טיולון עלייה למטוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון עלייה למטוס
    אינה
    24/08/2022

האם הכוונה בטיולון שעולה איתנו לתא הנוסעים? וצריך להיכנס בתאי האחסון? או כזה שנפרדים ממנו בגייט ומקבלים מהם ישירות איך שיורדים מהטיסה?
    כיוון שהיום על הרבה כתוב שניתן להעלות למטוס, אך לא כולם באמת מאושרים רשמית הרי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון עלייה למטוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש טיולונים שניתן להעלות לטיסה איתכם

קובי סופר
    25/08/2022

שלום אינה,

יש טיולונים שניתן להעלות לטיסה איתכם.
    זה פחות העניין של מאושר אלו. זה יותר עניין של מידות טרולי, צריך לבדוק מה מידות הטרולי המאושרות של חברת הטיסות איתה טסים, אם הטיולון מתקפל למידות האלו אז יאשרו לכם להעלות.
    כיום החברות עושות בעיות בנושא מכיוון שהרבה טסים מפחדים שהמזוודה שלהם תלך לאיבוד ומוותרים על מזוודה אי לכך, קורה מצב שרוב הטסים עולים עם טרולי אז בחברת התעופה מקשיחים תנאים ומורידים לבטן המטוס כל מה שיכולים וזה כולל עגלות גם כאלו שאישרו בצ'ק אין להעלות.
    אז קשה לי לומר.
    טיולוני יויו או מקלארן אטום מאושרים בכל החברות, זה ללכת על בטוח.
    בכל השאר זה עניין של מידות ונחמדות הצוות.
    עד לפני הבלאגן של המזוודות שאגב כבר לא נוראי כשהיה לפני חודש, הייתי ממליץ לא לקחת כשיקול עניין של עליה למטוס איתכם. זאת מכיוון שזה בכלל לא נורא להגיע לטיסה, למסור את העגלה ולקבל מיד בנחיתה. אז לא צריך היה להתפשר על דברים מסוימים בעגלה. במצב של היום קשה לי להחליט מה עדיף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו