עגלה דומה לבייבי בוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה דומה לבייבי בוס
    שני
    09/08/2022

היי קובי,
    התייעצתי איתך לפני 3 שנים לגבי קניית עגלה, ובעקבות כך קניתי בייבי בוס טייגר שהיתה מעולה בשבילנו.
    אנחנו לפני תינוק נוסף, רק שעכשיו אנחנו גרים בספרד ולפי מה שידוע לי לא ניתן לרכוש כאן בייבי בוס..
    אנחנו מאד מרוצים מהפיצ'רים של הבייבי בוס, הגגון הגדול והמאוורר, נוחות נסיעה בדרך עירונית וגם קצת משובשת, בולמי זעזועים, נוחות הקיפול ב2 הכיוונים, סל גדול, ידית מתכווננת...
    מחפשים משהו דומה כי לצערנו לא נהיה בארץ לרכוש בייבי בוס בשנה הקרובה, ידוע לך על דגם אירופאי שאולי אוכל להשיג כאן (ספרד)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה דומה לבייבי בוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האופציה היא רק לרכוש עגלות שונות

קובי סופר
    09/08/2022

שלום שני,

העגלה שלנו לא משווקת באירופה מן הסתם. בתחילת הדרך דווקא היה לנו שת"פ עם חברה ספרדית אבל קרוב ל-3 שנים שהם לא משווקים את הדגם אז אין סיכוי להשיגו. מה גם שאני חושב שטכנית המוצר שלנו יותר טוב. שילוח מישראל לספרד יהיה יקר, לכן האופציה זה רק אם מגיעים לארץ או מישהו מגיע אליכם. נראה לי פחות ריאלי ולכן האופציה היא רק לרכוש עגלות שונות עם טיפה דימיון לטייגר.

ממה שאני מכיר שנמכר בספרד אני ממליץ על:
    בוגבו בי 6, טיפה יקרה ולדעתי הטייגר שלנו עדיפה בהרבה היבטים אבל זה הכי קרוב שאני יכול לחשוב עליו. דגם ותיק שבשורה התחתונה הרוב מרוצים ממנו.
    אופציה נוספת זה JANE newel, דגם חדש שלהם שנראה טוב על פי סרטונים שראיתי, מחליף דגם קודם שהיה די מוצלח, כמובן ששיפרו בו דברים שהיו פחות טובים בדגם הקודם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו