המלצה על דגם עגלה לרכב קטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על דגם עגלה לרכב קטן
    קורל
    12/08/2022

היי, מחפשת המלצה לדגמים לעגלה - אמבטיה וטיולון, שייכנסו לרכב קטן - ניסאן מיקרה. אשמח לקבל שמות של דגמים רלוונטים. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין יותר מידי אופציות

קובי סופר
    13/08/2022

שלום קורל,

אין יותר מידי אופציות. ברוב המקרים גם ברכבים גדולים יותר האמבטיה צריכה להיכנס לתוך הרכב והשלדה לתא המטען.
    בשלב הטיולון יש מספר עגלות שיכנסו.
    אני לא מכיר את המיקרה ממש ולכן ממליץ להתנסות עם כל עגלה ברכב לפני הרכישה.

ההמלצה הראשונה שלי היא הבייבי בוס יגואר שלנו.
    יש לה את אחד הקיפולים הכי קטנים בעולם לעגלה עם מושב דו כיווני. יש לא מעט עגלות שיכנסו לרכב אבל עם מושב חד כיווני. אני לא ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני. על פי מחקרים יש יתרונות עצומים לכך שתינוק פונה להורה עד גיל שנה+ ולכן אני לא ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני.
    היגואר מציעה עגלה עם אמבטיה, טיולון דו כיווני (מסתובב בלחיצת כפתור), פטנט קיפול ייחודי ביד אחת, הגודל קטן בין 30-50% בהשוואה לדגמים הקומפקטיים בשוק. לכן עם הטיולון היא תיכנס בוודאות ואפילו תשאיר טיפה מקום. עם האמבטיה יש סיכוי סביר שהיא והשלדה יכנסו יחד לתא המטען.
    הניוד שלה מעולה, אמבטיה די מרווחת עם רשתות איוורור, הגגונים גדולים. סה"כ אני חושב שזו העגלה הכי פרקטית בעולם עם מושב דו כיווני.

שאר האופציות מציעות קיפולים יותר גדולים.
    בוגבו בי 6
    ספורטליין סיילו
    בייבי בוס טייגר או קוסמוס DLX (שנמכרת ברשת בייבי סטאר)
    מאמאס אנד פאפאס סטרדה

בכולן יש מושב דו כיווני, הקיפול קל ונוח לביצוע, הן קומפקטיות ואמורות להיכנס לרכב שלדה וטיולון. עם אמבטיה צריך לבדוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו