עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • עגלה לילד ראשון
    הלה
    04/09/2022

    שלום קובי ,
    ההתלבטות שלי היא בין בוגבו, ספורט ליין או עגלת ABC כי ראיתי שאתה ממליץ אך לא ראיתי אותה במציאות ולא התנסיתי בה .
    בוגבו - בגלל הנוחות והפרקטיות שכולן מדברות עליה אך אני לא מתחברת כ"כ לנראות .
    ספורט ליין - בגלל המראה ( אני מתחברת לעגלות עם נוכחות, גלגלים יציבים ומסיביים וגם היופי שלה כמובן ).
    השאלה שלי היא אם הספורט ליין מתקפלת יחד עם הטיולון והאם אתה ממליץ עליה מבחינת נוחות וקיפול לרכב ?

    ואם יש עוד המלצה אשמח לשמוע עליה .
    תודה מראש !

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לילד ראשון

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • בהמשך לשאלה -

    הלה
    04/09/2022

    בנוסף ,ראיתי המלצה שלך על בייבי בוס טייגר 2
    אשמח לדעת לגבי בלאי של העור ( קרץ לי בד העור הלבן או הקאמל ) האם זה קל לניקוי ? האם זה מתקלף ? וכן האם יש אמבטיה שחורה עם גגון לבן דמוי עור ?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • יש לא מעט הבדלים בין הדגמים ולכן מומלץ לראות

    קובי סופר
    04/09/2022

    שלום הלה,

    יש לא מעט הבדלים בין הדגמים ולכן מומלץ לראות.

    בוגבו, אני מניח שהכוונה לדגם בי. אני חושב שהנוחות והפרקטיות סבירים. לדעתי עגלה מיושנת מאוד ומלבד המיתוג ואיכות ההרכבה של המוצר אין בה הרבה לדעתי.
    הקיפול שלה מיושן ודורש 2 ידיים, הפתיחה לאחר הקיפול כאשר יש טיולון ממש מסורבלת לדעתי. האמבטיה לדעתי מאוד קטנה.
    מה שכן, היא נוחה לניוד, סוס עבודה (מאוד חזקה ואמינה), מושב הטיולון יצוק מפלסטיק. לדעתי היא לא מושלמת אבל טובה. יקרה בלי סיבה חוץ מהמותג.

    ספורטליין, אכן מלא רוכשים בגלל המראה. הקיפול והפתיחה שלה מאוד נוחים בהשוואה לבי. הניוד סביר, אם זה לשימוש עירוני היא תעשה את העבודה היטב. האמבטיה מרווחת וגבוהה.
    החיסרון שלה לדעתי הוא הטיולון. הוא לא יצוק מפלסטיק כמו שאר הדגמים שציינת. בנוסף הוא לא מגיע לזווית ישיבה זקופה.
    חלק מהבדים לא ניתנים לשליפה לכביסה.
    חשוב לציין, בדגמים המעוצבים PL או PRO היא כבדה.

    סלסה, היא גם כבדה מאוד. היא מסורבלת לתפעול וגדולה לאחר הקיפול. הקיפול לא נוח כמו בטייגר או סיילו אבל נוח.
    היעוד שלה זה נוחות לתינוק ונוחות ניוד בכל דרך זו הדרישה בגרמניה ארץ המקור שלה, חשוב לציין שזה ההפך מהדרישות בארץ.
    בקיצור, מי שמוכן להוריד מהנוחות שלו יתן לתינוק שלו את אחת העגלות הכי נוחות ומפנקות שיש.

    טייגר, לדעתי העגלה המושלמת שמשלבת את כל היתרונות בעגלה אחת.
    יש לה יכולת ניוד בכל דרך, כמעט ברמות של סלסה אבל עדיפה על הבי או הסיילו. היא הכי קלה מבין כל הדגמים שציינת.
    האמבטיה יחסית מרווחת, הטיולון יצוק מפלסטיק, הקיפול נוח ודומה לסיילו (היא אפילו יכולה להישאר לעמוד לאחר הקיפול בניגוד לסיילו), כל הבדים נשלפים לכביסה, יש 5 שנות אחריות.
    ניתן לקחת שחור בשילוב דמוי עור לבן. כרגע חסר, צפי הגעה רק באמצע אוקטובר :(
    רצוי להזמין מראש כי אני מאמין שעד שיגיע המשלוח הוא יהיה מוזמן כולו.
    לגבי העור, ראשית עד היום לא קיבלנו תלונות על התקלפות, אנחנו מוכרים את הבד מעל לשנתיים.
    הוא קל לניקוי ולא דורש כביסה, אפשר פשוט עם מטלית לחה (ללא אלכוהול) לנקות.
    הפלוס הגדול אבל שאפשר לרכוש בדים ולהחליף כל הזמן, כך שגם אם החלטתם שזה לא בשבילכם תמיד יש את האופציה להחליף. אני חייב אבל לציין שמה שקורה זה בדיוק הפוך, רוב רוכשי העגלות עם הערכות מבד רוכשים את העור להחלפת הבד.

    לסיום, ההמלצה שלי תמיד היא לעשות את הבדיקות לבד. להתנייד עם העגלות בחנות כשיש משקל עליהן. להתנסות בקיפול ופתיחה. להרים את העגלה במצב מקופל יחד עם הטיולון. לבדוק ברכב ועוד.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו