כסא בטיחות או סלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות או סלקל
    אילה אמונה בצלא
    08/08/2022

יש לנו כרגע ברייטקס בולווארד ולקראת לידה 2 מתלבטים איזה כסא לקנות כשהמחשבה היא שבסוף רוצים שייכנסו 3 כסאות במושב האחורי.
    האפשרויות שחשבנו-
    1. כסא בטיחות- איזה כדאי? (הגדולה תהיה בת שנה ועשר)
    2. סלקל של פג פרגו(יש לנו עגלה שלהם)
    3. דונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות או סלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה לשאול את כל השאלות באותו שרשור השאלה הקודמת

קובי סופר
    08/08/2022

שלום אילה,

בבקשה לשאול את כל השאלות באותו שרשור השאלה הקודמת. למען הסדר וששאלות אחרות לא ירדו מטה.

הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות לגדולה. גרקו טרנזישיין סנאגלוק. הוא צר וברמת בטיחות גבוהה. כמוכן הוא יחסית לא יקר. הוא יתאים לה עד גיל 12 שנים.
    הבולווארד יעבור לתינוק ויכול לשמש מלידה, הייתי רק ממליץ לרכוש ספוג מגביהה לשפר את זווית השכיבה.

אפשר גם לרכוש סלקל של פג ולחבר לעגלה, המינוס שבכל מקרה תוך כמה חודשים תצטרכו לרכוש שוב. או כיסא לתינוק או בוסטר כמו שרשמתי לגדולה. לכן מעבר ליתרון של חיבור לעגלה וניוד, אני לא רואה סיבה פרקטית וכלכלית לעשות זאת.
    כמוכן אני לא רואה שום יתרון בחיבור סלקל לעגלה רק חיסרון, אותו הדבר לגבי דונה. הדבר אינו בריא לתינוקות ואף יכול לסכן את בריאותם בשהיות ממושכות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך הגרקו עם החיבור לרכב

אילה אמונה בצלא
    08/08/2022

איך הגרקו עם חיבור לרכב? אהבתי את הקליקטייט של ברייטקס.
    איזה קומבינציות נוספות יש לכסאות בטיחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסנאגלוק מציע פטנט חיבור דומה

קובי סופר
    08/08/2022

שלום אילה,

הסנאגלוק מציע פטנט חיבור דומה. כלומר חיבור קל, זה לא בדיוק כמו קליקטייט בגלל פטנט רשום אבל על אותו רעיון.
    אם רוצים קליקטייט יש לברייטקס את הפרונטייר אבל הוא הרבה יותר יקר והגרקו מדורג טוב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו