מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות Britax /Dionoאני01/09/2022
שלום קובי,
אשמח לעצה
ראיתי
Britax one4life
Britex בוולורד
DIONO 3RXT
אני יודעת שהדיאנו לא מוכר בארץ אך בארה"ב מאוד פופולרי.
יש לנו סל קל עד 18 ק"ג של GRACO
האם DIONO יותר בטיחותי מ BRTAX
בין 2 דגמי הברייטק מה עדיף
אשמח לעצתך על 3 הדגמים האלו
אם אם יש לברייטקס משהו טוב יותר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחותית ברייטקס בולווארד מדורג כמוביל
קובי סופר01/09/2022שלום,
בטיחותית ברייטקס בולווארד מדורג כמוביל יחד עם צ'יקו נקסטפיט זיפ. בארה"ב יש דירוג לדגמים דו כיוונים עד 30 ק"ג ויש דירוג נבדל לדגמים שיודעים להפוך לבוסטר. לכן הוואן פור לייף ודיונו שיודעים להפוך לבוסטר נבדקים בדירוג שונה.
לדעתי עדיף כיסא שלא יודע להפוך לבוסטר. גם כי לדעתי לא ניתן לייצר מוצר שיהיה יעיל לטווח שלם של גילאים מ0 עד 12 שנים. גם בגלל הנוחות וגם הפרקטיות, בסוף עדיף בוסטר שזה יותר פרקטי מכיסא ענק. יש עוד ילדים בהמשך והכיסא בכל מקרה עובר וכו'.
לכן מהדגמים הדו כיוונים הבולווארד מדורג בטופ.
מהדגמים המושלים הוואן פור לייף מדורג הקבוצה המובילה (יש טובים ממנו בסגמנט הזה). הדיונו מדורג במקום די נמוך.
היתרון היחיד של דיוני זה הרוחב, הוא מאפשר לשים 3 מושבים יחד במושב אחורי. אם יש כמה ילדים או מתוכננים כמה ברצף, זה היתרון היחיד שלו. זו גם הסיבה למכירות הגבוהות שלו בארה"ב כמעט כל הורה עם תאומים או שלישייה רוכש 2 או 3 יחידות (לפעמים בהכפלה כי יש 2 רכבים), לכן יש לו נתוני מכירות גבוהים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת שאלה
אני01/09/2022נוספת
האם בעצם כל חברה עושה את המבחנים שלה
או שהם עוברים את אותם מבחנים
כי אם כל אחד עושה את שלו אז איך ניתן לומר למשל שהבוללורד הכי בטיחותי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרית הגנת ראש בבולווארד נראת רחבה מידי
אני01/09/2022הכרית בבולווארד נראת רחבה מידי פחות עוטפת
מה ההבדל בינו לבין האדווקט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש גופים חיצוניים שבודקים
קובי סופר02/09/2022שלום,
יש גופים חיצוניים שבודקים כלומר, עושים את אותם מבחני ריסוק/מעבדה/התקנה וכו' לשלל דגמים. לאחר מכן מפרסמים את התוצאות/דירוגים. בארה"ב הגוף המוביל הוא קונסיומר ריפורטס שבודק הכל מקיסמים ועד רכבים.
באירופה יש כמה גופים כמו ADAC בגרמניה.
כשאני רשום שהבולווארד מוביל אז זה על פי בדיקות הקונסיומר ריפורטס יחד עם צ'יקו נקסטפיט.
לכן כאשר הבדיקות זהות ויש שלל דגמים שנבדקו אם הבולווארד מדורג בראש אז ככל הנראה הוא טוב מדגמים אחרים.
בנוסף אני עוקב אחרי מקרים של תאונות שבהן היו מעורבים כיסאות, כאשר הדגמים המובילים שאני ממליץ עליהם היו מעורבים אז התינוקות יצאו בלא פגע עד כדי כך שללא שריטה בעוד הבוגרים כן נפגעו.
האדווקט זה לבולווארד למעט ההגנות שיש לו בצד, כמו כריות מגן צדדיות.
טכנית זה אמור לאבטח יותר במקרה של תאונות צד.
בפועל הבלווארד זהה לו בטיחותית על פי המבחנים. בנוסף האדבוקט יותר יקר, יותר כבד ותופס יותר מקום ולא יאפשר לשים 3 כיסאות אם יהיה צורך כזה. אני חושב שהוא מיותר אבל אם לא מפריעים החסרונות אז אפשר גם ללכת עליו למען השקט הנפשי.
אם מתקינים את המושב במרכז המושב האחורי אז לכריות אין כל משמעות.
לגבי נוחות, תלוי לאיזה גיל רוכשים. לדעתי הברייטקס פחות נוחים לגיל לידה ויותר מתאימים מחצי שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני04/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)