מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון עם גלגלים גדוליםRonit01/08/2022
שלום, מחפשים טיולון שלא בטוח שקיים בשוק ;) להורים גבוהים, עם ידית גבוהה יחסית, גלגלים גדולים (ועם רווח גדול ביניהם) ובלי מוט בין הגלגלים.
הטיולון לא חייב להיות קל משקל, אבל נוח להליכה.
כרגע משתמשים בעגלת סלסה איי בי סי דיזיין מצוינת, אומנם גדולה וכבדה, אך עונה לצרכים, וצריכים טיולון (או עגלה נוספת?)
אני מבינה שאין טיולונים דו צדדיים (שניתן לשנות כיוון)?
ראיתי בחיפושיי שיש טיולונים כמו ג'יה מקסי קוזי או טאי טאי של ביבה.
הידיות לא מתכוננות, אבל נראה שהידיות גבוהות והגלגלים רחבים.
אשמח לשמוע חוות דעתך וגם אם יש עוד המלצות לדגמים אחרים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוב הטיולונים הם די בסיסיים
קובי סופר02/08/2022שלום רונית,
רוב הטיולונים הם די בסיסיים. כל המטרה בטיולון זה ליצור מוצר קל, פרקטי וקומפקטי וכדי להגיע לאלו מקצצים בהמון דברים.
זה לרוב אומר גלגלים קטנים, ידית קבועה, מושב חד כיווני רוחב צר וכו'.
האופציה היא ללכת על משהו שהוא בין עגלה לטיולון אבל גם אז יש צורך בפשרות כמו מושב חד כיווני או ידית לא מתארכת.
מבחינת טיולונים טאיטאי די עונה על כמה דרישות. אליו הייתי מצרף את בייבי ג'וגר סיטי מיני GT. לדעתי יתאים יותר כי הניוד בו עדיף ויש איזשהו כיוונון לידית. בשני המקרים המושב חד כיווני ויש סרן אחורי.
יש גם את סייבקס איזי טוויסט S+ שהוא דו כיווני ועם גלגלים גדולים יחסית. הידית שלו אבל קצת נמוכה.
אופציה אחרונה זה ללכת על עגלות ללא אמבטיה כמו בייבי בוס טייגר שלנו (נמכרת עם אמבטיה אבל אם תרצו ללא אפשר ליצור קשר דרך האתר שלנו).
בטייגר יש גלגלים גדולים, ידית מתארכת, משקל קל ועוד כך שהיא די עונה לדרישות אבל החסרונות הם, היא גדול מטיולון, יקרה וסביר שבשלב מאוחר יותר תרכשו עוד טיולון כך שאני לא יודע אם זו אופציה טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הטיולון של ג'יה מקסי קוזי
Ronit04/08/2022שלום, תודה על המענה!
לסיטי מיני יש 3 גלגלים ופחות אהבנו...
מה לגבי הטיולון של ג'יה מקסי קוזי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דומה מאוד לסיטי מיני 4 של בייבי ג'וגר
קובי סופר04/08/2022שלום רונית,
דגם חדש, עדיין לא בדקתי, דומה מאוד לסיטי מיני 4 של בייבי ג'וגר. נראה לי קצת יותר איכותי ומתקדם מסיטי מיני 4 + הבדים נראים יותר איכותיים, נעימים ומפנקים אבל, במקרה הנ"ל אני ממליץ על ביבה טאיטאי יותר ממקסי קוזי או סיטי מיני 4.
הטאיטאי יותר קל מהם, בגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים, בשני הדגמים האחרים בדיוק הפוך, כל הבד חשוף כלפי חוץ כך שמניחים ברכב או בכל מקום אחר הבד מתלכלך וזה פחות סטרילי + עם הזמן הבד משתפשף ונקרע. לא בדקתי את הניוד אבל בטאיטאי בגלל המשקל הקל הניוד מאוד נוח. כמוכן בכל הדגמים שינוי המצבים עם שרוך, זה פטנט פחות נוח לתפעול עם בלאי מהיר יותר (ביחס למנגנון לחצן). בטאיטאי יש פטנט שמאפשר לשנות מצבים עם יד אחת, לדעתי זה יתרון גדול.
החיסרון בטאיטאי שהיא פחות נפוצה בחנויות ויהיה קשה למצוא מקום שאפשר לבדוק אותה.
גם בסיטי מיני GT הקיפול דומה אבל הסיבה שהמלצתי עליה זה בעיקר נוחות ניוד, עגלות 3 גלגלים, בעיקר עם יש גלגלים איכותיים נותנות את יכולת הניוד הכי טובה שאפשר לקבל.
עם ילדי הייתי בודק כל מיני עגלות והעגלות שהכי הייתי אוהב לטייל איתן היו 3 גלגלים. לצערי הן קיבלו שם רע עקב הפחדות של מוכרנים. בפועל כל עוד עובדים נכון עם העגלה אין סיבה לחשוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)