עגלה מגיל לידה למעלית קטנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה מגיל לידה למעלית קטנה
    זיו
    30/07/2022

היי,
    יש לנו מעלית מאד קטנה בבניין (מיוס 3 במצב טיולון נכנס בקושי).
    האם תוכל להמליץ על עגלה עם תכונות דומות אבל קטנה יותר ממיוס מבחינת האורך במצב פתוח (גם עם אמבטיה)?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המיוס נחשבת מאוד קטנה

קובי סופר
    30/07/2022

שלום זיו,

המיוס נחשבת מאוד קטנה כך שיהיה לי קשה למצוא משהו קטן יותר. האופציות הקיימות יהיו כרוכות בהמון פשרות.
    אני ממליץ שתרשמו לי אורך + רוחב. בנוסף בדיקה של האלכסון של המעלית (בדרך כלל האלכסון מאפשר הכי הרבה מקום).
    לאחר מכן אנסה לחשוב על משהו מתאים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - הנה המידות

זיו
    01/08/2022

רוחב פנימי: 62
    רוחב דלת: 55
    עומק משמאל: 104
    עומק מימין: 66

החלק שממול דלת המעלית הוא אלכסון ולכן העומק משמאל שונה מימין.
    צפוף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המידות בעייתיות בעיקר העומק

קובי סופר
    01/08/2022

שלום זיו,

המידות בעייתיות בעיקר העומק.
    רוב העגלות עם אמבטיה חוצות את ה-80 ס"מ כך שזה או להנדס הכנסה בעזרת העומק בצד השמאלי או, לפרק את האמבטיה לפני הכניסה למעלית. בשלב הטיולון גם יכולה להיות בעיה בשלב השכיבה אבל במצבי הישיבה לא תהיה בעיה.
    אם חנויות מאפשרות, אני ממליץ לקחת את העגלות לבדיקה פיזית במעלית.

ההמלצות שלי הן:
    סייבקס מיוס, בוגבו בי 6, בייבי בוס בובקט שלנו, ספורטליין פולד. כולן יתאימו ברוחב בלי בעיה.
    אני ממליץ קודם לבדוק אם אחד או יותר מהדגמים נכנסים. אם כן לרשום לי אילו מהם ואז אוכל לרשום יתרונות/חסרונות של כל דגם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו