טיולון/ עגלה יד 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון/ עגלה יד 2
    יהונתן
    03/08/2022

שלום קובי ותודה על האפשרות לשאול פה בפורום
    אנחנו עם בן 10 חודשים ןמחפשים טיולון (או עגלה משולבת שתישאר לעתיד) מ יד 2 שיהיה חזק (כבר קנינו מיד 2 סייבקס מיוס שהתפרקה ועלות התיקון גבוהה מידי ) חשוב לנו שיהיה קל לניוד ולקיפול ושיצלח בתנאי השטח כי העיר הפכה לאתר בניה. האם ישנם דגמים אמידים יותר שהגיוני שגם מיד 2 יוכלו להחזיק ולעמוד בציפיות האלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון/ עגלה יד 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש עגלות שיתאימו אבל

קובי סופר
    04/08/2022

שלום יהונתן,

יש עגלות שיתאימו אבל, צריך להבין, ככל שנרצה מוצר עם יכולת ניוד עדיפה נצטרך גלגלים יותר גדולים. זה אומר מוצר יותר גדול, יותר כבד וכו'. אבל זה גם אומר מוצר יותר חזק, ככל שהגלגלים יותר גדולים כך הם משמרים את אמינות העגלה.

אז תלוי בכם עד כמה אתם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם.

העגלה שהכי הייתי ממליץ עליה אם הייתי צריך להמליץ על עגלה חדשה היא הבייבי בוס טייגר 2 שלנו.
    היא קלה וקומפקטית כמו המיוס אבל מגיעה עם גלגלים יותר גדולים והרבה יותר איכותיים לדעתי, זה ייתן יכולת ניוד עדיפה וגם מבחינת אמינות, אחוז התקלות שלה מהנמוכים שאני מכיר. כמוכן אנו נותנים 5 שנות אחריות מלאה כך שגם עם קורה משהו אתם תקבלו שירות ללא תשלום!
    ככל שידוע לי אין הרבה כאלו אם בכלל כיד 2.

גם ארמדילו XT3 יכולה להיות אופציה אבל היא הרבה יותר כבדה מהטייגר או המיוס.

אם מוכנים להתפשר על משקלים וגודל אז פג פרגו בוק פלוס, אייביסי דיזיין סלסה, אינגליזינה אפטיקה הן עגלות שבנויות לדרכים קשות. הן אמינות וחזקות אבל הן פחות בקטע הפרקטי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו