כסא בטיחות לבת שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לבת שנתיים
    רעות בוקרה
    09/09/2022

היי אשמח להמלצה לכסא בטיחות לבת שנתיים, ראיתי את ברייטקס מרתון האם מומלץ? יש כסאות מומלצים יותר באותו טווח מחירים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לבת שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ על בוסטר רצועות

קובי סופר
    11/09/2022

שלום רעות,

לגיל שנתיים אני ממליץ על בוסטר רצועות.
    זה לדעתי יותר פרקטי מבחינת תפיסת המקום ברכב. בנוסף, זה גם ישמש להרבה יותר זמן.
    אני ממליץ על ברייטקס GROW WITH YOU,
    הוא מדורג כיום כבוסטר הרצועות הכי בטיחותי. ההתקנה כמו המרתון, אם אני לא טועה הוא גם זול יותר ממרתון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

רעות בוקרה
    14/09/2022

הייתי בחנות והמליצו לי על בוסטר רצועות Tranzitions של קרגו, מה לדעתך הוא הכסא הביטחותי ביותר (בנראות שלהם שניהם נראים מתאימים לילדה). תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הברייטקס יותר בטיחותי

קובי סופר
    14/09/2022

שלום רעות,

אם אין שיקול תקציבי הברייטקס יותר בטיחותי. הוא מקבל דירוג בטיחותי גבוה יותר מהגרקו.
    היתרון של הגרקו הוא במחיר כך שאם יש שיקול אז הגרקו טוב ובמחיר סביר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו