מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון אמין ולא יקרשני31/08/2022
היי, מחפשת טיולון שישמש ככל הנראה לתקופה קצרה יחסית (ילד שלישי, תיכף בן שנתיים ולא מתוכננים אחים נוספים :) )
אנחנו לפני טיסה, ובלי קשר מיצינו את העגלה ורוצים להחליף במשהו קליל יותר.
בינתיים ראיתי:
1. אינפניטי רויאל שהרגיש לי קצת צר, אבל הילד לא היה איתי בחנות
2. אינפניטי מון - רחב יותר אבל כבד והקיפול שלו גדול יחסית
3. מתכננת לראות גם את ה easy baby פיילוט, שבהחלט אטרקטיבי מבחינת המחיר, ונראה שגם הקיפול.
פתחה להצעות נוספות, תקציב של עד 750 שח בערך.
חשובה לי אפשרות שכיבה מלאה, שלא יהיה צר מדי ויציב (עד כמה שאפשר כשמדובר בטיולון).
אשמח להמלצות ותודה מראש! 😊* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מהשלוש לדעתי המון הכי מוצלח
קובי סופר31/08/2022שלום שני,
מהשלוש לדעתי המון הכי מוצלח.
הוא הכי נוח לקיפול, די נוח לניוד, מאוד רחב והקיפול די קומפקטי.
הוא נמכר במספרים הרבה אבל הרבה יותר גדולים מהשניים האחרים כך שיש המון חוות דעת של משתמשים שמרוצים ממנו מאוד.
באזור המחיר יש את ספורטליין וייפר שהוא גם טיפה כבד ויותר גדול בקיפול. לא יאושר לעליה יחד איתכם לטיסה (כן במטען), לגבי האחרים צריך לבדוק. היתרון הגדול שלו זה גגון ענק. בנוסף לדעתי הוא יותר נוח לניוד בהשוואה לאחרים.
בחריגה מהתקציב יש את מלקארן אטום שבטוח מאושר לעליה למטוס יחד איתכם. הוא מאוד קל וקומפקטי.
בכל מקרה אני חושב שלא משנה מה תרכשו, לשימוש קצר, אחר כך אפשר למכור כיד 2 ולהחזיר חלק גדול מההשקעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך
שני31/08/2022תודה רבה על התשובה המפורטת! אז אני מבינה שבתקציב של עד 1000 שח היית ממליץ על המקלארן?
לא ראיתי אותו עדיין, אבל ראיתי ביקורות שלפיהן הזווית ישיבה הכי זקופה שלו היא עדיין מעט 'שוכבת'. האם נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא הכי ממליץ על המקלארן
קובי סופר01/09/2022שלום שני,
אני לא הכי ממליץ על המקלארן.
זה תלוי בכם, בכל זאת הגב עם שרוך, אני רושם תמיד שזה מנגנון שאני פחות מחבב. מצד שני הוא זה שיוצר משקל יותר קל למוצר כך שזה באמת תלוי בהורה.
לגבי הזווית, זה אחד החסרונות של גב שרוך, צריך למתוח ממש חזק כדי להביא לזווית זקופה, זה אף פעם לא יגיע לממש זקוף ורוב ההורים לא באמת מותחים נכון את הרצועה כך שיש שיפוע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! 😊
שני04/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)