מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על מזרן לעריסהלי11/09/2022
שלום, מתלבטים בין מזרן עריסה של עמימח צד קשה צד רך כגון פאזל a או קנגרו, לעומת נומו נושם. מה ההבדל בניהם ומה מומלץ ולמה.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מניחה שהכוונה למזרן מיטה
קובי סופר11/09/2022שלום לי,
אני מניחה שהכוונה למזרן מיטה.
אני תמיד בעד מזרן נושם ולכן נוטה לנומו.
עד גיל שנה יש סכנה של מוות בעריסה. אחד הגורמים המרכזיים לכך הוא תינוקות שמתהפכים על הבטן ואז הראש שוקע בספוג והם נחנקים.
במזרן דו צדדי עם צד קשיח (לא משנה הדגם), הסכנה כמעט ולא קיימת כי המזרן כלכך קשה שאין לאן לשקוע.
במזרן כמו נומו כלל אין בעיה מכיוון שהאוויר תמיד זורם כך שאין צורך במשטח קשיח.
בנוסף לא נוצר חימום יתר בחורף כשיש מזרן נושם.
יש יתרון אם התינוק על הבטן והוא פולט, במזרן נושם הנוזל ירד למטה ובמזרן קשיח ישאר על המזרן ואז קיים סיכון שהתינוק יוכל לבלוע את מה שפלט.
אם התינוק על הגב והשמיכה או מגן הראש מכסים את הראש, במזרן נושם יכנס אוויר מלמטה.
לדעתי מזרן נושם יותר נוח לתינוקות מבחינת הרכות.
מלבד הנומו יש בשוק גם את עמינח אימג'ן או בייבי טק מולטיפלואו. לדעתי כל השלושה נהדרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הכוונה למזרן לעריסה
לי12/09/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במזרן עריסה המגוון דל
קובי סופר12/09/2022שלום לי,
במזרן עריסה המגוון דל. ברוב המקרים העריסה משמשת רק ל-3 חודשים, עד גיל 3 חודשים התינוקות פחות מתהפכים בעריסה ולכן המזרן הבסיס עושה את העבודה היטב. עדיף ללכת על הדגמים עם הבד הרשתי כי הם נעימים יותר לתינוקות.
לדעתי מיותר יהיה להשקיע במזרן דו צדדי או נושם לתקופה קצרה.
אם רוכשים עריסה עם טווח גילאים של מעל ל-3 חודשים אז עדיף לדעתי כן ללכת על הדגמים היקרים, גם כאן כמו במזרן למיטה שרשמתי, הייתי ממליץ ללכת על הדגמים הנושמים אם הם זמינים לרכישה עבור עריסות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)