מהיכן הכי משתלם לקנות מזרן איכותי למיטה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מהיכן הכי משתלם לקנות מזרן איכותי למיטה
    אתי
    21/08/2022

שלום קובי ותודה מראש על המענה האכפתיות והאנושיות.

מהיכן הכי משתלם לקנות מזרן איכותי למיטה ומיטה.
    האם עדיף להתחיל עם עריסה ואם כן איזה מזרן מומלץ ?
    האם זה בזבוז כסף לקנות עריסה לכצה חודשים ?

רכשתי כיסא בטיחות שישאר קבוע ברכב מגיל לידה.
    לאחרונה אני שומעת הרבה המלצות לסלקל במיוחד של דונה (לדעתי השתגעו עם המחיר). רוב בנסיעות של הן בתוך העיר ,מראש רציתי כיסא בטיחות מעולה . הרבה אומרים לי שאם התינוקת ישנה אז להעביר אותה זה סתם טרטור לכן עדיף סל קל. מה דעתך המקצועית ? למיטב הבנתי כיסא בטיחות ואז יש לאמבטיה . קצת מבולבלת.

אני רוצה להזמין באילת את הטייגר 2 מהיכן אני יכולה לרכוש אותו ואם יש להם במלאי. המחיר שווה. באתר של בייבי בוס העגלה יקרה ביחס לחנויות אחרות. ובאילת המחיר הכי שווה. האם העגלה שנת 2022 חדשה עם תו תקן ואחריות ? ושוב תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא ממליץ על דונה

קובי סופר
    22/08/2022

שלום אתי,

לגבי מזרן:
    לדעתי שלושת המומלצים הם: נומו, בייביטק מולטיפלואו או אימג'ן של שילב/עמינח. אלו שלושה דגמים של מזרנים נושמים! לדעתי מזרן נושם הוא המזרן הכי בטיחותי וגם יותר נוח לתינוקות ממזרן דו צדדי. לגבי רכישה, אני מניח שאם יש אפשרות באילת אז שווה לבדוק.

לגבי מיטה/עריסה. אפשר להתחיל עם מיטה. היתרון של עריסה הוא האפשרות להכניס במקומות צרים. לעיתים בחדרי הורים אין הרבה מקום בין המיטה לקיר ורק עריסה משתחלת. בנוסף עריסה יכולה לצאת ממפתן דלת החדר בעוד שמיטה לא. אז זה שיקול שלכם אם עריסה או מיטה.
    לגבי מזרן, אין משהו מיוחד לעריסה, היות ועד גיל 3 חודשים הם לא יכולים להתהפך אז גם המזרנים הפשוטים והתקניים יעשו את העבודה.

לגבי סלקל או כיסא, 2 האופציות מבחינה בטיחותית מעולות אם נלך על הדגמים המובילים.
    לדעתי סלקל מציע זווית נוחות טיפה עדיפה על פני כיסא.
    אבל צריך לקחת בחשבון שגם סלקל זה כיסא בטיחות שמיועד לרכב.
    ההבדל מכיסא שאפשר לשאת ידנית או על עגלה ובאמת לא להעיר תינוק ישן. מצד שני זו בעיה גדולה מכיוון ששהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה. אי לכך אני לא ממליץ על דונה.
    לדעתי זה מוביל לעצלנות הורית ואני רואה הורים שמטיילים המון שעות שהתינוק בדונה. זה גם לא בריא וגם עלול לסכן תינוקות.
    מחקרים הראו ששהייה ארוכה מעל חצי שעה עלולה לפגוע בדרכי הנשימה. שהייה ארוכה של מעל 45 דקות ביום עלולה לפגוע אורטופדית בתינוק.
    נכון זה נחמד שאפשר לצאת מהרכב עם תינוק ישן ולהתחיל להתנייד אבל זה רק בתנאי שהניוד ל-5 דק' והנסיעות ברכב קצרות.
    בקיצור, סלקל או כיסא זה לשיקולכם. ההמלצה אם סלקל, לא להתנייד יותר מדי.

לגבי עגלה,
    אנחנו מוכרים לרשת בייבי סטאר ולכן ניתן לרכוש בסניף אילת שלהם את הטייגר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו