המלצה לעגלה קלה ונוחה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה קלה ונוחה
    ענבר
    03/08/2022

היי קובי,
    אשמח להמלצה לעגלה וטיולון. הדרישות הכי חשובות מבחינתי זה שתהייה קלת משקל ונוחה לקיפול.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה קלה ונוחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא כלכך הבנתי את השאלה

קובי סופר
    04/08/2022

שלום ענבר,

את צריכה עגלה מגיל לידה עם אמבטיה או רק טיולון?
    בכל מקרה עדיף גם לציין תקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת תקציב אין הגבלה

ענבר
    04/08/2022

מגיל לידה.
    מבחינת תקציב אין הגבלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ארשום מספר דגמים ומשקלם

קובי סופר
    04/08/2022

שלום ענבר,

אני ארשום מספר דגמים ומשקלם.
    לפני כן צריך להבין דבר חשוב אחד, ככל שרוצים לקצץ משקל של מוצר כך צריך לקצץ בדברים במוצר, בעגלות בדרך כלל זה יהיה בגלגלים קטנים יותר מחומר פשוט וזול, קפיצים קטנים/פשוטים/ללא, אמבטיה וטיולון קטנים יותר, ידית לא מתכווננת, מושב חד כיווני, שינוי מצבים עם שרוך והיד עוד נטויה. לכן צריך לקחת זאת בחשבון שמחפשים קל.

1. בייבי בוס בובקט 8.2 ק"ג או טייגר 8.8 ק"ג שלנו.
    לדעתי העגלות הטובות ביותר (כמובן שאני משוחד לכן אני תמיד ממליץ לבדוק בעצמכם). מעבר למשקלן הקל הקיפול נוח ומהיר ביד אחת, הגודל קומקפטי.
    היתרון הכי גדול בעגלות שלנו לדעתי זה שקיצוץ המשקל לא בא על חשבון שום דבר, אנחנו משתמשים באלומיניום תעופתי ליצור שלדות העגלה, זהו חומר קל משמעותית מאלומיניום רגיל וחזק פי כמה. כך מרוויחים מכל הכיוונים.
    האמבטיה שלנו מרווחת עם מזרן נושם, רשת איוורור, מושב דו כיווני יצוק מפלסטיק, גגונים ענקיים, בדים מסנני UV ולא חדירים לנוזלים ועוד. יש גם פלוס במחיר שהוא הוגן ולא משלמים על כסף על המיתוג.

2. בוגבו בי 6, משקל 10.6 ק"ג, מציעה גם מושב יצוק מפלסטיק, בדים איכותיים, קפיצים טובים. גלגלים יחסית איכותיים ובגודל סביר. האמבטיה לדעתי קטנה ולא מוצלחת בעיקר בעייתי בלידות חורף עם לבוש עבה. סה"כ אבל הטיולון מעולה וזה החלק שישמש רוב הזמן.

3. מאמאס אנד פאפאס סטראדה, חוץ מהבדים שאני פחות מחבב מאוד דומה לבייבי בוס ביתרונות, הגלגלים יותר קטנים ופשוטים. היא הזולה מהכל הדגמים. שוקלת 10.6 ק"ג.

יש עוד עגלות קלות בשוק שאני פחות ממליץ עליהן אבל כמו שאני רושם, לא תמיד צריך להסתמך על ההמלצות של אף אחד כולל שלי.
    סייבקס מיוס 9 ק"ג
    אינגלזינה אלקטה

אני ממליץ לשים בכל עגלה משקל של 12 ק"ג לפחות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה. לנסות לתפעל, לשנות מצבים בטיולון, להשכיב את המושב כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, בחלק מהעגלות המושב חוצה את קו ידית האחיזה ולהרבה הורים פחות נוח להתנייד כך, לכן אני ממליץ לבדוק כך.
    להתנסות בקיפול של כל עגלה ולבדוק ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המידע המפורט

ענבר
    16/08/2022

תודה רבה על המידע המפורט!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו