כיסא בטיחות לרכב שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לרכב שני
    שני
    11/08/2022

שלום לקובי היקר.

אחרי כל ההמלצות המוצלחות שלך אנחנו צריכים לרכוש כיסא בטיחות לרכב שני. הילדה בת 2.2 ואנחנו צריכים משהו זול ולא יקר לרכב נוסף. מאיזה גיל אפשר בוסטר?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לרכב שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה המלצה לתלת אופן לגיל שנה

שני
    11/08/2022

גם צריכה המלצה לתלת אופן. לגיל שנה. אנחנו קונים כמתנה לכן צריכים מחיר סביר באזור 500 שקלים. אם יש משהו שווה וטיפה יותר יקר אשמח שתמליץ

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ על בוסטר רצועות

קובי סופר
    11/08/2022

שלום שני,

מעל גיל שנתיים לדעתי עדיף בוסטר עם רצועות.
    הזול ביותר וברמת בטיחות טובה הוא אוונפלו מאסטרו.
    אם אפשר למתוח את התקציב אז אני יותר ממליץ על גרקו טרנזישיין סנאגלוק. הוא גם יותר בטיחותי, גם יותר נוח להתקנה ומתאים עד משקל גבוה יותר עם רצועות.

לגבי תלת אופן, אני ממליץ על סמארטרייק STR3, חורג מ-500 ש"ח אבל לדעתי הדגם הכי טוב לגיל שנה+
    אם להיצמד לתקציב אז סווינג פלוס הכי מומלץ. גם של סמארטרייקץ ההבדל העיקרי שהSTR ניתן לקיפול. זה יתרון גדול עם רוצים להתנייד ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו