מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה דומה לבייבי בוסשני09/08/2022
היי קובי,
התייעצתי איתך לפני 3 שנים לגבי קניית עגלה, ובעקבות כך קניתי בייבי בוס טייגר שהיתה מעולה בשבילנו.
אנחנו לפני תינוק נוסף, רק שעכשיו אנחנו גרים בספרד ולפי מה שידוע לי לא ניתן לרכוש כאן בייבי בוס..
אנחנו מאד מרוצים מהפיצ'רים של הבייבי בוס, הגגון הגדול והמאוורר, נוחות נסיעה בדרך עירונית וגם קצת משובשת, בולמי זעזועים, נוחות הקיפול ב2 הכיוונים, סל גדול, ידית מתכווננת...
מחפשים משהו דומה כי לצערנו לא נהיה בארץ לרכוש בייבי בוס בשנה הקרובה, ידוע לך על דגם אירופאי שאולי אוכל להשיג כאן (ספרד)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האופציה היא רק לרכוש עגלות שונות
קובי סופר09/08/2022שלום שני,
העגלה שלנו לא משווקת באירופה מן הסתם. בתחילת הדרך דווקא היה לנו שת"פ עם חברה ספרדית אבל קרוב ל-3 שנים שהם לא משווקים את הדגם אז אין סיכוי להשיגו. מה גם שאני חושב שטכנית המוצר שלנו יותר טוב. שילוח מישראל לספרד יהיה יקר, לכן האופציה זה רק אם מגיעים לארץ או מישהו מגיע אליכם. נראה לי פחות ריאלי ולכן האופציה היא רק לרכוש עגלות שונות עם טיפה דימיון לטייגר.
ממה שאני מכיר שנמכר בספרד אני ממליץ על:
בוגבו בי 6, טיפה יקרה ולדעתי הטייגר שלנו עדיפה בהרבה היבטים אבל זה הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו. דגם ותיק שבשורה התחתונה הרוב מרוצים ממנו.
אופציה נוספת זה JANE newel, דגם חדש שלהם שנראה טוב על פי סרטונים שראיתי, מחליף דגם קודם שהיה די מוצלח, כמובן ששיפרו בו דברים שהיו פחות טובים בדגם הקודם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)