חיפוש טיולון - עזרה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חיפוש טיולון - עזרה
    ערן
    11/08/2022

שלום רב
    אני מחפש טיולון לתינוק בן חצי שנה.
    הדברים שחשובים לנו מאוד זה:
    א) שיהיה דו כיווני
    ב) שכיבה שתיהיה ב-180 מעלות ומאוזנת (הוא נרדם בעיקר על הבטן)
    ג) נוחות מקסימלית לתינוק ושיהיה לו כמה שיותר מקום (הוא טיפה גדול)
    ד) גלגלים גדולים, טובים ואמינים שהנסיעה תיהיה קלה ורכה.

נשמח לקבל המלצה לדגם או שניים (או 3) ואם אפשר שלא יהיו הכי יקרים בשוק. לא חשוב לנו נראות או משהו "אופנתי" וגם דגם ישן יותר ואמין מאוד בא בחשבון. וזה גם בסדר אם היא לא קלה או שהקיפול לא פשוט
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש טיולון - עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ עד גיל שנה על טיולון דו כיווני

קובי סופר
    11/08/2022

שלום ערן,

אני ממליץ עד גיל שנה על טיולון דו כיווני.
    החיסרון שבדרך כלל מדובר בעגלה ולא טיולון.
    ההמלצה מגיע בעקבות מחקרים בנושא שהוכיחו שיש יתרונות עצומים לכך שתינוקות שישבו מול הוריהם היו יותר משכילים, החלו לדבר בשלב מוקדם יותר, היו יותר רגועים, ישנו טוב יותר בלילות ונרדמו מהר יותר ולסיום, הקשר עם ההורה היה חזק יותר.

הבעיה שאין עגלות במחיר סביר ובנוסף מי שיקנה עגלה מסוימת בשלב מאוחר יותר ירכוש טיולון נוסף.

אם הולכים על חד כיווני אז ההמלצה שלי היא סייבקס איזי S פלוס. הוא במחיר סביר ועם גלגלים גדולים מהממוצע ולכן בעל יכולת ניוד מעולה. בנוסף יש לו שכיבה שטוחה כך שהוא עונה היטב לדרישות. יש גם דגם דומה עם מושב מסתובב. אני לא יודע אם הוא עוד זמין בשוק. הוא יקר יותר וכבד יותר.

שאר האופציות הוא עם גלגלים קטנים ולדעתי פחות יתאימו:
    סילבר קרוס ווינג, קל מאוד, קומפקטי מאוד, שכיבה שטוחה. יכולת ניוד טובה לעיר אבל מעבר פחות.

ספורטליין וייפר, נוח לניוד, פחות מהסייבקס אבל עדיין מאוד נוח ביחס לטיולונים אחרים. שכיבה שטוחה, גגון ענק שזה יתרון גדול על האחרים. שינוי מצבים עם לחצן, טיפה יותר נוח. יחסית לא יקר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין טיולונים דו כיווניים?

ערן
    12/08/2022

אני מחפש טיולון. לא עגלה
    אני מכיר שיש את חברת הרטן ומאמאס אנד פאפאס ואולי עוד ויש להם דגמים של טיולונים דו כיווניים נשכבים לשכיבה מלאה. לא?
    מהדרישות שרשמתי אין שום טיולון בשוק שיש לו את הדברים האלו?
    א) שיהיה דו כיווני
    ב) שכיבה שתיהיה ב-180 מעלות ומאוזנת (הוא נרדם בעיקר על הבטן)
    ג) נוחות מקסימלית לתינוק ושיהיה לו כמה שיותר מקום (הוא טיפה גדול)
    ד) גלגלים גדולים, טובים ואמינים שהנסיעה תיהיה קלה ורכה.
    ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שרשמתי יש אבל זה חלק מעגלה

קובי סופר
    12/08/2022

שלום ערן,

כמו שרשמתי יש אבל זה חלק מעגלה. זה אומר שתצטרכו לרכוש עגלה עם אמבטיה או, למצוא דגם שנמכר עם אמבטיה וניתן לרכוש ללא. החסרונות כמו שרשמתי הם במחיר יקר מטיולון רגיל, חוסר פרקטיות ביחס לטיולון רגיל אבל הרבה יותר נוחות לתינוק ובניוד.
    בוגבו בי למשל מציעים את האפשרות לרכוש רק טיולון.
    אפשר לבדוק גם את ארמדילו פליפ ודגמי פג פרגו בוק.
    בעבר היה ניתן לרכוש רק טיולון ואני מניח שגם כיום.
    הבוק עונה לדרישות אבל השכיבה שלה לא מלאה.
    אפשר לרכוש את הבייבי בוס יגואר שלנו רק כטיולון, לדעתי יכולה להיות אופציה טובה, מזכירה את הסייבקס טוויסט אבל התפעול הרבה יותר נוח, גם הניוד וגם המושב יותר ארוך ומרווח לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישה מיד שנייה

ערן
    13/08/2022

אני בכוונה שואל רק על טיולון כי אני מתכנן לרכוש מיד שנייה.
    ולכן מתמקד רק בדגמים של טיולון.
    חוץ מהבייבי בוס יגואר והסייבקס טוויסט, אין דגמים של חברות אחרות שעונים על ה-4 דברים שאני מחפש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשמתי דגמים נוספים

קובי סופר
    13/08/2022

שלום ערן,

רשמתי דגמים נוספים שניתן לרכוש רק טיולון (כמובן שצריך לבדוק כי דברים משתנים)
    פג פרגו בוק
    ארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס
    בוגבו בי 5 או 6.
    כולם הוצעו בעבר לרכישה גם רק כטיולון ללא האמבטיה.
    אני לא יודע אם זה רלוונטי נכון להיום, צריך לבדוק.
    כיד 2 אני חושב שאפשר יהיה למצוא. זה לא יהיה קל כי לא הרבה רוכשים את הדגמים האלו רק כטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטן vip גם עונה על הדברים שרשמתי

ערן
    14/08/2022

תודה רבה על העזרה.

עוד שאלה קטנה:
    האם דגם ההרטן vip גם עונה על הדברים שרשמתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• VIP הכי עונה לדרישות

קובי סופר
    15/08/2022

שלום ערן,

VIP הכי עונה לדרישות.
    היא מציעה את הנוחות הכי טוב לתינוקות, אין אף עגלה בעולם שמציעה נוחות כזו.
    הגורמים לכך הם מושב ענקי, הכי רחב וארוך שקיים, כמה שכבות של ריפוד, בדים איכותיים ומושב עם 5 שלבים. במצב שוכב הוא שטוח לחלוטין והכי קרוב שיש ל-180 מעלות.
    הניוד איתה מושלם בגלל גלגלים גדולים, מערכת קפיצים ייחודית לגלגלים האחוריים וצמיגי PU איכותיים.

החסרונות:
    לא משווקת בארץ. בתור המשווק של הרטן אני כבר לא משווק את העגלות כ-4 שנים.
    העגלות של הרטן כבדות מאוד, באזורים של כמעט 14 ק"ג.
    הVIP הייתה מסורבלת כי היא מצריכה קיפול ללא מושב הטיולון ולכן צריך לפרקו טרם הקיפול. המנגנון קיפול לא ידידותי למשתמש ודורש תרגול.
    לצערי בישראל סדר הדרישות הוא הפוך. קודם נוחות ההורה ואחר כך התינוק. משקל קל, קיפול קטן, קיפול קל, וכו'.
    אי לכך לא מכרנו הרבה יחידות ולכן הפסקנו את השיווק, לא מדובר בעגלות זולות.
    החיסרון ברכישת עגלה כזו הוא שלא תהיה אחריות.
    יחד עם זאת אם אני הייתי צריך לבחור עגלה לתינוק שלי זאת הייתה הבחירה שלי (כמובן שגם הילדה שלי הייתה בהרטן לפני מספר שנים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על ההסבר

ערן
    15/08/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו