3 כסאות במושב אחורי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• 3 כסאות במושב אחורי
    דוד
    18/09/2022

שלום
    ברשותנו הונדה סיויק.
    ואנו משתמשים בכסאות
    צ'קו נקסטיפיט
    ונאוטילוס סנגלוק

באמצע נשאר רווח של כ 20 ס"מ
    אנו צריכים כסא נוסף.
    איזה פתרונות יש?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 כסאות במושב אחורי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מגוון כיסאות צרים בשוק

קובי סופר
    18/09/2022

שלום דוד,

יש מגוון כיסאות צרים בשוק, אני לא חושב שיש אחד שהוא ברוחב 20 ס"מ. לדעתי הכי צר זה דיונו רדיאן.
    יחד עם זאת אולי אפשר לשחק עם מה שיש, לפעמים התקנה של הצ'יקו נגד הכיוון חוסכת עוד כמה ס"מ.
    אם אתם מהמרכז אפשר לגשת לחנות טוילנד בכפר סבא, שם מתמחים בהתקנת כיסאות כולל 3 מאחור.
    כמוכן יש אנשים כמו אבי שפיר (אפשר למצוא ברשתות החברתיות) שידעו לחבר 3 מושבים מאחור, הוא מגיע עד לבית בתשלום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אנחנו נוותר על הנאוטילוס סנגלוק

דוד
    18/09/2022

אם אנחנו נוותר על הנאוטילוס סנגלוק (ונעביר אותו לרכב אחר ביחד עם ציקו נוסף).
    אלו 2 כסאות נוספים ייכנסו ביחד עם הצ'יקו.
    הכסאות הנוספים מיועדים לילד בן 2 וילד בן 4.
    כאשר הצ'יקו לתינוק.

האם יש פתרון אחר שלא חשבנו עליו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שרשמתי עדיף ללכת לבדוק

קובי סופר
    19/09/2022

שלום דוד,

כמו שרשמתי עדיף ללכת לבדוק.
    אני לא מכיר את הרכב ובדיקה פיזית יכולה לפתור את הכל. הפנתי אותך ל-2 מקצוענים. אחד ללא עלות ומצריך נסיעה לכפר סבא. השני בתשלום אבל מגיע עד אליכם הביתה.
    זה לא עניין רק של דגמים, כפי שרשמתי אם מתקינים את הצ'יקו הפוך לנסיעה זה מקזז קצת מהרוחב שלו.
    כמוכן לגיל 4 אפשר לרכוש בוסטר צר ללא רצועות שגם יחסוך מקום. הדיונו (גם גרקו סלים פיט) שרשמתי יתאימו מלידה עד בוסטר והם מאוד צרים.
    יתכן וגם לא יהיה מנוס מלרכוש 3 מושבים צרים כמו הדיונו.
    אני לא יודע לומר כי אני לא מכיר את הרכב.
    לדעתי שווה את הטרחה גם אם גרים רחוק להגיע לטוילנד בכפר סבא. אולי גם לסניף של בייבי סטאר בו אבי שפיר נמצא (בדרך כלל נתניה) כי הדיונו נמכר רק בבייבי סטאר.
    יש עוד חנויות (לא הרבה) שידעו להתקין 3 מושבים. אם טוילנד רחוק מכם, תוכלו לרשום לי אזור מגורים ואוכל להפנות למקומות טיפה יותר קרובים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו