מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נונה טריב, בוגבו בי 6 או סייבקס מיוס?ענת14/08/2022
עומדת ללדת. גרים בקומה 3 ללא מעלית בתל אביב. מחפשים עגלה גם טובה וגם קלה (לא יויו)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה-3 אני ממליץ על הבי
קובי סופר14/08/2022שלום ענת,
מה-3 אני ממליץ על הבי.
היא הכבדה מה-3 שוקלת סביב 10 וחצי ק"ג והשתיים האחרות סביב 9 ק"ג. כמוכן האמבטיה שלה הכי פחות מוצלחת מהשלוש.
אבל הטיולון שלה לדעתי הוא הטוב מה-3 ולדעתי זה מה שחשוב. אמבטיות משרתות 3-6 חודשים בעוד הטיולון שנה עד שנתיים וחצי (תלוי אם רוכשים טיולון נוסף בהמשך).
המיוס ובטריב המושב מרשת. בבי המושב יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכת גב עדיפה.
מבחינת ניוד הבי והנונה עדיפות על המיוס לכן את המיוס הייתי בכלל מוריד. חוץ מעיצוב, פרקטיות ומשקל קל אין בה הרבה לדעתי. הטריב טיפה יותר נוחה מהבי לניוד בגלל גלגלים יותר גדולים אבל בבי יש קפיצים עדיפים כך שההבדלים לא גדולים.
אם יורדים ממותגים אפשר לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו, לדעתי מושלמת לת"א. היא קלה כמעט בקילו מהטריב או המיוס, הגלגלים שלה גדולים כמו בטריב, המושב יצוק מפלסטיק, הגגונים יותר גדולים, האמבטיה מרווחת.
יש 5 שנות אחריות, בקיצור לדעתי עדיפה על כל השלוש והפלוס המרכזי, חיסכון כספי של כאלף שקלים לפחות.
ניתן לראות בבייבי סטאר. כמובן שאני תמיד ממליץ להתנסות עם העגלות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת, להתנייד בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, להתנסות בתפעול, לקפל יחד עם טיולון, להרים, אפילו להרים לרכב ולבדוק. להתנסות בפתיחה (הבי לדוגמא טיפה מסורבלת).
כך תוכלו להגיע למסקנות לבד של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)