מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על דגם עגלה לרכב קטןקורל12/08/2022
היי, מחפשת המלצה לדגמים לעגלה - אמבטיה וטיולון, שייכנסו לרכב קטן - ניסאן מיקרה. אשמח לקבל שמות של דגמים רלוונטים. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין יותר מידי אופציות
קובי סופר13/08/2022שלום קורל,
אין יותר מידי אופציות. ברוב המקרים גם ברכבים גדולים יותר האמבטיה צריכה להיכנס לתוך הרכב והשלדה לתא המטען.
בשלב הטיולון יש מספר עגלות שיכנסו.
אני לא מכיר את המיקרה ממש ולכן ממליץ להתנסות עם כל עגלה ברכב לפני הרכישה.
ההמלצה הראשונה שלי היא הבייבי בוס יגואר שלנו.
יש לה את אחד הקיפולים הכי קטנים בעולם לעגלה עם מושב דו כיווני. יש לא מעט עגלות שיכנסו לרכב אבל עם מושב חד כיווני. אני לא ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני. על פי מחקרים יש יתרונות עצומים לכך שתינוק פונה להורה עד גיל שנה+ ולכן אני לא ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני.
היגואר מציעה עגלה עם אמבטיה, טיולון דו כיווני (מסתובב בלחיצת כפתור), פטנט קיפול ייחודי ביד אחת, הגודל קטן בין 30-50% בהשוואה לדגמים הקומפקטיים בשוק. לכן עם הטיולון היא תיכנס בוודאות ואפילו תשאיר טיפה מקום. עם האמבטיה יש סיכוי סביר שהיא והשלדה יכנסו יחד לתא המטען.
הניוד שלה מעולה, אמבטיה די מרווחת עם רשתות איוורור, הגגונים גדולים. סה"כ אני חושב שזו העגלה הכי פרקטית בעולם עם מושב דו כיווני.
שאר האופציות מציעות קיפולים יותר גדולים.
בוגבו בי 6
ספורטליין סיילו
בייבי בוס טייגר או קוסמוס DLX (שנמכרת ברשת בייבי סטאר)
מאמאס אנד פאפאס סטרדה
בכולן יש מושב דו כיווני, הקיפול קל ונוח לביצוע, הן קומפקטיות ואמורות להיכנס לרכב שלדה וטיולון. עם אמבטיה צריך לבדוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)