נלחמנו מאוד לגלות את הסיפור עם כסאות האוכל של חברת mom ולאחר בדיקות נראה שזה אותו מוצר או שלפחות מיוצר ע"י אותה חברה סינית (ninggbo ivolia) ,הבעיה אמנם הייתה בחברת mom אבל זה נראה כמו כסא מדבקה שמיוצר באותו מקום, אמנם דגם שונה משנת 2021 ומייבא שונה - מוצצים.

אנחנו עדיין יכולים להחזיר את הכיסא ונורא מתלבטים מה לעשות.. האם להביא את הכסא במקביל של חברת infanti? או שמדובר שוב באותו מוצר מדבקה שמיוצר באותו מפעל בסין?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אינפנטי מיוצר על ידי IVOLIA

קובי סופר
    30/07/2022

שלום עדי,

גם אינפנטי מיוצר על ידי IVOLIA.
    הדגם המדובר של מאמ שעליו היה ריקול יוצר על ידי יצרן סיני אחר כך שהדגם שרכשתם מעולם לא היה בעייתי.
    הבעיה איתה במאמ. היות ואני לא רוצה להסתבך בלשון הרע/תביעת דיבה לא ארשום מה הייתה הבעיה.
    בכיסאות של IVOLIA מעולם לא היו בעיות. אכן יש להם כמה יבואנים בארץ. החברה שלי בודקת אפשרות לעבוד איתם, שלחו לנו כיסא לדוגמא.
    כל מוצר שאנו שוקלים לייבא נבדק על ידי מומחה תקינה ובטיחות אז אני יכול להבטיח שבדקנו כיסא שלהם, דומה לאינפנטי והוא נמצא תקין.
    הערכה אחת הייתה למומחה שלנו, תמיד, לא להאכיל את התינוקות ללא המגש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו