כיסא בטיחות Britax /Diono

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות Britax /Diono
    אני
    01/09/2022

שלום קובי,
    אשמח לעצה
    ראיתי
    Britax one4life
    Britex בוולורד
    DIONO 3RXT

אני יודעת שהדיאנו לא מוכר בארץ אך בארה"ב מאוד פופולרי.
    יש לנו סל קל עד 18 ק"ג של GRACO

האם DIONO יותר בטיחותי מ BRTAX
    בין 2 דגמי הברייטק מה עדיף
    אשמח לעצתך על 3 הדגמים האלו
    אם אם יש לברייטקס משהו טוב יותר
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות Britax /Diono

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטיחותית ברייטקס בולווארד מדורג כמוביל

קובי סופר
    01/09/2022

שלום,

בטיחותית ברייטקס בולווארד מדורג כמוביל יחד עם צ'יקו נקסטפיט זיפ. בארה"ב יש דירוג לדגמים דו כיוונים עד 30 ק"ג ויש דירוג נבדל לדגמים שיודעים להפוך לבוסטר. לכן הוואן פור לייף ודיונו שיודעים להפוך לבוסטר נבדקים בדירוג שונה.
    לדעתי עדיף כיסא שלא יודע להפוך לבוסטר. גם כי לדעתי לא ניתן לייצר מוצר שיהיה יעיל לטווח שלם של גילאים מ0 עד 12 שנים. גם בגלל הנוחות וגם הפרקטיות, בסוף עדיף בוסטר שזה יותר פרקטי מכיסא ענק. יש עוד ילדים בהמשך והכיסא בכל מקרה עובר וכו'.
    לכן מהדגמים הדו כיוונים הבולווארד מדורג בטופ.
    מהדגמים המושלים הוואן פור לייף מדורג הקבוצה המובילה (יש טובים ממנו בסגמנט הזה). הדיונו מדורג במקום די נמוך.
    היתרון היחיד של דיוני זה הרוחב, הוא מאפשר לשים 3 מושבים יחד במושב אחורי. אם יש כמה ילדים או מתוכננים כמה ברצף, זה היתרון היחיד שלו. זו גם הסיבה למכירות הגבוהות שלו בארה"ב כמעט כל הורה עם תאומים או שלישייה רוכש 2 או 3 יחידות (לפעמים בהכפלה כי יש 2 רכבים), לכן יש לו נתוני מכירות גבוהים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת שאלה

אני
    01/09/2022

נוספת
    האם בעצם כל חברה עושה את המבחנים שלה
    או שהם עוברים את אותם מבחנים
    כי אם כל אחד עושה את שלו אז איך ניתן לומר למשל שהבוללורד הכי בטיחותי
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרית הגנת ראש בבולווארד נראת רחבה מידי

אני
    01/09/2022

הכרית בבולווארד נראת רחבה מידי פחות עוטפת
    מה ההבדל בינו לבין האדווקט
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש גופים חיצוניים שבודקים

קובי סופר
    02/09/2022

שלום,

יש גופים חיצוניים שבודקים כלומר, עושים את אותם מבחני ריסוק/מעבדה/התקנה וכו' לשלל דגמים. לאחר מכן מפרסמים את התוצאות/דירוגים. בארה"ב הגוף המוביל הוא קונסיומר ריפורטס שבודק הכל מקיסמים ועד רכבים.
    באירופה יש כמה גופים כמו ADAC בגרמניה.
    כשאני רשום שהבולווארד מוביל אז זה על פי בדיקות הקונסיומר ריפורטס יחד עם צ'יקו נקסטפיט.
    לכן כאשר הבדיקות זהות ויש שלל דגמים שנבדקו אם הבולווארד מדורג בראש אז ככל הנראה הוא טוב מדגמים אחרים.
    בנוסף אני עוקב אחרי מקרים של תאונות שבהן היו מעורבים כיסאות, כאשר הדגמים המובילים שאני ממליץ עליהם היו מעורבים אז התינוקות יצאו בלא פגע עד כדי כך שללא שריטה בעוד הבוגרים כן נפגעו.
    האדווקט זה לבולווארד למעט ההגנות שיש לו בצד, כמו כריות מגן צדדיות.
    טכנית זה אמור לאבטח יותר במקרה של תאונות צד.
    בפועל הבלווארד זהה לו בטיחותית על פי המבחנים. בנוסף האדבוקט יותר יקר, יותר כבד ותופס יותר מקום ולא יאפשר לשים 3 כיסאות אם יהיה צורך כזה. אני חושב שהוא מיותר אבל אם לא מפריעים החסרונות אז אפשר גם ללכת עליו למען השקט הנפשי.
    אם מתקינים את המושב במרכז המושב האחורי אז לכריות אין כל משמעות.

לגבי נוחות, תלוי לאיזה גיל רוכשים. לדעתי הברייטקס פחות נוחים לגיל לידה ויותר מתאימים מחצי שנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אני
    04/09/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו