טיולון אמין ולא יקר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון אמין ולא יקר
    שני
    31/08/2022

היי, מחפשת טיולון שישמש ככל הנראה לתקופה קצרה יחסית (ילד שלישי, תיכף בן שנתיים ולא מתוכננים אחים נוספים :) )

אנחנו לפני טיסה, ובלי קשר מיצינו את העגלה ורוצים להחליף במשהו קליל יותר.

בינתיים ראיתי:
    1. אינפניטי רויאל שהרגיש לי קצת צר, אבל הילד לא היה איתי בחנות
    2. אינפניטי מון - רחב יותר אבל כבד והקיפול שלו גדול יחסית
    3. מתכננת לראות גם את ה easy baby פיילוט, שבהחלט אטרקטיבי מבחינת המחיר, ונראה שגם הקיפול.

פתחה להצעות נוספות, תקציב של עד 750 שח בערך.
    חשובה לי אפשרות שכיבה מלאה, שלא יהיה צר מדי ויציב (עד כמה שאפשר כשמדובר בטיולון).

אשמח להמלצות ותודה מראש! 😊

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון אמין ולא יקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהשלוש לדעתי המון הכי מוצלח

קובי סופר
    31/08/2022

שלום שני,

מהשלוש לדעתי המון הכי מוצלח.
    הוא הכי נוח לקיפול, די נוח לניוד, מאוד רחב והקיפול די קומפקטי.
    הוא נמכר במספרים הרבה אבל הרבה יותר גדולים מהשניים האחרים כך שיש המון חוות דעת של משתמשים שמרוצים ממנו מאוד.
    באזור המחיר יש את ספורטליין וייפר שהוא גם טיפה כבד ויותר גדול בקיפול. לא יאושר לעליה יחד איתכם לטיסה (כן במטען), לגבי האחרים צריך לבדוק. היתרון הגדול שלו זה גגון ענק. בנוסף לדעתי הוא יותר נוח לניוד בהשוואה לאחרים.

בחריגה מהתקציב יש את מלקארן אטום שבטוח מאושר לעליה למטוס יחד איתכם. הוא מאוד קל וקומפקטי.

בכל מקרה אני חושב שלא משנה מה תרכשו, לשימוש קצר, אחר כך אפשר למכור כיד 2 ולהחזיר חלק גדול מההשקעה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך

שני
    31/08/2022

תודה רבה על התשובה המפורטת! אז אני מבינה שבתקציב של עד 1000 שח היית ממליץ על המקלארן?
    לא ראיתי אותו עדיין, אבל ראיתי ביקורות שלפיהן הזווית ישיבה הכי זקופה שלו היא עדיין מעט 'שוכבת'. האם נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא הכי ממליץ על המקלארן

קובי סופר
    01/09/2022

שלום שני,

אני לא הכי ממליץ על המקלארן.
    זה תלוי בכם, בכל זאת הגב עם שרוך, אני רושם תמיד שזה מנגנון שאני פחות מחבב. מצד שני הוא זה שיוצר משקל יותר קל למוצר כך שזה באמת תלוי בהורה.
    לגבי הזווית, זה אחד החסרונות של גב שרוך, צריך למתוח ממש חזק כדי להביא לזווית זקופה, זה אף פעם לא יגיע לממש זקוף ורוב ההורים לא באמת מותחים נכון את הרצועה כך שיש שיפוע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! 😊

שני
    04/09/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו