מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלות- איכות לתינוק ונוחות להורהדיאנה20/08/2022
שלום,
אני מנסה לעשות סקר שוק מעמיק על קניית עגלה. חושבת לקנות יד שניה אבל עגלה איכותית.
חשוב לי מבחינת התינוק- אמבטיה רחבה שמאפשרת גם לישון בטוחה. חומר שלד איכותי- הבנתי שהכי טוב יצוק מפלסטיק?
טיולון שניתן להשכיב וישיבה זקופה ב90 מעלות. כי שוב לפי הבנתי זה הכי בריא ומומלץ. בנוסף שיהיה מעקה לתינוק ומשענת לרגליים מתכווננת.
חשוב שיהיו גלגלים שיעמדו גם בתנאי שטח. טיולים וכאלה.
עדיף קיפול קל ביד אחת. ובדים שניתן לכבס אותן.
אשמח לעוד דיוקים שחשוב לקחת בחשבון בבדיקת עגלה מבחינת האיכות לתינוק ונוחות להורה.
בינתיים צמצמתי לבוגבו 6\ פוקוס 3
אפה בייבי קרוז \ ויסטה.
אשמח לחוות דעת לגבי עגלות אלה ועוד עגלות שלא חשבתי עליהן.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יהיה קשה למצוא עגלה שתכיל את כל הדרישות
קובי סופר20/08/2022שלום דיאנה,
יהיה קשה למצוא עגלה שתכיל את כל הדרישות.
אין עגלה מושלמת ובכל עגלה יהיה משהו שלא תואם את הדרישות.
לגבי הדגמים שרשמת:
בוגבו בי 6, אמבטיה מהקטנות ביותר שיש. הטיולון יחסית צר וקצר ביחס לדגמים האחרים שציינת. הגלגלים קטנים כך שמדובר בעגלה עירונית בעיקר. לדעתי הייתי פוסל.
פוקס, גלגלים הרבה יותר רציניים ואמבטיה הרבה יותר רצינית אבל מבד (למרות שכך רוב האמבטיות). מציעה יכולת ניוד מעולה.
יש לה 2 חסרונות עצומים לדעתי:
1. המושב לא יודע להגיע למצב ישר, זה מושב שנשכב לתנוחת עירסול כאשר הרגליים כלפי מעלה. יש שקע בין הישבן לגב. אני אישית לא אוהב עגלות עם זווית כזו!
2. הקיפול מסורבל, לא רק שמצריך 2 ידיים, צריך לפרק את המושב טרם הקיפול!
אפפה בייבי ויסטה, יכולת ניוד מעולה, אמבטיה ענקית (גם מבד). חסרונות: רוחב השלדה עצום (כמו עגלת תאומים!), בעייתי במקומות צרים וצפופים. המושב כמו בפוקס.
הקרוז זו האחות הקטנה של הויסטה לכן הויסטה עדיפה כי יש לה גלגלים וקפיצים עדיפים. מצד שני הקרוז יותר קלה במשקל. סובלת מאותם חסרונות של רוחב שלדה ומושב לא נשכב.
בפוקס, ויסטה וקרוז המושבים מבד עם לוחות פלסטיק בתוך הבד.
המלצות שלי:
אם רוצים קל בסגנון בוגבו בי, בייבי בוס טייגר שלנו לדעתי עדיפה. גם מציעה אמבטיה יותר גדולה ומרווחת (אבל צרה יותר מפוקס/אפפה בייבי) ומפלסטיק. גם מושב יצוק מפלסטיק. להבדיל מהבי הגלגלים הרבה יותר גדולים ולכן יש לה יכולות ניוד גם בשטח קשה. הקיפול ביד אחת. אחת העגלות הקלות בעולם עם מושב דו כיווני ולדעתי הכי קלה בעולם עם יכולות ניוד כמו שלה. המחיר שלה סביר כחדשה כך שאולי אפשר חדשה ולא יד 2.
פג פרגו בוק פלוס S, אמבטיה ענקית (יש לפג אמבטיות מבד או יצוקות), מושב יצוק מפלסטיק. הקיפול ביד אחת. יש לה יכולות בדרך משובשת. יש חיסרון אחד בהתאם לדרישות לדעתי, המושב לא מגיע לזווית שכיבה שטוחה או קרוב. יש שיפוע.
יש את המתחרה אינגלזינה אפטיקה, אני לא יודע אם עדיין נמכרת. בשכיבה היא עדיפה על הפג בטיולון. בכל השאר הן די דומות. לפג צמיגים יותר איכותיים וקיפול מעט יותר נוח לדעתי.
אייביסי דיזיין סלסה, האחות האירופאית של אפפה בייבי ויסטה. לדעתי הרבה יותר מוצלחת. גם כאן האמבטיה ענקית ומבד. המושב אבל שונה, בעל שכיבה שטוחה! הרוחב של השלדה צר יותר ב4 ס"מ, זה עדיין רחב מהממוצע אבל לא בהגזמה כמו באפפה בייבי. הקיפול ב-2 ידיים אם כי זה בקלי קלות. זולה מאוד כחדשה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)