עגלות בייבי בוס השונות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות בייבי בוס השונות
    נועה
    08/09/2022

שלום,
    מחפש אחר עגלה מגיל לידה, ביקרתי בחנות בה ראיתי עגלת בייבי-בוס טיגר 2.
    בנוסף ראיתי עגלה שנקראת קוסמוס dlx, והמוכר טען שגם היא שייכת לבייבי-בוס.
    1) האם כך הדבר, שתי העגלות הן תחת חברת בייבי-בוס?
    2) קיבלתי את הרושם שהמוצרים של בייבי-בוס לא נפוצים בהרבה חנויות וכן קשה למצוא עליהן חוות דעת ברשת, מהיכן ניתן לקנות עגלה (מגיל לידה) תחת אחריות? האם יש הבדל בין החנויות השונות? האם עליי לחשוש מכך שהתפוצה לא גדולה בגלל איכות העגלה?
    3) באילו חנויות אוכל לראות את דגמי בייבי-בוס השונים (כולל הבובקאט)? אשמח אם תציין לי רשימה של כלל החנויות כך שאוכל לפנות למקום הקרוב לביתי.
    4) בעניין אחריות, למי פונים לקבלת שירות עבור עגלות בייבי-בוס?
    5) עד כמה מהותי ההבדל בין מושב טיולון מפלסטיק למושב טיולון שאינו מפלסטיק?
    6) להבנתי ההבדל המהותי בין טיגר 2 לבין בבוקט ואפילו קוסמוס dlx הוא יותר מבחינת עבירות, כלומר היכולת לנהג את העגלה בדרכים השונות, עד אשמח אם תעמוד על ההבדלים בין ה-3 בין היתר גם באותו ההקשר (של העבירות).
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות בייבי בוס השונות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוסמוס DLX זו גם עגלה של בייבי בוס

קובי סופר
    11/09/2022

שלום נועה,

1) קוסמוס DLX זו גם עגלה של בייבי בוס. זה פשוט דגם שאנו מייצרים עבור רשת בייבי סטאר תחת המותג שלהם.
    האיכות והאחריות זהים.

2) אכן לא נפוצים בחנויות מכיוון שיכולת הייצור שלנו מוגבלת, האמבטיה שלנו מפלסטיק ואינה מתקפלת לכן בכל משלוח מגיעה כמות של חצי לעומת רוב העגלות האחרות. אי לכך אין אפשרות למכור לכל חנות. בנוסף כל הרשתות הן יבואניות של מותגים בפני עצמן, הן תמיד ימליצו קודם על המותג שלהן לפני מוצר אחר, אי לכך אנחנו נמנעים מלעבוד מול רשתות. זו גם הסיבה שעשינו לבייבי סטאר דגם תחת המותג שלהם.
    תמיד יש לנו את האופציה לעשות אמבטיה מתקפלת שגם תוזיל עלויות וגם נוכל להביא כמו גדולה יותר של עגלות, האני מאמין שלי זה אמבטיה מפלסטיק, זה פשוט מגן יותר מזיהום אוויר, אני חוזר מתערוכה בגרמניה שבה 2 מותגים גדולים הלכו לכיוון הזה כי הם מבינים את הנזק שיכול להיגרם לתינוקות.
    לגבי האיכות, אני לא חושב שיש ממה לחשוש. אנחנו החברה היחידה שמעניקה 5 שנות אחריות! אם המוצר לא היה טוב היינו מעניקים שנה כמו רוב החברות.
    3) יש רשמית משווקים, ניתן ליצור קשר בדף הפייסבוק שלנו ואשלח לינק לרשימה. כאן אני לא יכול לפרסם לינקים.
    4) או לחנות ממנה תרכשו את העגלה או ישירות מולנו.
    5) לדעתי מהותי ולכן זה משהו שאנחנו מתעקשים עליו!
    מושב בד או רשת מוזיל עלויות וגם מוריד ממשקל העגלה. לדעתי מושב פלסטיק נותן תמיכה טובה יותר לגב, זווית ישיבה יותר טובה וזווית שכיבה עדיפה כי התינוק לא שוקע בנקודות מסוימות. כמוכן יותר קל להוריד את הבד לכביסה.
    במושב רשת גם יכול להיות בלאי של קרע שאינו מכוסה באחריות.
    6) אכן הטייגר מספקת עבירות יותר טובה בגלל גלגלים יותר גדולים. מצד שני בשל כך היא טיפה יותר כבדה.
    אפשר לשלוח הודעה בדף הפייסבוק שלנו ואשלח טקסט על ההבדלים, זה ארוך מכדי לשים כאן לצערי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות הבהרה נוספות על עגלות לאחר סקירה

נועה
    20/09/2022

היי,
    ניגשתי לראות את המוצרים השונים של בייבי-בוס בחנויוית השונות, ומצאתי כמה נקודות שקצת הפריעו לי אשמח לקבל התייחסותך.
    1) מדוע מעקה הטיולון (החלק שסוגר את מושב הטיולון כך שהילד לא יוכל לרדת) כל כך גבוה ורחוק מהילד לעומת עגלות ממותגים אחרים בשוק.
    2) משום מה ראיתי שבקצה משענת הרגליים יש בד בחלק התחתון עליו מניח הילד (ככל שגדל את הרגליים עם הנעליים) מדוע זה תוכנן כך בעוד שבעגלות אחרות ראיתי שימוש בחומרים אחרים? חוששני מבלאי גבוה עקב כביסות ואיבוד הקשיחות של הבד באזור זה.
    3) מרגיש שבדי העגלות לא צמודים לשלדה, מדוע? זה משווה מראה מעט מרושל לעגלה שכן בהרבה עגלות אחרות הגימור נראה קצת יותר מהודק. לדעתי הילד גם יכול לשבת על זה או לשחק עם זה וכך העגלה תאבד מצורתה מהר יותר. האם יש פתרון לעניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשבות לגבי בייבי בוס

קובי סופר
    20/09/2022

שלום נועה,

1. הגובה זו הדרישה בחלק ממדינות אירופה לכן זה הותאם למכירה בכל העולם. לפחות זו הייתה המטרה שלנו עד שהגיע הקורונה.
    כיום עשינו גרסא שמותאמת לדרישות בארץ בלבד והמעקה קוצר ב-30%. בתצוגות החנויות מציגות מוצר שנפתח לפני שנה או יותר ברוב המקרים. בכל מקרה נוכל לדאוג שאם תחליטו ללכת על בייבי בוס תקבלו את המעקה הקצר יותר.
    2. יש 3 אפשרויות לחלק התחתון. בד כמו שאנחנו עושים. דמוי עור שכיום 90% מהבדים דמויי עור מכילים פלטתים (שמסכן מאוד תינוקות) ואלו שללא פשוט יקרים ויסבלו מבלאי סופר מהיר, אלא אם יהיו ממש עבים ואז זה יצור בעיות אחרות. פלסטיק או מתכת שמתחממים בקיץ ועלולים לגרום לכוויות. אנחנו בחרנו בבד, כבר אוטוטו 5 שנים כך ואין לנו שום בעיה. מעולם לא קיבלנו תלונות אבל אין לנו בעיה להחליף את הבד למי שירצה.
    3. לגבי בדים אני לא יודע לומר, גם כאן אנחנו מוכרים כ-5 שנים ואין לנו שום בעיה בבדים, מגיעים אלנו מידי פעם לקוחות עם המהדורות הראשונות ששם הבדים היו יותר פשוטים והעגלות נראות טוב.
    גם כאן, יש חנויות שמציגות בדים ישנים כי הן לא מחליפות תצוגות. בדגמים החדשים הבדים שלנו שונו.

בכל מקרה, אני אף פעם לא טוען שהמוצר שלנו מושלם. כמו כל מוצר תמיד יש נקודות שאפשר לשפר או נקודות של ברירת מחדל, כלומר שזה מה יש בגלל אילוצים שונים.
    בשורה התחתונה אני יודע לומר שאחוזי שביעות הרצון מהמוצר שלנו הם מהגבוהים ביותר שיש. המוצר היחיד שאני חושב שיש לו את אותם נתונים הוא בוגבו בי 6 שגם יותר יקרה ולדעתי המוצר שלנו יותר טוב טכנית (אמבטיה עדיפה, גלגלים עדיפים, משקל קל יותר, קיפול/פתיחה יותר קלים ועוד).
    אלו נתונים שאני כל הזמן במעקב אחריהם, כמובן שבמוצר שלנו הרבה יותר אבל אני עושה זאת לרוב המוצרים בשוק, בוודאי שהפופולאריים והמבוקשים.
    אנחנו נותנים 5 שנות אחריות מלאות. המטרה שלי שכל הלקוחות שלנו יהיו מרוצים וזה משהו שאנחנו די דואגים שיקרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך על עניין נוסף

נועה
    20/09/2022

היי, ראשית תודה רבה על המענה!
    שאלה נוספת לי אליך, ניגשתי לראות את הטייגר 2 ושיחקתי קצת עם ההצללה של הטיולון (גגון שמש של הטיולון), שמתי לב שצידי הגגון מתחככים במוטות הידיות שבצידי השלדה, האם זו בעיה מוכרת שגם אליה נדרשתם ותקנתם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מכיר דבר כזה

קובי סופר
    20/09/2022

שלום נועה,

לא מכיר דבר כזה.
    הגגון לא אמור לגעת בשלדה. גם אם נוגע במצב מסוים זה לא קריטי ולא גורם נזק.
    אחוז התקלות שלנו הוא מהנמוכים שאני מכיר. אני הייתי בעלים של חנות לא מעט שנים, בקשר רציף עם חנויות ועם חברת הגלגל שמתקנים את כל סוגי העגלות כך שאני מכיר את כל העגלות בשוק והתקלות שלהן. אני לא מכיר עגלות עם נתוני תקלות כלכך נמוכים כפי שיש לנו. בעקבות זאת החלטנו לתת 5 שנות אחריות בלב שלם ושקט.
    בנוסף, כפי שרשמתי, מטרת העל שלי היא שכולם יהיו מרוצים מהמוצר, אני יודע שאין דבר כזה אבל עדיין עושים הכל כדי שזה יקרה. לא פעם סידרנו ללקוחות בעיות שלא קשורות לאחריות, נזק שנגרם על ידי גורם שלישי כמו חברת תעופה ששברה חלק בשלדה. הכל היה ללא עלות והכל טופל לשביעות הלקוחות.
    אפשר לראות באינסטגרם שלנו, יש סטוריז של לקוחות ממליצים, הכל הודעות אמיתיות שקיבלנו מלקוחות.

אפשר לא לאהוב דברים מסוימים אבל בקטע של האמינות אני רושם בלב שלם שהמוצר שלנו הוא מהטובים בעולם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו