מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל תואם בובקטאירנה12/09/2022
היי אבי, רכשנו את עגלת הבובקט. אני מחפשת סלקל שיתאים לעגלה.
הענין שאנחנו כרגע בחודשים הראשונים גרים בקומה 4 ללא מעלית ומחפשים פתרון הכי נוח להורדת הילד החוצה/ סידורים קצרים( יודעת שאסור להם להיות יותר מחצי שעה גג 40 דק בסלקל).
חשוב לי שהסלקל יהיה קל ולא יקר כי זה ענין זמני, הרצון הוא לעבור דירה כמה שיותר מהר ולעבור לכסא בטיחות.
האם מקסי קוזי פבל מתאים? אם לא אשמח לשמוע מה כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מקסי קוזי מאוד קלים
קובי סופר12/09/2022שלום אירינה,
מקסי קוזי נחשבים קלים. הפבל סלקל מעולה והוא גם מתחבר לעגלה (יש לרכוש מתאמים מהחנות ממנה רוכשים את העגלה).
לכן אני חושב שזו אופציה טובה.
שאר האופציות יהיו ברמת הבטיחות שלו ובאזור המשקלים שלו או אפילו יותר כבדים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אירנה12/09/2022תודה רבה על המענה! הסלקל פבל שמצאתי, הוא מ2016 ( נמכר יד 2) מבינה שהוא כבר לא בתוקף ולכן לא בטיחותי נכון?
יש שגם אחר על הצד הזול שמומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן הוא לא בתוקף
קובי סופר13/09/2022שלום אירנה,
אכן הוא לא בתוקף. בדרך כלל התוקף הוא 6 שנים מיום הייצור. אם אין תאריך ייצור אז 5 שנים מיום השימוש הראשון.
בשני המקרים אני חושב שהוא כבר לא בתוקף.
המוצר פחות בטיחותי מאשר היה כשהיה חדש.
מעבר לכך, צריך מאוד להיזהר ברכישת סלקל או כיסא יד 2, מוצר כזה שעבר תאונה אסור יותר לשימוש, את זה לא נוכל לדעת אם המוכר לא יגיד לנו.
סלקלים של סייבקס אטון B הם בטיחותיים ובמחירים סבירים כחדשים. מדובר בדגם חדש לכן לא נראה לי שיהיה זמין כיד 2. לפעמים אבל יש מבצעים. כמובן שתוכלו אחרי זה למכור כיד 2 ולהחזיר חלק ממחירו. אותו הדבר לגבי דגמי מקסי קוזי אותם ניתן למצוא גם ביד 2.
ג'ואי אייג'ם מעולה אבל כבד.
סלקלים של אבינוט ברמת בטיחות טובה והם די זולים כחדשים ומתחברים לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)