כיסא בטיחות לרכב בת 9 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לרכב בת 9 חודשים
    נופר
    11/08/2022

שלום רב! ביתי בת 9 חודשים, רציתי לדעת איזה כיסא לרכב (לא יקר ) מתאים לה? וישמש אותה לעתיד הרחוק, תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריך לדעת תקציב

קובי סופר
    11/08/2022

שלום נופר,

אני צריך לדעת תקציב. יש כיסאות גם באזורים של 500. יש 1000 או צפונה.

בגדול אבל חשוב להדגיש, כיסאות יקרים ברוב המקרים גם יותר בטיחותיים ויותר נוחים (אם יש נסיעות ארוכות זה פרמטר חשוב).
    עוד דבר חשוב, הכיסאות משמשים להמון שנים, לכן אני ממליץ להשקיע. ברוב הדגמים אפשר להשתמש עד גיל 5-6 שנים בקלות!

יש כעת המון מבצעים ברשתות, ברובן יש גם אפשרות לשלם בכרטיסי מועדונים שונים כמו חבר, פיס ועוד, כך מקזזים עוד מהמחיר. המומלצים ביותר לדעתי הם ברייטקס קליקטייט, הזול ביותר בסדרה הוא המרתון. צ'יקו נקסטפיט, אין הבדל בטיחותי בין הדגמים הזולים בסידרה ליקרים אבל היקרים יותר נוחים לתינוק ולתפעול.

ראיתי שיש מבצע על צ'יקו נקסטפיט ספורט ב-888 ש"ח ברשת עגליס. לדעתי מדובר בכיסא נהדר והמחיר מעולה. גם אם זה מעל לתקציב אני ממליץ להתאמץ כי זה כיסא לטווח ארוך, הזולים מתאימים עד משקלים נמוכים יותר. בנוסף הנוחות שלו עדיפה על פני רוב הכיסאות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו