ספורטליין xl סיילו או אינגלזינה אלקטה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורטליין xl סיילו או אינגלזינה אלקטה
    שאלה
    29/09/2022

שלום,
    אני מתלבטת בין שני הדגמים.
    מה שאני מחפשת זה עגלה שכמובן נוחה ובטיחותית לתינוק, לא כבדה, נוחה לתפעול (ולקיפול), בעיקר להשתמש בעיר וגם מתאימה לגבוהים, בנוסף יש לנו רכב קטן יחסית.
    בעקרון אהבתי יותר את אנגליזינה אלקטה בגלל שהמשקל שלה נמוך יחסית והקיפול שאפשר להעמיד את העגלה לעומת הספורט ליין שצריך להשכיב על הרצפה מקופל. גם האינגליזנה נראת לי מאוד איכותית.
    את הספורטליין גם אהבתי אבל מה שהכי אהבתי זה את המחיר הנוח (הבדל של יותר מ1000 שקל) וגם שהיא יחסית קומפקטית להכנס לרכב. אם שתיהן היו באותו מחיר הייתי בוחרת באינגלזינה.
    מה מומלץ לי לקנות בעינך בהתאם לדרישות שלי ובהתייחס למחיר?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי המלצה

קובי סופר
    29/09/2022

שלום,

אין לי המלצה, אני רק יכול לציין יתרונות/חסרונות ומכאן זה שיקול שלכם!
    ההמלצה היחידה שלי היא להתנסות במוצרים. זה אומר לשים משקל של 12 ק"ג, להתנייד עם העגלות בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה. להתנסות בתפעול, פירוק והרכבה של חלקים שונים, שינוי מצבים וכו'.
    להתנסות בקיפול של כל אחת מהן יחד עם הטיולון לשני הכיוונים! לבדוק ברכב. כך תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם. האם שווה לשלם יותר על מוצר X או לא.

היתרונות באינגלזינה הם: משקל קל יותר, נעמדת לאחר הקיפול, אמבטיה וטיולון מרווחים יותר, מותג ותיק יותר. המושב יצוק מפלסטיק, זה לדעתי מספק תמיכה עדיפה לתינוק, נותן זוויות שכיבה ובעיקר ישיבה יותר טובות.

מצד שני הסיילו זולה יותר, לדעתי הקיפול שלה נוח יותר עם הטיולון, בעיקר שהוא פונה לכיוונכם.
    בנוסף יש לה ידית מתארכת שאין באינגלזינה. זה חשוב גם כי זה עוזר בכל עליה וירידה ממדרגה, כמעט ולא צריך להפעיל מאמץ באינגלזינה צריך להפעיל המון כח.
    בנוסף אם יש הפרשי גובה בינכם זה יכול להיות חשוב.
    לסיום, באינגלזינה האמבטיה חוצה את קו ידית האחיזה, בטיולון כשהוא פונה לכיוון הנסיעה ומשכיבים אותו הוא חוצה באופן ממש גס את קו ידית האחיזה. זה אומר שאי אפשר יהיה לתלות כלום על הידית. בנוסף להורים עם רגליים ארוכות זה יכול להפריע באזור הברכיים, יהיה לא נוח לחבר לה טרמפסיט אם יהיה תינוק נוסף בהמשך.
    לסיילו ניתן לחבר את הסלקלים המובילים בשוק, לאניגלזינה רק סלקל שלהם שהוא טוב אך יש טובים ממנו.
    בסיילו הדגם המומלץ לדעתי הוא הXL, הוא כבד בכמעט 3 ק"ג מהאניגלזינה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו