התייעצות סלקל או כסא בטיחות לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות סלקל או כסא בטיחות לתינוק
    עדי
    19/09/2022

שלום קובי,

אני בעז״ה אמורה ללדת בעוד חודשיים. הקטן שלי, בן 3, כרגע בכסא גראקו נאוטיליוס (בהמלצתך, כסא מצוין. תודה רבה)
    .
    מתלבטת לגבי קומבינציית הכיסאות.
    יש כמה אפשרויות שחשבתי עליהן:
    1. לקנות לתינוקת סלקל ובהמשך לקנות לה כסא בטיחות כלשהוא.
    2. לקנות לתינוקת כבר עכשיו כסא בטיחות רציני מגיל לידה שישמש אותה גם לאחר מכן.
    3. לקנות לתינוקת סלקל ואז להעביר אותה לנאוטיליוס של בן ה-3 ואת בן ה-3 להעביר לכסא אחר.

מה ההמלצה שלך? ואשמח לדגמים מומלצים לסלקל או לכיסא בטיחו בהתאם למה שאתה ממליץ לעשות.

תדוה רבה על הכל! כל פעם לפני רכישה אני מתייעצת פה וזה פשוט נהדר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי הקומבינציה השלישית פחות תתאים

קובי סופר
    19/09/2022

שלום עדי,

לדעתי הקומבינציה השלישית פחות תתאים.
    לדעתי הנאוטילוס לא יהיה נוח לגיל שנה. כמוכן יתכן והסלקל יהיה צפוף לפני גיל שנה ואז בכלל אי אפשר לעבור לנאוטילוס כי הוא מגיל שנה. לכן הייתי פוסל אופציה זו.

בין 1 ל 2 זה כבר תלוי בכם.
    לסלקל יש יתרון של ניידות ורוב הסלקלים יותר נוחים לתינוקות מכל כיסא בשוק מבחינת זווית שכיבה.
    אם אין מטרה לנייד את הסלקל ידנית או על עגלה אז בהחלט שווה להתחיל מראש עם כיסא טוב.
    ההמלצה שלי במקרה הזה היא צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    הזווית של הצ'יקו הכי קרובה לזווית של סלקל, בטיחותית הוא מקבל את הדירוגים הטובים בעולם כך שלדעתי זה הכיסא הטוב ביותר להתחיל עם תינוק שנולד.
    כמוכן אני יכול להעיד משימוש אישי שמודבר במוצר מעולה.
    היתרון הגדול כמובן ברכישת כיסא היא חיסכון גדול בעלות של הסלקל שמדלגים עליו.

אם הולכים על סלקל אז זה מאוד תלוי אם רוצים לחבר לעגלה כי אז מצטמצמות האפשרויות. או שרוצים נטו את הסלקל הכי טוב ולוותר על החיבור לעגלה. אז אם תחליטו ללכת על סלקל אני אצטרך לדעת את מטרת הרכישה ואז אוכל להמליץ על דגמים בהתאם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלת המשך-

עדי
    19/09/2022

נראה לי שנלך באמת על כסא הבטיחות (בילד הקודם לא זוכרת שהוצאתי אותו עם הסלקל מהרכב בכלל).

רוחב הכסא הזה זהה לרוחב של סלקל או שהוא יותר גדול?
    יש לי הונדה סיויק האצ׳בק. השאלה אם ייכנסו אליה הנאוטיליוס, הצ׳יקו שהמלצת עליו ובוסטר פשוט לילד גדול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם הצ'יקו וגם הנאוטילוס יחסית רחבים

קובי סופר
    19/09/2022

שלום עדי,

צריך לבדוק, אני לא מכיר את הרכבים. בגדול גם הצ'יקו וגם הנאוטילוס יחסית רחבים ותופסים הרבה מקום ברכב.
    כאשר הצ'יקו יהיה נגד הכיוון הוא יתפוס פחות מקום אבל באיזשהו שלב הופכים לכן, הייתי ממליץ לעשות בדיקות פיזיות טרם הרכישה.
    יש דגמים צרים יותר מצ'יקו שללא ספק יאפשרו עוד מקום ומרחב מאחור, הבעיה שלדעתי הם פחות נוחים לתינוקות. גם בטיחותית הם בעלי דירוג נמוך משמעותית.
    אני ממליץ עליהם רק בלית ברירה אם צ'יקו יהיה בעייתי:
    דיונו רדיאן נמכר רק ברשת בייבי סטאר
    גרקו סלים פיט, נמכר בהרבה חנויות אבל לא תמיד זמין לרכישה בארץ.

סל קל ללא בסיס גם יכול להיות מועיל כי הם יחסית צרים. עדיין אבל בתוך כמה חודשים תצטרכו לעבור לכיסא כך שאני לא רואה בזה פתרון יעיל רק זמני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו