מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה מגיל לידה למעלית קטנהזיו30/07/2022
היי,
יש לנו מעלית מאד קטנה בבניין (מיוס 3 במצב טיולון נכנס בקושי).
האם תוכל להמליץ על עגלה עם תכונות דומות אבל קטנה יותר ממיוס מבחינת האורך במצב פתוח (גם עם אמבטיה)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המיוס נחשבת מאוד קטנה
קובי סופר30/07/2022שלום זיו,
המיוס נחשבת מאוד קטנה כך שיהיה לי קשה למצוא משהו קטן יותר. האופציות הקיימות יהיו כרוכות בהמון פשרות.
אני ממליץ שתרשמו לי אורך + רוחב. בנוסף בדיקה של האלכסון של המעלית (בדרך כלל האלכסון מאפשר הכי הרבה מקום).
לאחר מכן אנסה לחשוב על משהו מתאים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - הנה המידות
זיו01/08/2022רוחב פנימי: 62
רוחב דלת: 55
עומק משמאל: 104
עומק מימין: 66
החלק שממול דלת המעלית הוא אלכסון ולכן העומק משמאל שונה מימין.
צפוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המידות בעייתיות בעיקר העומק
קובי סופר01/08/2022שלום זיו,
המידות בעייתיות בעיקר העומק.
רוב העגלות עם אמבטיה חוצות את ה-80 ס"מ כך שזה או להנדס הכנסה בעזרת העומק בצד השמאלי או, לפרק את האמבטיה לפני הכניסה למעלית. בשלב הטיולון גם יכולה להיות בעיה בשלב השכיבה אבל במצבי הישיבה לא תהיה בעיה.
אם חנויות מאפשרות, אני ממליץ לקחת את העגלות לבדיקה פיזית במעלית.
ההמלצות שלי הן:
סייבקס מיוס, בוגבו בי 6, בייבי בוס בובקט שלנו, ספורטליין פולד. כולן יתאימו ברוחב בלי בעיה.
אני ממליץ קודם לבדוק אם אחד או יותר מהדגמים נכנסים. אם כן לרשום לי אילו מהם ואז אוכל לרשום יתרונות/חסרונות של כל דגם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)